2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044537 بازدید | 684394 پست
عزیزم برای من روز 13 انتقال بدون احتساب روز انتقال، تیتر بتا 150 بود تازه 3 تا انتقال داده بودن تو ا ...

عزیزم خوبی بهتری نی نی ها خوبن شما برا نی نی ها خرید انجام دادی😍😍😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من گونال اف میزدم ازین مدل پن ها یادمه اون موقع دونه ای یه تومن میگرفتم . الان نمیدونم چند شده ولی ب ...

الان اصلا نیست-نمی‌دونم چرا دارو رو دیگه تحریم میکنن اخه ما چکار کنیم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این ذخیره باید خیلی تخمک و فولیکول داشته باشی که

نمیدونم عزیزم ، از نظر اسپرم ، ژننتیک ، جنین، ایمنی و هر چیزی بررسیم کردن همه چیز خوب بوده، الان تنها چیزی که بهم میگن مشکل سن و پایین اومدن کیفیت تخمکمه. درصورتی که یکی از اقوام نزدیکمون دقیقا مشکلش مثل منه ولی با ذخیره 8دهم ، داشت برا ای وی اف اماده میشد که  طبیعی باردار شد .

ولی نمیدونم چرا برای من داره اینطوری پیش میره

من پانکچر اول و آخرم در مورد تخمک نمیدونم  ولی پانکچر دوم که با جنین شناس صحبت کردم گفتش که به ...

چرا عزیزم مکمل خورده بودم ...گونال هم خیلی گشتم پیدا نکردم فقط یه شماره از همین نی نی سایت برداشتم زنگ زدم داشت ولی نتونستم اعتماد کنم و نگرفتم

پرگووریس رو کاربر باران میگه به تنهایی جواب نمیده باید با یه داروی دیگه تجویز بشه ولی خب شما هم تو پانکچر دومتون پرگووریس و پیورگان رو با هم داشتین ...البته مشکل شما اسپرم هست نمیدونم والا  حالا میخوام برم رویان ببینم دکتر اونجا نظرش چی هست

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم خوبی بهتری نی نی ها خوبن شما برا نی نی ها خرید انجام دادی😍😍😍

عزیزم فرصت نشد

بهت تبریک بگم خداروشکر سونو ان تی به سلامت پشت سر گذاشتی

انشاا...بقیه اشم به سلامت طی کتی

شادی صدام کنید
قربونت برم ممنونم 🙏🌻🌻🌻 به شما چی گفت دکتر؟ قرار شد شانگهای باشه سیکلت؟ 

من هنوز به ان مرحله نرسیدم یه عالمه چکاب و مشاوره باید برم بعد احتمالا مشخص میشه وضعیتم و اینکه چکار میخوان انجام بدن برام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من گونال اف میزدم ازین مدل پن ها یادمه اون موقع دونه ای یه تومن میگرفتم . الان نمیدونم چند شده ولی ب ...

من به دکترم گفتم گونال بنویسه گفتن نه، ولی ظاهرا گونال الان گیر نمیاد 

اخه شوهر من شرایطش فرق میکنه چونdfi بالاست دکتر گفت شب قبل باید تخلیه داشته باشه میخوام ببینم از طرف ...

قبل پانکچر نزدیکی نداشته باش عزیزم ،پیچ خوردگی تخمدان ممکنه صورت بگیره

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
خدا خیرت بده مهتاب جان 

سلام قشنگ ترین انرژی که بهم دادی حس بارداری بهم داد خدا کوچلوتو حفظ کنه😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من به دکترم گفتم گونال بنویسه گفتن نه، ولی ظاهرا گونال الان گیر نمیاد 

تو ۱۳ ابان دیدم ک میگیرناا ولی فقط ب خانوما میدن ،حتی دیدم نسخه ی خانوم رو اقا برده پذیرش ندادن بهش و اینک دوتا بیشتر نمیدن ،

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
واسه سونوی قلب هم که کاش یه عکس می گرفتم قیافه ام می دیدید یعنی داغون بودم داغون انکار خون تو بدن من ...

عزیزممممممم😥😥😥بغضم گرفت الهیکه 9ماهوراحت سپری کنی بااین همه استرسوعذابایی که کشیدی واقعافقط ماهاکه تواین پروسه هستیم حال همودرک میکنیم،الهیکه همه چشم انتظارابه ارزوشون برسن🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من هنوز به ان مرحله نرسیدم یه عالمه چکاب و مشاوره باید برم بعد احتمالا مشخص میشه وضعیتم و اینکه چکار ...

خیره انشاالله ❤

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈