2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
خواهری یعنی پس اصلانگرفته بودکه پس بزنه بدن؟من میگم شایدداشته میگرفته که بدنم باهاش مبارزه کرده پس ز ...

نه عزیزم مطمعن باش اصلا نگرفته بوده انقدر هم خودت رو اذیت نکن چون اگه میگرفت و رحمت پس میزد باید بتات میومد بالا بعد افت بتا می دادی 

بعدم  اصلا مگه علائم بارداری به این زودی خودش رو نشون میده؟؟ من بارها اینجا به همه که دنبال علایمن گفتم علایم مربوط به داروهاس و فقط پاسخ بدن هر شهصی به داروها متفاوته اینو چندین بار دکتر من بهم گفت تا بتا خیلی بالا نره اصلا علایم بارداری خودش رو نشون نمیده اونم تو هفته های شش و هفته 

من از کیفیت جنین و کامپکت و اینا سر در نمیارم چون من کلا شش تا جنین داشتم که بلاست آ بود برا همین دیگه تحقیق نکردم در مورد جنین ها 

به نظرم اهداکننده ات رو عوض کن ببین مراکز تهران بچه ها میگن خود مرکز اهداکننده داره و با تخمک بالا هستن به نظرم به واسطه ها اعتماد نکن

نمیدونم دیگه چیوبایدبرسی کنم،منشیم گف پریدشدی بیاویزیت شو،یکم برم ببینم دکترچی میگه قلبم خیلی بی قرا ...

علائم پریودی بخاطر مصرف داروها تو سیکل انتقال تغییر میکنه من خودم کل سیکل علائم نداشتم ولی چند روز قبل از آزمایش سر درد شدید گرفتم تازه انقدر توهم داشتم که به بو هم تهوع گرفته بودم پاهامم یه شب درد گرفت ولی آز منفی بود من فکر میکنم بخاطر داروها علائم پریودمون متفاوت شده بود وگرنه جنینی باشه از همون روزهای دوم سوم هم دل درد دارن بقیه نه اینکه نزدیک پریود تازه بیاد .اگه فکر میکنی خیالت آروم تر میشه که فکر کنی جنین اول بوده همینجور فکر کن که آروم بشی،من خودم واقع بین هستم و دلیل نگرفتنم رو بیشتر کیفیت جنین هام میدونم تا موارد دیگه چون من هم خراش دادم هم پی آر پی هم قبلش هیسترو شده بودم هم ضخامتم خوب بود هم یک هفته یزد مطلق استراحت کردم داروهام سر وقت هرکاری بگی کردم و نشد چون با چشم میبینم اینجا کسی پیدا نمیشه با جنین بی و سی گرفته باشه اگه هم باشه تعداد خیلی محدود، بیشتر همون آ یعنی بهترین کیفیت بارداری رخ میده همونم امکان داره دوتا آ بذارن یکیش بگیره یا همونم اصلا نگیره پس ما دیگه چه انتظاری داریم فکر کن ای وی اف با بهترین جنین و رحم ۳۰ درصد شانس داره حالا ما که مشکل کیفیت داریم مشکل ایمنی انعقادی داریم و .... شانس پایین میاد دیگه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز پانکچرم کردم از 14 تا فولیکولی که همیشه تو سونو داشتم فقط یک تخمک کشیدن.  امروز ن ...

ای بابا😣انشالله همین یکی جنین عالی میشه. یکی دوستان مجازی میشناسم که باهاش سه ساله تو واتساپ گروه تشکیل دادیم ده تا تخمک داشت یه جنین فقط تشکیل شد همون رو انتقال داد الان پسرش یک سال و دوماهش

دو روز پیش دکتر بودم فقط پرولوتون. سفکسیم و مترونیدازول داد آمپول تشکیل ریه هم واسه هفته آینده داد ش ...

الان چن هفته ای ؟ نگران نباش فقط ب دکترت بگو حتما که خیالت راحت باشه شاید بخواد دارو بده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم من پنج تا گرید آ دارم دوتا بی ولی نمیدونم بلاست هستند یا نه کارت رو هنوز نگرفتم بنظرت خوب ...

گرید آ بهترین جنینی هست که میتونه تو محیط آزمایشگاه تشکیل بشه بله خوبه .اگه بلاست نبودن سعی کن قبل انتقال خبر بدی به مرکز که اگه صلاح میدونن دو روز زودتر خارج کنن تو محیط بمونه و بلاست بشه. بلاست جنین بزرگ‌تری هست و رحم بهتر میگیرتش و شانست بالاتره چون معمولا دو روز بعد از انتقال بلاست لانه گزینیش شروع میشه 

عزیزم شما الان استراحت مطلقی یا نسبی؟ در چه حدی فعالیت داری؟ آخه منم سرکلاژم.  

اصلا بیرون اینا نمیرم و بیشتر دراز میکشم که فشار نیاد ب دهانه رحم کارای خونه هم خواهرم کمکم هست

الان چن هفته ای ؟ سرویکس چند بود سرکلاژ شدی ؟ 

بچه ها امروز پانکچرم کردم از 14 تا فولیکولی که همیشه تو سونو داشتم فقط یک تخمک کشیدن.  امروز ن ...

ی لحظه یادم خودم افتادم قلبم درد گرفت😑😑😑 انشالله این یکی برات جنین بشه عزیزم ، کدوم مرکز میری؟معلوم نیست چی به خودمون میدن کع این از آب درمیاد😪

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم شما بی حسی انجام دادن یا بیهوشی . بعدش باید همش استراحت باشیم ؟ الان هفتگی امپول میزنی بعد سرک ...

برا من باربیهوشی بود همون روزم مرخص شدم 

تقریبا سه یا چهار روز لک بینی داشتم 

بعدشم استراحتمو خیلی بیشتر کردم الان تقریبا کاری انجام نمیدم چون سرکلاژ مراقبت میخواد … آمپول برام ننوشت روزی دوتا شیاف دارم 

بنظرم هرچی زودتر انجام بدی برات بهتره چون یه هفته هم میتونه کمترش کنه بخاطر اینکه دوقلو هستی 

انشاالله بهترین ها واست اتفاق بیفته عزیزم  رحم جایگزین هزینش چقدره ؟ من دکترم گفت این سیکل با ...

برای من چیزی از آندومترم باقی نمونده

حالا چند سال به خودم فرصت میدم

زیاده عزیزم حداقل ۲۵۰ تومن باید در نظر داشت 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
شماچنبارانتقال منفی داشتین؟مشکلتون چیه خواهری؟

من مشکل زیاد دارم

۱)لوله ها مثل مو فر شده هس پر از پیچ و خم که اصطلاحا میگن لوله کینک با مایع رنگی که با فشار فرستادن تو دوتا لوله ها به زور مختصر رد شد و من‌ شوهرم اسپرمش قوی نیس در نتیجه اسپرم ضعیف لوله خراب حتی اگه تخمک هم خوب باشه خیلی کم پیش میاد تخمک و اسپرم برخورد کنن به هم چون راه شون دارای مشکله

۲) رحمم پولیپ آندومتر داشت دوبار هیسترو کردم الان که از دکترم یزد پرسیدم گفت همونجا محل زندگیت برو دکتر بگو دکتر بهت آمپول و قرص مخصوص بده که دوباره پولیپت ظاهر نشه و مجبور نشی عمل کنی که نوبتم برای روز یکشنبه ست ولی بازم جنین بخوام انتقال بدم حتما قبلش میگم چک کنن پولیپ رو 

۳؛تخمدانم پلی کیستیک نیست اما تنبلی رو فکر میکنم دارم چون من تعداد جنینم کم تشکیل میشه و گرید آ هم هیچوقت انتقال ندادم حالا یا از اسپرمه یا از تخمک خودم حدس میزنم که تخمکمم در کنار اسپرم ضعیف ،ضعیف هستش شاید اشتباه میکنم 

۴)مشکل کم کاری تیرویید دارم که قرص استفاده میکنم و کم خونی خفیف هم دارم 

۵) آزمایش ایمنی انعقادی هنوز ندادم تازه میخوام بدم که البته فکر میکنم چون پردنیزولون و آنوکسا داشتم باید یکم صبر کنم بهد آزمایش رو بدم که تاثیر نداره رو جواب

۶)شوهرم مورفو ۲درصده مقدارش خوبه.تحرکش با انواع مکمل ها۴۰

بچه ها کسی بوده تو دوران بارداری دستاش خواب بره؟ ساروگیتم الان زنگ زده میگه دو شبی هست دستام خواب می ...

من گاهی دستم خواب میره. بیشتر دست راستم و عصرها اینطوری میشه. آسپرین ۱۰۰، شبی یکی دارم. بهش فکر نکردم که شاید خطر داشته باشه تا حالا به دکترم چیزی نگفتم.

اصلا بیرون اینا نمیرم و بیشتر دراز میکشم که فشار نیاد ب دهانه رحم کارای خونه هم خواهرم کمکم هست الا ...

الان 21 هفتم .  دیگه 18 هفته داخل آنومالی سرویکس 28 بود. دیگه دکترم سریع گفت سرکلاژ کن. 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....