2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
نمیدونم دختر بدی شدم ،خیلی اوکی بودما فول انرژی اصلا اصرار خودم بود انتقال بدم ولی یهو منقلب شدم ، ...

اره عزیزم  حتماحتماداروهاتوادامه بده انشاالله باخبرای خوش بیای،این دوهفته واقعااسترس اوره مخصوصاهفته دوم که نمیگذره براادم،هرچی ادم میخوادخودشومشغول کنه پس ذهنش همش درگیره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
حق میدم بهش منم هر6باراین داستانوداشتم همش ادم صبح بیدارمیسه منتظریه علامته که دلشوخوش کنه به گرفتن ...

باور کن من دنبال علائم نیستم ،نمیدونم چطور بگم دفعه قبلم همین بود یهو تو خواب حس میکنم سبک شدم و از فرداش متوجه میشم بدنم تغییر کرده ،دوبار قبلی ام همینطور بود 😑😑

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم دختر بدی شدم ،خیلی اوکی بودما فول انرژی اصلا اصرار خودم بود انتقال بدم ولی یهو منقلب شدم ، ...

اتفاقا من دقیقا اون دفعه ای مثبت شدم‌که‌دقیقا مثل تو‌مناظر منفی شدن بودم و کلا بی‌خیال 

که ی هو همینجوری گفتم حالا بزار ی بی بی بزنم دیدم در کمال ناباوری مثبته 

استرس نداشته باش عزیزم 

منم پنجشنبه و شنبه آزمایش دارم ،،، تمام علایم منم رفت 

توکل به خدا 

انشالله مثبت میشی 

عزیزم میشه تعداد جنینهات تو هر سیکلم بگی

بله گلم 

دفعه اول از ۱۰ تخمک ۴ جنین

دفعه دوم از ۷ تخمک جنینی تشکیل نشد

و دفعه سوم از ۹ تخمک ۷ جنین که یکیش همون اول اوت شد

البته اینم مشکل ما اسپرم هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اتفاقا من دقیقا اون دفعه ای مثبت شدم‌که‌دقیقا مثل تو‌مناظر منفی شدن بودم و کلا بی‌خیال  که ی ه ...

تازه ادعامم میشه مثبت اندیشم 😀😀😀

نمیدونم شاید واقعا برعکس بشه اینبار ک انتظارشو ندارم بشه ،اون موقع دیگ درس عبرتی میشم برای بقیه🤣🤣

استرس نداشته باش عزیزم  منم پنجشنبه و شنبه آزمایش دارم ،،، تمام علایم منم رفت   توک ...

ب امید خدا شما پنجشنبع مثبتی و منم سکوت میکنم و خوشحالترین میشم و منتظر شنبه 🥰

سلام دوستان من پس فردا به امید خدا عمل پانکچر دارم خواستم ببینم میتونم از پودر موبر استفاده کنم؟ بعد ...

عزیزم فکر نکنم پودر موبر مشکلی داشته  باشه، فقط روز عمل لوسیونی چیزی که عطر داره برای واژن استفاده نکنید ،و اینکه شب قبلش نباید نزدیکی داشته باشید چون همسرتون هم فرداش باید اسپرمش رو بده ازمایشگاه اگه شب قبلش تخلیه بشه خوب نیست ، از ۳  روز قبلش دیگه نباید نزدیکی داشته باشید که اسپرم همسرتون اوکی باشه،من که چهار شنبه پانکچر داشتم دکتر گفت شنبه و یکشنبه میتونم نزدیکی کنم .به نظر خودم برای این بود که  همسرم تخلیه بشه و تا چهار شنبه اسپرم تازه داشته باشه .