2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044659 بازدید | 684401 پست
ای کاش از خود مرکز میپرسیدی.ببین به هر حال احتمال بارداری وجود داره چون تخمک ها روز عمل آزاد میشن و ...

فردا زنگ میزنم میپرسم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
امروز روز هشت پریودیم بود فولیکولام دوتا 9 و دوتا 8و 7 و 7تا هم 6 داشتم دکتر گفت رشد نکردن دوروز دیگ ...

شما که اول النوا میزدی چی شد که اونو عوض کرد و سینال و هاچ ام جی داد مگه اون برات خوب نبود یا حداقل اونم همراه اینا میاد چون شما که تعداد فولیکولت خیلی بالا نیس هایپر بشی نمی‌دونم 🙆🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره روز دوم پری گفت فولی زیاد داری تو تخمدونات  ولی تخمک زیاد نداشتم کلا نه تا داشتم که شش تا ...

کشوری که هستید فقط یدونه انتقال میدن یا دوتا هم زمان؟ اون انتقال ها که منفی شدین هم بلاست آ بود دلیلش رو نفهمیدین؟

کشوری که هستید فقط یدونه انتقال میدن یا دوتا هم زمان؟ اون انتقال ها که منفی شدین هم بلاست آ بود ...

فقط یکی انتقال میدن با بارداری دوقلو مخالفن میگن بارداری پرریسکه بعدم میگن ما شرایط رحم رو دقیق نمیدونیم یا شرایط هورمونیه بدن رو با انتقال بیشتر از یکی امکان داره جنین مناسب باشه ولی رحم و بدن اماده لانه گزینی نباشه و تو اون سیکل هردوتا جنین از بین میره 

نه تا چهار پنج انتقال منفی چیزی رو بررسی نمیکنن چون میگن طبیعیه

اره همه حنینام بلاست گرید a بودن

دقیقا بدن هرکسی به ی دارویی جواب میده نباید همیشه روش ها مثل هم باشه. من سه دوره هست داروهام همش یکی ...

من نظرم همینه خانم دکتری که اینجا تو پیج هستن تخصص پاتولوژیست دارن گفتند که اشتباه فکر می‌کنم.هدفم مخالفت با نظر کسی نیست ولی من میگم اگه تفاوت ندارن پس چرا دکترا سیکل های بعدی دارو رو عوض میکنن یا اگه تاثیری نداره چرا اسم هاشون و قیمت هاشون فرق داره از رو کنجکاوی سوال کردم 😅انشاالله که فرق داشته باشن چون تنها امید میکروهای ناموفق مون همینه

سلام دوستان من قصد ای وی اف تعیین جنسیت دارم انشالله دو تا سه ماه اینده دارم فعلا چکاپ شدم دکتر دارو ...

سلام عزیزم مشکلتون چیه شوهرتون مشکل نداره ازمایش داده؟ من تعیین جنسیت بودم خودم کمی تنبلی تخمدان داشتم شوهرم کاملا سالم بود تعیین جنسیت انجاگ دادم با دارو هم تخمک و جنین با کیفیت زیاد داشتم . هچی رژیمی هم نداشتم یا چیز اصافه مصرف نکردم بجز داروهای که دکتر بهم داد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها من استرس داشت خفه ام می کرد بعد ۱۰ روز حموم نرفته بودم خونه اغلب دراز می کشیدم خلاصه حال واحوالم رو به راه نبود ساعت ۱۲ شب یهو گیر دادم به همسرم که به من توجه نمی کنی نمی دونی من چه استرسی دارم ۱۰ روز حموم نرفتم بوی گند بودم خلاصه رگباری داشتم می گفتم یه بحث کوتاه یه ذقیقه لی کردیم همسرم چند دقیقه بعد عمیق خوابش برد من بیذار بودم دیگه ۴ صبح طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک زدم اومدم عکس لش گذاشتم اینجا ساعت ۶ صبح ام رفتم حموم.

صبح همسرم بیدار شد ولی با هم حرف نمی زدیم با اخم بهش گفتم دکتر گفت بی چک بزن منم زدم مثبت به انی دیدم بلند شد اومد بغلم کرد.

یادش بخیر اون روز نهار یه قیمه خوشمزه هم پختم

شادی صدام کنید
عزیزم گاهی با اینکه آروم رشد میکنن کیفیت بهتری دارن-بنظرم قبول نکن کنسل کنه باز خودت میدونی چون من ا ...

منم مخالف کنسل شدنشم.

مرکزی که من میرم دکتر اصلی همیشه اتاق عمله  و تو پروسه ای وی اف فقط دستایارشون میبینه  که این دستارم برای همه دکتر ها یکیه.و دارو مینویسه اصلا از دکتر اصلی نظر خواهی نمیکنن همیشه هم اینقدر شلوغه که به زور جواب میدن. تازه این مرکز رو میگن خیلی بهتره مرکز های دیگس. امروزم دکتر خودم با بقیه دستیارهاش تو اتاق بود ولی نمیشد رفت ازش سوال کرد.

دفعه قبل هم دقیقا همینطور بود ولی بعد یهو خوب جواب داد و رشد کردن که از 11تا فولیکول دوتا تخمک کشیدن و ی جنین تشکیل شد 

دفعه اول که پرگووریس بود. دفعه دوم و سوم و این دفعه که چهارمه دوز دارو و نوعش همش یکیه فقط ایندفعه ...

من گونال اف میزدم ازین مدل پن ها یادمه اون موقع دونه ای یه تومن میگرفتم . الان نمیدونم چند شده ولی به نطرم شروع به زدن اون کردم تخمک هام زیاد شدن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

واسه سونوی قلب هم که کاش یه عکس می گرفتم قیافه ام می دیدید یعنی داغون بودم داغون انکار خون تو بدن من نبود.

همون جا پیش دکتر زنگ زدم به همسرم گفتم قلبش تشکیل شده

اومدم پایین می گفت شادی من فقط می گفتم اگه طوری بشه من شادی چطوری جمع کنم؟

الانم یواش یواش داریم اماده میشیم ۱۱ شب می ریم تهران

شادی صدام کنید
شما که اول النوا میزدی چی شد که اونو عوض کرد و سینال و هاچ ام جی داد مگه اون برات خوب نبود یا ح ...

نمیدونم  عزیزم ، فکر کنم النوا رو فقط همون دفعه اول میدن . اینجا هم پرسیدم یکی از دوستان هم برای سیکلشون همین روند بود. مگه کسی بوده که النوا رو تو ی دوره چندبار زده باشه؟

منم مخالف کنسل شدنشم. مرکزی که من میرم دکتر اصلی همیشه اتاق عمله  و تو پروسه ای وی اف فقط دستا ...

ببین هنوز که روز ۸ هستی فولیکول روزی دو شماره میگن رشد میکنه و تا ۱۷ سیکل هم میشه ادامه داد دارو رو هرطور حساب کنی لازم نیس کنسل کنی باز نمی‌دونم 🙂😊انشاالله جنین خوب و باکیفیت