2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
واقعا نمیدونم چی بگم.انشالله که مثبت واقعی باشه عزیزم  ای کاش میزاشتی همون روزی که دکتر گفته آ ...

اگه بی بی چک ها مثبت نمیشد شاید صبر می‌کردم -وقتی مثبت شدن دستام و کل بدنم میلرزید و با گریه از خدا فقط تشکر می‌کردم ولی جواب آز رو گرفتم به خدا گفتم چطور دلت اومد خوشحالیم رو گرفتی🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه این اگه آزمایشگاه خوبی بود مبلغ آزمایشش ۱۵ تومن نبود میگم چه ربطی به هزینه ش داره🤦🏻‍♀️

من همچنان میگم ناامید نباش چون بی بی ات پررنگ تر شده این یعنی ازروز قبل هورمون بتا بالاتر رفته یعنی بارداری 

چقدر بی خیالی پاشو برو داروخانه ی مارک دیگه بخر بزار اگه مثبت بود برو تیتر بتا بده 

اخه ۱۵ هزینه ازمایش

بعد چقدر زود جوابش دادند

من صبح ازمایش دادم بعدازظهر جوابش اومد

ازمایشگاه معتبری رفتی

من بی بی چک همبشه مدیکور می زنم اون که صورتی عکس بچه روشه تا حالا خطا نداشته

شادی صدام کنید
اگه بی بی چک ها مثبت نمیشد شاید صبر می‌کردم -وقتی مثبت شدن دستام و کل بدنم میلرزید و با گریه از خدا ...

عزیزم برای من روز 13 انتقال بدون احتساب روز انتقال، تیتر بتا 150 بود تازه 3 تا انتقال داده بودن تو اولین سونو سه تا ساک تشکیل شده بود ولی دوتاش قلب داشت و یکیش پوچ. میخوام بگم نگاه کن با اینکه 3تا ساک بوده و روز 13 انتقال بتا خیلی کم بوده. ممکنه برای تو هم بتا کم باشه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام دوستان من پس فردا به امید خدا عمل پانکچر دارم خواستم ببینم میتونم از پودر موبر استفاده کنم؟ بعد ...

ان شااله جنینهای خوب برات تشکیل میشه. به من گفته بودند شب قبل عمل نزدیکی نداشته باشم

من همچنان میگم ناامید نباش چون بی بی ات پررنگ تر شده این یعنی ازروز قبل هورمون بتا بالاتر رفته یعنی ...

اخه میدونی باید بگم شوهرم بخر بعد هی می‌پرسه چی شد نمیخواد الکی دلش خوش بشه حتی بی بی و آز هم یواشکی انجام دادم ولی از گریه بعد از منفی شدن و اومدنم از سرکار یه خونه پرسید بهش گفتم -احتمالا فردا مارک دیگه ای اگه شد خودم می‌گیرم چون این که دارم باز ویتاساین از همون مارک قبلی هاست

اخه ۱۵ هزینه ازمایش بعد چقدر زود جوابش دادند من صبح ازمایش دادم بعدازظهر جوابش اومد ازمایشگاه معت ...

اره ساعت۱۰/۵ دادم۱۲/۵ گرفتم جوابش رو-بعد آزمایشگاهش خیلی از آزمایش ها رو انجام نمیده میگه تخصصی برو جای دیگه -یک بارم تیرویید پیش شون انجام دادم گفت میخوای تکرار کنیم برات؟گفتم مگه جوابی که دادین درست نیست گفت چرا ولی اگه دوست داری گفتم نه

اره ساعت۱۰/۵ دادم۱۲/۵ گرفتم جوابش رو-بعد آزمایشگاهش خیلی از آزمایش ها رو انجام نمیده میگه تخصصی برو ...

عزیزم شما در هرصورت باید تیتر بتا بدی چون دوباره دوروز بعد تکرار باید بشه. بعدشم داری خودتو الکی اذیت میکنی یعنی چی اگرم باردار باشم بارداری سالمی نیست؟ دقیقا کی اینو گفته؟ بچه ها بودن با بتای ۳۰ الان بچشون بغلشونه اصلا اینطوری نگو. یه ازمایشگاه درست و حسابی معتبر برو تیتر بده حداقل صبح تا ظهر جوابش طول میکشه به این ازمایشگاهای الکی اعتباری نیست. توکلت به خدا باشه ذکر بگو نذر علی اصغر کن بسپار به خودش انشالله که خیره و با خبرای خوب خوشحالمون میکنی. 

خداياشكرت....❤️ 
اره ساعت۱۰/۵ دادم۱۲/۵ گرفتم جوابش رو-بعد آزمایشگاهش خیلی از آزمایش ها رو انجام نمیده میگه تخصصی برو ...

چی بگم بهت عزیزم دیگه خودت داری جواب خودت میذی من دوستامم هر جا ازمایش دادند جوابش چندساعت طول کشید تا اماده شده

گونشم عزیزم که جوابش داده سه قلو بتا ۱۵۰ بود تازه روز ازمایش

ببین گلم منم بی چک زدم دکترم گفت همین امروز می تونی ازمایش بدی ولی من ازمایش روز ۱۴ دادم که اما و واکری نباشه

بعد اینکه من اصلا مارک این بی چک شما نشنیدم تا حالا

شادی صدام کنید
عزیزم برای من روز 13 انتقال بدون احتساب روز انتقال، تیتر بتا 150 بود تازه 3 تا انتقال داده بودن تو ا ...

راستی عزیزم الهی دوقلوهاتو صحیح و سالم بغل کنی 😍😍🥰خودتو اماده کن که پوست از سرت میکنن😂😂😂من اینقدر غرغر میزنم دیگه فکم از کار میوفته😂😂😂

خداياشكرت....❤️