2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
میگم به نظرتون برم خودم زنجیر کنم به دستگاه سونو گرافی دکتر تمیزی تا آخر بارداری یه شبانه دستگاه سو ...

چند هفته ای ؟؟ فکر کنم نهایت مراکز باروری تا ده یازده هفته پایش میکنن بعدش باید ی دکتر زنان پیدا کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند هفته ای ؟؟ فکر کنم نهایت مراکز باروری تا ده یازده هفته پایش میکنن بعدش باید ی دکتر زنان پیدا کنی ...

تو ۹ هفته ام

شوخی می کنم عزیزم.

ولی می دونی بهارک جان انقدر از دکترم راضی ام که اگه قبول کنه دلم می خواد تا زایمان با خودش ادامه بدم

شادی صدام کنید
چند هفته ای ؟؟ فکر کنم نهایت مراکز باروری تا ده یازده هفته پایش میکنن بعدش باید ی دکتر زنان پیدا کنی ...

دکترم بعد از اینکه انتقال داد با اینکه مریض داشت باید می رفت ولی کاراش که کرد اومد بالا سرم دستم گرفت بهم گفت روز دهم عکس بی بی چک مثبتت برام بفرست

خیلی نازنین

شادی صدام کنید
سلام دوستان من قصد ای وی اف تعیین جنسیت دارم انشالله دو تا سه ماه اینده دارم فعلا چکاپ شدم دکتر دارو ...

سلام عزیزم انشاالله که به سلامتی و موفقیت دوره ات رو بگذرونی و به زوووودی مامان بشی❤

ژل رویال و عسل خوب،مغزیجات ،انار،ماهی سالمون،اسفناج،سبزی خوردن، قرص فریتل اید برای همسرتون و یه مکمل برای خودتون، ویتامین  e c زینک d ,معجون شیر خرما با موز و گردو ،عزیزم من و همسرم اینا رو استفاده کردیم ژل رویال خیلی خوبه، ترشی و چیزهای سرد  هم نخورید .❤

تو ۹ هفته ام شوخی می کنم عزیزم. ولی می دونی بهارک جان انقدر از دکترم راضی ام که اگه قبول کنه دلم م ...

اره دکترای مراکز باروری خیلی دقیق ان و رفتارشون خیلی متفاوته چون میدونن هم داروها هم شرایطمون از نظر روحی بهم میریزمون و بلدن چجوری باهامون برخورد کنن که اروممون کنن

سلام جانان جان❤ عکس پروفایلمون یکیه🤗😉،انشاالله هر دومون به زوووودی دوقلوهای سالم و خوشکل بیاد بغلم ...

سلام عزیزم،اخی اره😍😍انشاالله،والامن به یکیش قانعم فقط سالم وصالح باشه😅😅،انشاالله برای شمادوقلوسالم وصالح باشه🙏💜🌹

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بله گلم  دفعه اول از ۱۰ تخمک ۴ جنین دفعه دوم از ۷ تخمک جنینی تشکیل نشد و دفعه سوم از ۹ تخمک ...

آهان یعنی بخاطر اسپرم اینجوری میشد؟

من تو پانکچر آخر با پرگووریس ۵ تا تخمک و ۳ جنین بی کیفیت

جنین شناس گفت کیفیت تخمکات خوب نبوده چون ما خودمون اسپرمهای خوب و سالمو انتخاب میکنیم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

ممنون بابت تبریک هاتون چقدر دوست دارم واقعی باشه ولی عقلم میگه آزمایش رو قبول کن-چون زیاد پیش اومده بی بی چک مثبت میشه و آزمایش منفی و دقیقا این آزمایشه که درسته تنها چیزی که باعث شد شک کنم و سوال کنم روز یازدهم بودنم بود دیگه فقط بدونه بی بی چک دارم فعلا نمیزنم چون صبح زدم.علائم هم که پرسیدین نه ندارم ممنون ازتون❤️