2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست

بچه ها کسی نمیدونه آمپول واریوپپتیل جلو پریودی رو میگیره یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کسی از وام فرزندان غدیر خبر داره که چطور میدن؟ چقدر زمان میبره ؟ فرمش رو پر کردم ، پیامک برا ...

من ثبت نام کرده بودم یادم نیس چقد زمان برد اومدن تاییده اش. بعد اونم تقریبا دو هفته بعد ارسال چک و چیزایی ک خواسته بودن،  واریز کردن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی نمیدونه آمپول واریوپپتیل جلو پریودی رو میگیره یا نه؟

خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره بگه بهم. خیلی ضروریه.

نگرانم مرکز جواب نمیده گفتن تا یک ظهر امروز دوفاستون رو بخورم بعد قطع کنم منم دو روز بعد قطع دوفاستون پریود میشم همیشه.

از طرفیم شنبه پانکچر دارم. موندم ک این قطع دوفاستون مشکلی ایجاد نمی کنه؟ فقط شکم ب واریوپپتیل میره ک شاید اون جلوشو بگیره.

حرفای مامارو ضبط کرده بودم ک یادم نره چند بار گوش دادم گف قطع کن ولی نگرانم

تولید مثل یه زن از لوله تخمدان رحم تشکیل شده ۱)لوله ها باید عکس رنگی گرفته بشه چون حتی تو لانه‌گزی ...

عزیزم من داخل رحمم درد دارم توی مطب هر دکتری سونو شدم میگه پولیپ و فیبرم نیست نمیدونم این درد چیه 

ممکنه منم پولیپ داشته باشم توی سونو نشون نمیده؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
برا من باربیهوشی بود همون روزم مرخص شدم  تقریبا سه یا چهار روز لک بینی داشتم  بعدشم استر ...

اره فردا میرم حتما از ترس همش دراز کشیدم خیلی استرس دارم . ازینکه با بیهوشی نباشه یا دردهای بعدش یا خدای نکرده عفونت یعنی مخم داره میترکه اینقد فکرم درگیرش هست من الانم همش کمردرد دارم با سرکلاژ بدتر میشم خدا خودش بهم کمک کنه به خیر بگذره😥😥😥

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
برا من باربیهوشی بود همون روزم مرخص شدم  تقریبا سه یا چهار روز لک بینی داشتم  بعدشم استر ...

عزیزم یعنی شما با سرکلاژ که کردین دکتر گفتن همش استراحت باشی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون خواهر،اخه جنین گریدآایجادمیشع وضعیتش اونقدحادنیست جنین اهدایی بگیرم،براهمون سعیم رواینه لااقل ...

خوب خداروشکر اخه فک کنم گفتی جنینات به بلاست نمیرسن به خاطر اون گفتم عزیزم  پس همون یه شخصی رو انتخاب کن که حداقل جنین بیشتری بهت بده حداقل نخوای هر سری کلی پول برای تخمک اهدایی بدی 

ان شاالله این روزا زودتر برات بگذره عزیزم میدونم سخته غسل صبر بده ارومت میکنه

شماچنبارانتقال منفی داشتین؟مشکلتون چیه خواهری؟

من سه بار تا الان پانکچر شدم دو بار اتتقال دادم که منفی شد خودم مشکلی ندارم همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه  دو بار قبلی تعیین جنسیت کردم که هر سری بعد از تعیین جنسیت جنینام گریدشون میومد پایین به خاطر همین این سری دیگه قید تعیین جنسیتو زدم قراره دوباره پانکچر کنم 

تورشت خریدم ،دکترخودش گف اون داروخونه داره بروبخرنگهدارتاتموم نکرده مثل اینکه اضافی تجویزکزد،سه تاتج ...

برای من همیشه سینال مینوشتن، بهشون گفتم گونال بدین. گفتن همون سینال خوبه

تعدادم همیشه بالاست ولی کیفیتم پایین😩😭

آره عوارضش خیلی زیاده گفتم شاید میخوام‌پریود بشم که سینه درد دارم ولی خب دو هفته ای میشه که اینجوریم ...

فکر کنم طبیعی باشه ان شاالله زود پریود بشی و از دست عوارض مزخرف این آمپول راحت بشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
برای من همیشه سینال مینوشتن، بهشون گفتم گونال بدین. گفتن همون سینال خوبه تعدادم همیشه بالاست ولی کی ...

نارسیس جون ناراحت شدم وقتی نوشتی فقط یه تخمک داشتی، نمیدونم چی بگم که ارومت کنه واقعا سخته. یاد خودم افتادم که بعد پانکچرم فقط یه تخمک و به زور به جنین تشکیل شد . ولی میدونم تو دختر قوی هستی خیلی قوی تر از من، ناامید نشو و به راهت ادامه بده. ان شااله که همین یه تخمک برات جنین بشه و به دلت محکم و سالم بچسبه

من سه بار تا الان پانکچر شدم دو بار اتتقال دادم که منفی شد خودم مشکلی ندارم همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه ...

انشاالله اینباردیگه مامان میشی،جنین زیادتشکیل میشه دل ادم قرصه اینبارنشددوبارع یه ماه بعدادم شانسشوامتحان میکنه وقتی جنین تموم میشع دل ادم کنده میشه بازمن 4تاجنین داشتم خیالم راحت بودتودوتانی گذاشتن دوباروقت انتقال دارم ک دیگه تویه انتقال دومرحله ای گذاشتن تموم شد🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود