2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست
سلام دوستان من پس فردا به امید خدا عمل پانکچر دارم خواستم ببینم میتونم از پودر موبر استفاده کنم؟ بعد ...

عزیزم استفاده از موبر مشکلی نداره، ولی برای اینکه کیفیت اسپرم خوب باشه میگن دوروز قبل عمل تخلیه نداشته باشه. بعد از پانکچر اگر درد نداشته باشی تا قبل انتقال فرش  هیچ مشکلی نداره رابطه داشته باشی، حتی میگن رابطه هم باشه بهتره تا اگه که تخمکی ازاد شده باشه بارداری اتفاق بیوفته.

سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه 

بچه ها کسایی که تجربه دارن بیان کمک فعلا استرس دارم از دیروز تاحالا کمر درد و تخمدانم درد میکنه هفته ی ۲۳ بارداری هستم دردم مداوم نبوده الانم همسرم نیست تنهام

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ۱۳ ابان دیدم ک میگیرناا ولی فقط ب خانوما میدن ،حتی دیدم نسخه ی خانوم رو اقا برده پذیرش ندادن بهش ...

من اصفهانم عزیزم، ولی گفتم دکترم اهمیت نداد و گفت نه النوا مینویسم .

سلام دوستان من قصد ای وی اف تعیین جنسیت دارم انشالله دو تا سه ماه اینده دارم فعلا چکاپ شدم دکتر دارو ...

سلام عزیزم به سلامتی کجا میری میشه بگی دارو تقویتی چی بهت داد برایه جنسیت پسر میگن فرتیا اید مردونه خیلی خوبه قبل نمونم ۴۵ دقیقه قبلش قهوه بخوره

سلام. یعنی هر جنین تقریبا ۳ تومن برای تعیین جنسیت؟ یعنی فقط پی جی اس؟ از نرخ پی جی دی اطلاع ند ...

عزیزم پی جی دی هزینش اینه گویا پی جی اس سلامت بیشتره من خوشو خرم فکر کردم سالمم ولی گویا مشکل دارم ولی قبلا با این تصور فقط برایه تعیین جنسیتم ولی .....

سلام مامان ها و منتظر ها من پس فردا می خوام برم سنو برای قلب جنین برام دعا کنید هم خوشحالم هم خیلی استرس دارم از پنج شنبه یهو اندازه دو بند انگشت لکه قهویی میاد باز دو سه روز قطع میشه باز میاد استراحتمم هستم دیگه هر چی خدا بخواد سعی می کنم سمت گوشی نرم اما دلم طاقت نمیاره میام علائمم رو سرچ می کنم ببینم طبیعیه یا نه حالت تهوع وحشناک دارم از هفته شیش شروع شد که دکتر ویتامین ب۶داد خداروشکر بهترم نمیدونم یک جا خودندم حالت تهوع نشونه رشد جنینه 

اخه یک سابقه سقط جنین تو پنج هفته داشتم خیلی نگرانم کسای که مثل من تو این راه هستن درک می کنن واقعا 

ممنون میشم برام دعا کنید مهربونا

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
ممنون بابت تبریک هاتون چقدر دوست دارم واقعی باشه ولی عقلم میگه آزمایش رو قبول کن-چون زیاد پیش اومده ...

بعد از چند دقیقه هاله داد عکسشو نداری عزیزم من روز ۱۳ به زور هاله داد بتام ۵۲ بود تیتر دادم متانم از عادی نشون نمیداد ولی من ۱۴ زدم پررنگ تر شد من از امید الکی بیزارم خواستم تجربمو بهت بگم انشالله مثبتی 

تا الان مشکل خاصی نداشتم فقط لوله سمت راستم یکم چسبندگی ولی چپم کامل باز و رحمم هیچ مشکلی نداره. دکت ...

آخه ۳۸ که سنی نیست .ذخیره ت هم که خوبه .امیدت رو از دست نده دکترها حرف زیاد میزنن .ای کاش دکترت رو عوض میکردی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم مشکلتون چیه شوهرتون مشکل نداره ازمایش داده؟ من تعیین جنسیت بودم خودم کمی تنبلی تخمدان داش ...

عزیزم خودم تنبلی خفیف دارم شوهرم کاملا سالمه تو مرکز ناباروری ازمایش اسپرم داده دکتر گفت وضعیتش عالیه من فقط میخوام شانس جنین پسر برام بیشتر باشه فعلا هم دکتر به شوهرم و خودم کوالی فول و امگا ۳داده و خودمم کانسپشن ؛ کلی تحقیق کردم عرق کاسنی به شوهرم میدم و غذا هم سالم خوری و میوه و سبزی رعایت میکنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
بچه ها من استرس داشت خفه ام می کرد بعد ۱۰ روز حموم نرفته بودم خونه اغلب دراز می کشیدم خلاصه حال واحو ...

ای جاااانم .چ احساساتی .به خدا این هورمون ها کلا آدم رو بهم میریزن .شوهرامون گناه دارن .بچه ها من حافظه م هم کم شده .نمیدونم از فکر و خیال یا تاثیر داروهاست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چرا عزیزم مکمل خورده بودم ...گونال هم خیلی گشتم پیدا نکردم فقط یه شماره از همین نی نی سایت برداشتم ز ...

کار خوبی کردی که گونال نگرفتی .واقعا نمیشه بهشون اعتماد کرد .یادم زمانی که دکتر نصر ایران بود خیلی از بیمارها سیکلشون کنسل شد به دلیل استفاده از همین گونال .بعد دیگه گفت که چون شرایط نگهداریشون رعایت نمیشه .سینال استفاده کنید

انشالله که اینبار دیگه نتیجه میگیری عزیزم