2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی انتقال جنین داشتین 30م ازمایش بتادارین؟

بله عزیزم روز یازدهم هستم ،ولی نمیدونم چرا کلااا همه علائمم رفت و ی جورایی کنار اومدم باهاش الان دنبال وقت گرفتن واسه بعدشم

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
خانوما نوبت دهی رویان چجوریه کسی شماره داره ،ماشالا نت یاری نمیکنه از گوگل بگیرم 

باید بری سایتش اول ثبت نام کنی بعد نوبت بگیری

من هر چقدر زنگ زدم جواب ندادن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بله عزیزم روز یازدهم هستم ،ولی نمیدونم چرا کلااا همه علائمم رفت و ی جورایی کنار اومدم باهاش الان دنب ...

عزیزم اصلا به این زودی بارداری علائم نداره که 

چرا انقدر ناامیدی؟؟ بی‌بی‌چک‌نزاشتی؟؟

بله عزیزم روز یازدهم هستم ،ولی نمیدونم چرا کلااا همه علائمم رفت و ی جورایی کنار اومدم باهاش الان دنب ...

ای بابا،نکن اینکاروباخودت خواهر،من اصلاعلایم ندارم،همون علایمی ک بخاطردارسریای قبلوداشتمم مثل کمروپادردواین چیزارم ندارم نمیدونم بخاطر ای وی ای جی شایدباشه،فقط یه چی مثل انقباض دارم مخقوصاموقع خواب میگیره خیلی بده،نمبتونم عوارض هپارینه ک روناف میزنمه یانه چون اولین باره هپارین گرفتم قبلاانوکساپارین داشتم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم اصلا به این زودی بارداری علائم نداره که  چرا انقدر ناامیدی؟؟ بی‌بی‌چک‌نزاشتی؟؟

نععع همون ی ذره علائم پریودی ام رفت باور کن احساس میکنم خالی شدم 😀 من اصلا دنبال علائم نیستم ولی بدن خودمو میشناسم ،واضح برام ک پروژسترون فقط مانع پریودم شده

عزیزم اصلا به این زودی بارداری علائم نداره که  چرا انقدر ناامیدی؟؟ بی‌بی‌چک‌نزاشتی؟؟

حق میدم بهش منم هر6باراین داستانوداشتم همش ادم صبح بیدارمیسه منتظریه علامته که دلشوخوش کنه به گرفتن جنین،اینقدهی تونت میزنن علایم فلانوبهمان داشتیم ولی خوب خیلیاباهمون علایم منفی شدن،میگن تاثییرداروهاست وعوارض دارویه وگرنه ازبعدمثبت شدن کم کم علایم شرومیسع حتی تهوع هم میگت توهفته اول دوم انتقال ازاسترس وتوهمه وگرنه تهوع نمیادتوهفته اول ودوم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ای بابا،نکن اینکاروباخودت خواهر،من اصلاعلایم ندارم،همون علایمی ک بخاطردارسریای قبلوداشتمم مثل کمروپا ...

نمیدونم دختر بدی شدم ،خیلی اوکی بودما فول انرژی اصلا اصرار خودم بود انتقال بدم ولی یهو منقلب شدم ،

داروهامو قطع نکردم تا روز ازمایشم صبر میکنم 

بی بی چکم نمیزنم تا ببینم چی میشه