2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044505 بازدید | 684391 پست
به نظر من هم اثر داروهاست و هم فکر و خیال زیاد .من که حتی وقتی همسرم هم باهام حرف میزنه کلا فکرم جای ...

@آستاره۷۲

عزیزم امشب برای شما دعا کردم و ۷۰حمد و دعای توسل خوندم

ان شاء الله به زودی حاجت روا بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دوستان من هرشب لیست رو بروز میکنم

شما هم هروقت دیدید لطفا به نیت دوستی که نوبتش هست یک صلوات بفرستید. 

ان شاء الله همگی حاجت روا بشیم

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد

۵_ مامان نازنین

۶_ سحربانو۶۸

۷_ khanomiman

8_alae

9_ floweroflo

۱۰_ ماهییا

۱۱_ niloo68

12_ رادیس۱۲

۱۳_ pariii73

14_sara123

15_ hannaneh74

16_ کاربر تکراریست

۱۷_ asemaneabi

18_باران۳۱

۱۹_ پشمالووو

20_ ati

21_baharak

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710
۴۴____sara123
۴۵_haniiijoooon
۴۶_جی۲
۴۷_محلا20
۴۸_صدف_۶۹
۴۹_آسمانیترینم
۵۰_99lili
51_ماهک۱۱5
52_94rima
53_مرجانه ساحل

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من حالم خیلی بده .واقعا نمیدونم اثر داروهاست یان .ولی همش دارم منفی فکر میکنم.حس میکنم رسیدم ...

نه عزیزم اینطوری نگو حالا من برعکس همش میگم کاش زودتر ازدواج کرده بودم تا الان تو این راه نیوفتم

عزیزم داروهات چی هست . ایزوپرین نمیخوری ؟ یکسره هست کمر دردت یا ارو ممیشه بعد دوباره درد داری

نه گلم هیچ دارویی نمی‌خورم کمر دردم یکسره هست ولی شکمم بیشتر تخمدانم درد میکنه الان اومدم بیمارستان تا خیالم راحت بشه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آخه ۳۸ که سنی نیست .ذخیره ت هم که خوبه .امیدت رو از دست نده دکترها حرف زیاد میزنن .ای کاش دکترت رو ع ...

قبلن هم گفتم گلم آخه مرکزی که من میرم هر دکتری برم اخرش همین دستار هست و نظر میده چون همیشه دکتر اصلی اتاق عمله و آخر وقت میاد و اینقدر دورشون شلوغه که اصلا اهمیت نمیدن، حالا تصمیم گرفتم پنجشنبه که میرم توی راهرو یا دم اتاق عمل برم سراغ ی دکتر دیگه ، دیدم اوناوخودش دکتر خودش میاد بالای سونو هاش .البته مریض هم خیلی کم میگیره فکر کنم

خدا به دادمون برسه چطور میخوایم بچه بزرگ کنیم🥲

شاید اون موقع آرامش بیش تری داشته باشیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
 @آستاره۷۲ عزیزم امشب برای شما دعا کردم و ۷۰حمد و دعای توسل خوندم ان شاء الله به زودی حاجت ...

مرسی قربونت برم .انشالله که ثوابش به خودت و زندگیت برگرده عزیزم😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها کسی هم هست که آمپول پرولوتون استفاده کرده باشه؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نه عزیزم اینطوری نگو حالا من برعکس همش میگم کاش زودتر ازدواج کرده بودم تا الان تو این راه نیوفتم

شما هم سنی نداری گلم .منتها سرنوشت برا ما این جور رقم خورده

قبلن هم گفتم گلم آخه مرکزی که من میرم هر دکتری برم اخرش همین دستار هست و نظر میده چون همیشه دکتر اصل ...

ای کاش میشد مرکزت رو عوض کنی .شرایطش رو نداری بری تهران؟دکترهای اصلی خیلی وقتها کوتاهی میکنن حالا چه برسه به دستیارهاشون