2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکان داره انوکساروقط کنن براتون اسپرینم میخورین؟والانمیدونم ممکنه بعدش ایجادشده باشه یانه،زنگ بزنید ...

اره گلم اسپرین هم می خورم من مرکز ناباروری میرم اونجا هم گروهی کار می کنن اینقدر بد اخلاق هستن گفتن از روز انتقال ۳۵روز بعدش بیا برای سنو قلب الان من می خوام ۳۰روز گذشته برم فردا میرم تا پنج شنبه می ترسم بدتر بشه اگر دیدم به حرفم گوش نمیدن میرم دکتر خصوصی 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
عزیزم فرصت نشد بهت تبریک بگم خداروشکر سونو ان تی به سلامت پشت سر گذاشتی انشاا...بقیه اشم به سلامت ...

ممنون عزیزم ایشالا این روزای خوب پر استرس نصیب همه منتظرا بشه😍😍😄😄

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خوب شد جانان گفت  به منم مرکز گفتند لک بینی داشتی اسپرین وانوکسا قطع کن شما هنوز آنکوسا می زن ...

اره فردا میرم جواب دادن که هیچی جواب ندادن میگم دیگه اینجا نمیام میرم دکتر خصوصی خود مرکز هم تا سنو قلب اونجای بعدش باید بری دکتر خصوصی الان هرچی میگم خیلی سر گیجه وحشناک دارم یک بارم غش کردم لکه بینی دارم میگن طبیعیه درست جواب نمیدن 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
فقط یکی انتقال میدن با بارداری دوقلو مخالفن میگن بارداری پرریسکه بعدم میگن ما شرایط رحم رو دقیق نمید ...

بهارک جون من میترسم برم دکتر بهم بگه رحم جایگزین بگیر😭

اخه من شش بار انتقال جنین دادم که منفی شده هیسترو هم شدم مشکلی ندارم مشکل از همسرمه🥺

چقد خوبه اونحا اقلا تا چهار پنج بار میگن نگرفتنش طبیعیه اینجا که سریع راههایی پیشنهاد میدن که برای هر زنی پذیرشش سخته اره زنی ارزو داره خودش بارداری تجربه کنه

عزیزم خودم تنبلی خفیف دارم شوهرم کاملا سالمه تو مرکز ناباروری ازمایش اسپرم داده دکتر گفت وضعیتش عالی ...

بچه اولتون هست ؟ پس اگه شوهرتون مشکل نداره خودت هم اوکی هستی ایشالا کلی جنین پسر واست تشکیل بشه 

میشه بپرسم چند تا جنین با چه جنسیتی داشتین؟ چندتا تعیین جنسیت کردین و قیمتش؟

فک کنم کلا ۲۴ تایی تععین جنسیت شد هزینه هاش با دوبار انتقال و داروها تقریبا ۸۰ تومنی شد . من ابن سینا انجام دادم ۸ تا پسر بقیش هم دختر ۱۲ تا فک کنم دختر چندتاشون هم به جنسیت نرسیده بودن 

بهارک جون من میترسم برم دکتر بهم بگه رحم جایگزین بگیر😭 اخه من شش بار انتقال جنین دادم که منفی شده ...

درکت میکنم عزیزم ولی من خودم شخصا بودم تو هر انتقال بیشتر از ی جنین انتقال نمیدادم ببین اینجوری شانس انتقالت رو بالا میبری من الان کلا شش تا جنین داشتم اگه مثل روتین ایران میخواستن برام انتقال بدن دو تا سه تا باید انتقال میدادن و منم دو تا انتقال اولم منفی شد و دیگه جنینی برام نمیموند و باید دوباره پانکچر میشدم ولی الان با همون ی پانکچر دو تا انتقال منفی داشتم دو تا بارداری و دو تا الان تو فریز دارم 

چون جنینام همش گریدشون خوب بود و بلاست بودن پس احتمالا دو تا انتقال اولم بخاطر شرایط هورمونی و شرایط رحم بوده که امادگی بارداری رو نداشتن 

اینجا شرایط رو درک می کنن و واقعا به عنوان اخرین راه اهدایی و رحم جایگزین رو پیشنهاد میدن اونم وقتی علت مشخص باشه 

درکت میکنم عزیزم ولی من خودم شخصا بودم تو هر انتقال بیشتر از ی جنین انتقال نمیدادم ببین اینجوری شانس ...

چه جای خوبیه منم حتما میام اونجا😃😃 من انتقال دومم یه جنین بود که فک میکنم اگه روزای اول استراحت میکردم یا بعد انتقال نمیومدم شهر خودم مثبت میشدم . 

سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه  بچه ها کسایی که تجربه دارن بیان کمک فعلا استرس دارم از د ...

عزیزم داروهات چی هست . ایزوپرین نمیخوری ؟ یکسره هست کمر دردت یا ارو ممیشه بعد دوباره درد داری

به نظر من هم اثر داروهاست و هم فکر و خیال زیاد .من که حتی وقتی همسرم هم باهام حرف میزنه کلا فکرم جای ...

خدا به دادمون برسه چطور میخوایم بچه بزرگ کنیم🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍