2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
دوستان یه نظر سنجی بهم میدید من بین مام و ابن سینا موندم اگه مام برم هزینش بیشتره و از هارو از اول ا ...

عزیزم مام نمیشه آزمایش ها رو از اول بده ما کاریوتایپ داده بودیم و شوهرم اسپرم داده بود همونارو قبول کردن فقط به من گفت چون کم کاری تیرویید داری و آزمایشت مال قبل مجدد بده و چون ایمنی انعقادی نداده بودم نوشت برام اول پرسید که اگه دادی ننویسم برات.بهد گفت واسه تخمک کشی آزمایش ایدز و هپاتیت اینا باید بدی گفتم دارم گفت اگه شش ماه نگذشته قبوله که دیگه هم نرفتم دنبالش خواستم بدونی اینجوره روالش

عزیزم مام نمیشه آزمایش ها رو از اول بده ما کاریوتایپ داده بودیم و شوهرم اسپرم داده بود همونارو قبول ...

در مورد اینکه کدوم بهتره والا بچه ها میگن جنین شناسش تغییر کرده و رویان بهتره-ولی من مام رفتم خیلی خیلی راضی بودم از همه چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر دار شدن*

فقط پسر دار شدن نه عزیزم برای داشتن هر دو جنس اگر پسر داشتم بی شک برای دختر دار شدن این راه رو میرفتم توی این راه اصراری هم ندارم تلاشم رو میکنم بقیش هر چی خدا بخواد من زندگی رو دوست دارم و احساس میکنم خواسته هام ارزش جنگیدن دارند

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
دوستان یه نظر سنجی بهم میدید من بین مام و ابن سینا موندم اگه مام برم هزینش بیشتره و از هارو از اول ا ...

شما ی ویزیتم مام برو ببین نظرشون چیه.اگه دیدی مثه ابن سینا خب برو همونجا.انشاله نتیجه میگیری.

خداروشکر عزیزم لطفا اگه امکان داره هرکسی پست من رو میبینه برام دعا کنه امروز بتام صفر نباشه -چون من ...

الهیکه بابتای عالی بیای خبرخوش بدی بهمون😘🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم مبارکه. اوردیمش خونه حدود نیم ساعت گریه کرد که شیر دادم اروم شد خدایی اصلا بچم ...

من و پسرم بابت ختنه خیلی اذیت شدیم😭

دوست داشتم بمیرم

خیلی افسردگی و بغض گرفتم

دلم صد تیکه شد

جراح عمومی گفت فتقه

باید عمل بشه😭

🛑🛑🛑یه کاربرAhmadi بود و یه کاربر که پرستار نوزادا 

اونا رو نمیتونم تک کنم

تجربه داشتن ازشون سوال کنم.

😉

عزیزم مام نمیشه آزمایش ها رو از اول بده ما کاریوتایپ داده بودیم و شوهرم اسپرم داده بود همونارو قبول ...

اخه ازمایش هام چند سال ازش گذشته مثله عکس رنگی پاپ اسمیر اینا تا یه سال قبوله برایه من همش برایه سال ۹۹🥺🥺بازم مرسی از پاسخت

من و پسرم بابت ختنه خیلی اذیت شدیم😭 دوست داشتم بمیرم خیلی افسردگی و بغض گرفتم دلم صد تیکه شد ...

عزیزم ناراحت نباش.پرستار نوزاد کاربر سحر بانو 68بود فک کنم.حالا باز پیش چندتا دکتر ببر ببین اونا چی میگن.

بیمارستان مفید جراح اطفال داره اگه بیضه اش نزول نکرده شاید بیضه اش باشه که تا دوسالگی نزول میکنه

داشتم دنبالت میگشتم

دکتر جراح عمومی گفت فتقه

گفت ۸ ماهه بیار عمل

ولی من میخوام پیش یه دکتر بهتر ببرم که بیمارستان بهتری باشه.

چیکار کنم بنظرت

😉

عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی دادی شما؟تاحالاسرم ای وی ای جی یاانترالیپیدوپردنیزولون داشتین؟

اره عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی ژنتیک همه سالم بود دکتر زرنانی گفت با اینکه مشکل نداری ای وی ای جی هم بزن زدم فایده نداشت خراش رحم و پی آر پی هم تا حالا انجام دادم اینترالپید هم دفعه پنجم زدم فایده نداشت هیدروکسی کلروکین هم خوردم دفعه ششم ولی بی نتیجه 

نمیدونم شاید جنین کیفیت نداره اخه شوهرم خیلی وضعیت اسپرمش خرابه

من و پسرم بابت ختنه خیلی اذیت شدیم😭 دوست داشتم بمیرم خیلی افسردگی و بغض گرفتم دلم صد تیکه شد ...

اصلا نگران نباش عزیزم فتق که چیزی نیست فقط نزار خیلی گریه و بی قراری کنه که فتقش بدتر نشه عملش هم خیلی کوچیکه