2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044543 بازدید | 684395 پست
برای من همیشه سینال مینوشتن، بهشون گفتم گونال بدین. گفتن همون سینال خوبه تعدادم همیشه بالاست ولی کی ...

خب چراالنواوگونال وچیزای دیگه ک اینجابچه هامیگنوپیشنهادنمیدبن اخه چنبارسینال دبگه بایدشانستونوامتحان کنن ببینن باداروهای دیگه چطورمیشع جنینا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم من داخل رحمم درد دارم توی مطب هر دکتری سونو شدم میگه پولیپ و فیبرم نیست نمیدونم این درد چیه&nb ...

من پولیپ داشتم البته درد نداشتم لکه بینی داشتم ولی سونو واژینال نشون نمیداد هیستروسونو با تزریق سالین نشون داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من داخل رحمم درد دارم توی مطب هر دکتری سونو شدم میگه پولیپ و فیبرم نیست نمیدونم این درد چیه&nb ...

گلم حتما هیسترو تشخیصی رو انجام بده تا خاطرت از رحم جمع بشه .ببین همینطور که خانم ها الان اعلام کردن یه رحم اجاره گرفتن ۲۵۰ میلیون میشه ولی یه تخمک نهایت با هزینه های ای وی افش۵۰ دربیاد .منظورم رحم خیلی مهمه چک بشو واسه سلامت خودت اصلا نه بچه.وقتی درد داری الکی که نیست.

خب چراالنواوگونال وچیزای دیگه ک اینجابچه هامیگنوپیشنهادنمیدبن اخه چنبارسینال دبگه بایدشانستونوامتحان ...

بنظر من همون گونال هم باید واقعیش گیر بیاد من درسته گونال برام از سینال بهتر بود ولی فرقش خیلی زیاد نبود .نمیدونم شاید باید با پرگوریس یا النوا بهم میدادن.کاش حداقل همین گونال کیفیت واقعی خودش بود یا داخل چیزی دیگه میزیزن یا تاریخ هاشون واقعی نیست دکتر بهم گفت تقلبی شدن.خدا خیرشون نده انقدر پول میدیم حالا حداقل سینال ۵۰۰ تومنم در نمیاد ولی گونال چی🤦🏻‍♀️

سلام خانما.من امروز پنج هفته تمام وارد شش هفته شدم.سه روز پیش اولین سونو ساک دیذه شد.همش استرس دارم نکنه خدای نکرده رشد جنین متوقف بشه چون من هیچگونه علامتی مبنی بر حاملگی ندارم بعد انتقال هم هیچ علامتی نداشتم.فقط سینه هام کمی سفت شده و دردناکه.بنظرتون خدای نکرده جنین رشد نکنه خونریزی میشه یا من کلا میفهمم؟خیلی نگرانم

برای من همیشه سینال مینوشتن، بهشون گفتم گونال بدین. گفتن همون سینال خوبه تعدادم همیشه بالاست ولی کی ...

الان که تعداد بالا نیس🤔فولیکول اصلا ربطی به تخمک نداره خیلی وقت ها همش خالی از آب درمیاد.نباید رو فولیکولی حسابی باز کرد 

خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره بگه بهم. خیلی ضروریه. نگرانم مرکز جواب نمیده گفتن تا یک ظهر امروز دو ...

عزیزم این امپول خیلی عوارص داره . یکیش همینه . من الان پیامتو دیدم . آره احتمالا از همین امپوله

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیززززززم،الهیکه همون یکی برات تخمک عالی بشه باهاش مامان بشی

قربونت جانان جان💓😘😍💞 

ولی خودم اصلا امید ندارم حسم مثل وقتیه که انتقالم منفی میشه خیلی برا ایندفعه امید داشتم تعدادم زیاد بشه ، مثل خودت همش بغض دارم همون جا تو گیجی ریکاوری پرسیدم چندتا تخمک شد گفتن یکی زدم زیر گریه

دیگه باید واقع گرا باشم چقدر به اگه و اگر ها و احتمال دل خوش کنم😭

بخدا دیگه خسته شدم بدون هیچ مشکل خاصی هرسال داره کیفیتم میاد پایین و نمیشه

ناشکر نیستم ولی نه رحمم مشکل داره نه اسپرم نه خیلی مشکلاتی که دوستان اینجا میگن ولی بی دلیل نمیشه که نمیشه

هی خواهر ببخش گلم خیلی غر زدم 

ممنون از حس قشنگ و خوبی که بهم دادی میدونم خودت چقدر غصه داری و با این دلت برام ارزوی قشنگ داری امیدوارم دل خودتم هرچه زودتر پر شادی و خوشحالی بشه💓😘😍💞

سلام خانما.من امروز پنج هفته تمام وارد شش هفته شدم.سه روز پیش اولین سونو ساک دیذه شد.همش استرس دارم ...

میگن علائم ملاک نیس بچه های همینجا خیلی هاشون دوقلو دارن گفتن همون یذره علائم هم که داشتن ناپدید شده😄😁 و سونو قلب و همه چی خوب بوده.فقط استرس الکی به خودت نده😍 شما کجا انجام دادید تهران؟

اره فردا میرم حتما از ترس همش دراز کشیدم خیلی استرس دارم . ازینکه با بیهوشی نباشه یا دردهای بعدش یا ...

اتی جان من خواهرم این عمل سرکلاژو انجام داده . بعدش باید استراحت کنی . عمل راحتیه . هیچ عفونت و ... نگرفت . خیالت راحت برای دوقلوها خیییلی کار خوبیه . دیگه خیالت راحته 

بچه ها کسی بوده تو دوران بارداری دستاش خواب بره؟ ساروگیتم الان زنگ زده میگه دو شبی هست دستام خواب می ...

آره گلم من از کسانی که اطرافم باردار بودن خیلی اینو شنیدم فکر کنم طبیعی باشه ولی نمیدونم باید چیکار کرد براش

بچه ها کسی بوده تو دوران بارداری دستاش خواب بره؟ ساروگیتم الان زنگ زده میگه دو شبی هست دستام خواب می ...

چند روز آسپرین میخوره ؟ تا ۵ روز اول طبیعیه . اگه میخوای خیالت راحت باشه بگو یه چکاپ بده . شاید اهنش کمه