2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044402 بازدید | 684385 پست
بچه ها امروز پانکچرم کردم از 14 تا فولیکولی که همیشه تو سونو داشتم فقط یک تخمک کشیدن.  امروز ن ...

عزیززززززم،الهیکه همون یکی برات تخمک عالی بشه باهاش مامان بشی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها کسی بوده تو دوران بارداری دستاش خواب بره؟ ساروگیتم الان زنگ زده میگه دو شبی هست دستام خواب میره. فقط هم شب و موقع خواب اینجوری میشه. میگه نکنه از آس آ هست چون تازه آس ا شروع کرده. نگرانم کرده، بدشانسی روزای پنج شنبه مطب دکتر هم تعطیله. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهییا عزیزم من جای تو بودم با دکترم کلی حرف میزدم این توجیه منطقی ای نیس که بدنت به دارو جواب نداده ...

برای منم دوز داروهام تو همه پانکچر هام یکی بوده 

پرونده جلوشون هست بهشونم میگیم ولی آخرش جواب باز همون قبلی در میاد

دکتر کلن میخواد هرچه سریع تر بره سراغ مریض بعدی از بس تعدادمون بالاست سریع حرفشون رو میزنن و زیاد حواسشون به حرف هامون خیلی نیست. کار خودشونو میکنن. دیگه مرکز دولتی ،خصوصی مطب و .. هیچ فرقی هم نداره

بچه ها کسی بوده تو دوران بارداری دستاش خواب بره؟ ساروگیتم الان زنگ زده میگه دو شبی هست دستام خواب می ...

کم خونی نداره؟آ اس آ گردش خونوزیادمیکنه فک نمیکنم ازاون باشه،حالابازبچه هامیان توصیح میدن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
کم خونی نداره؟آ اس آ گردش خونوزیادمیکنه فک نمیکنم ازاون باشه،حالابازبچه هامیان توصیح میدن

نمی دونم. خدا کنه چیزی نباشه. یعنی از وقتی که بهم گفته از استرس نتونستم چیزی هم بخورم 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

بچه ها میگم دمای بیضه ها بالا باشه یعنی از بیرون گرماشو حس کنی ممکنه رو دی اف ای تاثیر بذاره؟؟برام سوال شده آخه همسرم همیشه همینطوره.ازمایش داده هنوز جوابش نیومده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم منم همینم انگار سنگ میوفته جلو پام ولی چه بهتر از طرفی در حال کاهش وزنم وروزی مرتب یک ساع ...

سلام عزیزم،من تازه با این انجمن آشنا شدم،دارم کم کم پیاما رو میخونم،عزیزم منم احتمالا زمستون بخوام سیکل آی وی افم رو شروع کنم،شما مام پیش کدوم دکتر میخواین برین؟

رادیس جون سلام‌.‌خوبی ؟ عزیزم‌میگم‌من سه ماه و نیمه که میکرورلین رو زدم ولی پریود نشدم حالا به شدت س ...

سلام عزیزم .من ماه گذشته پریود شدم نمیدونم من سینه درد نداشتم فقط تعریق و گر گرفتگی داشتم به دکترت میخوای اطلاع بده ببین چی میگه .ولی کلا این داروها عوارض زیاد و متفاوتی دارن متاسفانه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان من دیشب تو خواب درد شدید پریودی گرفتم یهو از خواب پریدم از شدت درد همه بدنم خیس عرق بود تقریبا ده دقیقه درد کشیدم بعد بهتر شدم الانم گهگاهی همون درد با شدت کمتر میاد سراغم کسی تجربه ای داشته آیا طبیعیه؟

بچه ها کسی از وام فرزندان غدیر خبر داره که چطور میدن؟ چقدر زمان میبره ؟

فرمش رو پر کردم ، پیامک برامون آمد که بعد از بررسی تماس میگیریم باهاتون.

اینجا یکی میگفت هجدهم ماه قمری باید فرم پر کنیم، اخه همچین چیزی اونجا نوشته نشده بود که؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
پری چون من هفته دوم انتقال یه چیزی مثل  احساس انقباض پیدامیکردم توزیرشکمم،انگاربه کشوقوسیم قاطی ...

عزیزم من اخرین انتقالم مثل شما خیلی امیدوار بودم به انتقالم همه علائمای خوب بارداری رو داشتم نبض زیر شکمم داشتم واقعا تو هپروت بودم واسه خودم دو هفته رو کامل با امید گذروندم ولی وقتی بی بی چک زدم دو روز کامل مات و مبهوت بودم فک میکردم خوابم این بی بی چک  الکیه  ب نظرم امیدواری زیادی باعث شد حالم خیلی بد بشه و دیر به خودم بیام 

میدونی همه این اذیتای روحی که ما میشیم به خاطر اینکه واقع بین نیستیم نمی خوایم شرایطمونو قبول کنیم 

حالا من خواهرانه نظرمو بهت میگم شاید درست نباشه ولی دیدم خیلی بی قراری میکنی به خودم این اجازه رو دادم من میگم یه مدت طولانی روی اسپرم همسرت کار کن اگه فرصت داری چون سنتو نمی دونم سفت و سخت رعایت کنه زود وارد سیکل نشید یا اینکه  جنین اهدایی بگیر مگه ما ژن برتریم که بگیم حتما باید بچمون از ژن خودمون باشه مهم اینه قراره پدر و مادر بشید بقیه اش با یه لبخند و شیرین کاری بچه فراموش میشه 

علیکم السلام عزیزم الحمدالله خودت خوبی  رفتم شیراز پیش دکتر زارعی گفت که تخمک هات کمه تخمک اهد ...

مرسی عزیزم . بسلامتی انشالله که یه دکتر خوب و کار بلد پیدا کنی . نه فعلا 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ببین وقتی سونو میشی و میخوان پروژسترون شروع کنن . با تزریق پروژسترون ها که برای جنین بلاست باید پنج ...

سلام عزیزم من پنج تا گرید آ دارم دوتا بی ولی نمیدونم بلاست هستند یا نه کارت رو هنوز نگرفتم بنظرت خوبن؟

شما انجام دادی ؟ اگه اره چند هفته بودی با طول چند شما هم دوقلو بودین درسته؟ الانم استراحت هستی

اره عزیزم 

نه دوقلو نیستم 

من ۱۵ هفته ۳۱ بودم دکترم گفت خوبه فعلا اما اصلا استراحت نداشتم سرکار میرفتم و کارای خونه هم بود 

بعد انومالی سونو‌ دادم دوباره ۲۷ شده بود دیگه ۱۹ هفته برام سرکلاژ کرد الان استراحتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم .من ماه گذشته پریود شدم نمیدونم من سینه درد نداشتم فقط تعریق و گر گرفتگی داشتم به دکترت م ...

آره عوارضش خیلی زیاده گفتم شاید میخوام‌پریود بشم که سینه درد دارم ولی خب دو هفته ای میشه که اینجوریم و خبری از پریودی نیست . متاسفانه مسیرم دوره سخته برام . ولی مجبور باشم‌حتما میرم . 

خدای من خدای معجزه هاست .