2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست
شکر خدا آره خوبم. هر از گاهی ی درد خیلی کوچولو میاد و میره. 

خوب خداروشکر که دردت کمه 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربوووووونت برم مامان رقیه جان. خیییییلی لطف کردی❤️❤️❤️ چقدر شرمنده ام کردی😭 ان شاالله هزاران بار خ ...

فدات شم این چه حرفیه تنها کاری که از دستم برمیاد کردم ..فاطمه جان بخدا روزی نیست که به یادت نباشم و برات دعا نکنم ..همیشه همه‌ی دوستانم و خانم های منتظر رو دعا کردم .. انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا عید بچه هات تو دلت باشن عزیزم😭🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

سارا جان شوکه شدم و شدیدا ناراحت .هیچ جمله ای نمی تونم بگم تا کمی غمت رو تسکین بده .خدا بدلت آرامش بده ولی تو قویتر از این هستی که همچین حرفهایی رو ازت بشنوم .به خودت زمان بده ان شااله همه چیز به خوبی حل میشه و مشکلاتت برطرف میشه و دوباره با انگیزه بیشتر باهم  شروع میکنید .همه ما شرایط کم و بیش مشابه ای داریم غم و غصه هایی زیادی توی این مسیر خوردیم ولی دست از تلاش برنداشتیم و تا انجایی که بتونیم  ادامه میدیم .ان شاالله خدا به دل مهربونت شادی ببخشه و بزودی طعم خوش مادر شدن رو بچشی .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جون هیدروکسی کلروکین لرزش دست میاره ؟

نه عزیزم .لرزش دست پیدا کردی مگه ؟

دهانه رحم کوتاه کمردرد و دل درد میاره  من دکترم ازم پرسید علایم داری کمردرد دل درد میگفت کوتاه ...

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه من امروز سرکلاژ شدم 😥😥با کلی استرس و اذیت . میگم من خونریزی در حد خفیف دارم مخصوصا وقتی میرم ادرار میکنم بعدش هم وازنم و زیر شکمم کمی درد میگیره طبیعی هست؟ شما هم روز اول خونریزی داشتی ؟ عزیزم بخیه ها خیلی داخل هستن یا مثلا من میخا خودم رو پاک کنم با دستمال اونقد پایین نیستن که دستمال بهشون بخوره . شما بعد سرکلاژ همون روز سونو شدی؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

@___sara123

@___sara123

___sara123@

سلام دوست عزیزم

امشب برای حاجت دل شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم

الهی چراغ خونه ت با فرزندان سالم و صالح روشن بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

❤️لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید❤️

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا✔️

۱۱_ niloo68✔️

12_ رادیس۱۲✔️

۱۳_ pariii73✔️

14_sara123✔️

15_ hannaneh74

16_ کاربر تکراریست

۱۷_ asemaneabii

18_باران۳۱

۱۹_ پشمالووو

20_ Ati7966

21_baharak2017

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710
۴۴____sara123
۴۵_haniiijoooon
۴۶_جی۲
۴۷_محلا20
۴۸_صدف_۶۹
۴۹_آسمانیترینم
۵۰_99lili
51_ماهک۱۱5
52_94rima
53_مرجانه ساحل
54_هانیلsآریل
 55_زهرااااباااانو
56_نازنینnazi
57_narsis_
58_sseeaa
59_مامان۱رقیه
atefe71h _60
61_atefe9907

۶۲_baran1467
۶۳_فاطیما259 
64_رزیتا22
65_فرشته12345
۶۶_سنجاقک_جون
۶۷_طوطططیا
۶۸_جانان۱۱۱
۶۹_جی۲

خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

سارا جون با خوندن پیامت حالم بد شد.

اصلا نمیدونم چی بگم

چقدر این مدت تو صبور بودی که هیچی نمیگفتی

فقط از خدا میخوام همین ماه دستت رو بگیره و همین ماه با معجزه ش مامان بشی 

بدون نیاز به اون جنین هایی که از دست رفتن و ایتطور دل تو شکست😥😢😭

خدا کمکت کنه اروم بشی 

زندگیت حفظ بشه 

و یه عالمه دعاهای خوب دیگه...

نمیدونم چی بگم .واقعا جمله ای به ذهنم نمیرسه که بتونه از غمت کم کنه

قربون دل شکستت عزیزم . با خوندن پیامت خیییلی ناراحت شدم.اینکه با اینهمه امیدواری وارد سیکل بشی و آخرش اینطور تموم بشه خیلی سنگینه .ولی متاسفانه یا خوشبختانه ماها همیشه امید داریم .امید به اینکه بلاخره یه روز هم نوبت ما میشه و دلمون شاد میشه .امیدوارم که اون روز برای تو خیلی زود اتفاق بیفته عزیزم 

سارا جان فکر نمیکنم مشکل حادی داشته باشید درسته ؟ با همسرت صحبت کن خیلی از بچه های اینجا رو میتونی مثال بزنی که بعد از تلاشهای چندین باره به نتیجه رسیدن .اون هم الان به اندازه تو ناراحت .به خاطر همین این حرف ها رو زده . از خدا میخوام که به دل هر دوتون آرامش بده🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه من امروز سرکلاژ شدم 😥😥با کلی استرس و اذیت . میگم من خونریزی در حد خفیف ...

عزیزم منم تا یک هفته همراه با ادرارم لخته های ریز ازم خارج میشد طبیعیه نگران نباش خیلی خوب کاری کردی❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

سارای خوش قلب مهربونم سارای قشنگم قلبم درد گرفت قربونت برم😭نبینم غمتو نبینم اینقدر ناامید باشی هیچ‌ کار خدا بی حکمت نیست حتما جنینا مشکل اساسی داشتن که از فریز در نیومدن اگر در میومدن و انتقال میدادی خدایی نکرده همون اتفاق قبلی میوفتاد بنظرت بدتر نبود؟ خودتونو روبراه کنید با روحیه قوی تر بیشتر به خودتون برسید و حسابی تقویت کنید بدون استرس شروع کنید بخدا نشد نداره. با همسرتم تو یه موقعیت خوب بشین صحبت کن اونم تحت فشاره. میدونی ما زنا انگار باید در هر شرایطی قوی باشیم درد خودمونو به دوش بکشیم یه طرف این دردارو هم باید تحمل کنیم چون هدفمون برامون مهمه نباید بذاری این حالت بهت غلبه کنه با امید و توکل و سرزنده برو‌جلو شوهرتم ببینه تو روحیه داری حالش بهتر میشه بخدا همه این روزا میگذره میشه خاطره. من شب تولد بچه ها واقعا اتفاق عجیبی برام افتاد دخترمو داشتم میخوابوندم خداشاهده تماااااااااام بدبختی هایی که این ۸ سال کشیده بودم ثانیه ثانیه از جلو چشام رد شد اصلا مثل یه سریال من فقط اشک بود که میریختم واقعا خیلی برام عجیب بود که همههههههه چی اومد جلو چشمم همه چی اونم دقیقا شب تولد بچه ها. ما هممون به نوعی سختی کشیدیم اما پا پس نکشیدیم. بشو‌همون سارای قوی و امیدوار❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️