2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست
ممنون عزیزم با دعای شما که الان به خدا نزدیکترین... بهارک جون خیلی لذت می برم از اینکه اینقدر خالصا ...

ممنونم عزیزم ان شالله به زودی زود چراغ خونت روشن میشه و خدا جواب صبوری ات رو میده

ممنونم عزیزم ان شالله به زودی زود چراغ خونت روشن میشه و خدا جواب صبوری ات رو میده

ای جانم، ممنون عزیزم الهی آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیز

میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان  هرشب ۷۰ حمد + دعای توسل بخونم

لطفا لایک کنید تا اسامی تون رو یادداشت کنم

۱_ یامنان

۲_ پروانه۲۱

۳_ آستاره

۴_ عبدالواحد

۵_ مامان نازنین

۶_ سحربانو۶۸

۷_ khanomiman

8_alae

9_ floweroflo

۱۰_ ماهییا

۱۱_ niloo68

12_ رادیس۱۲

۱۳_ pariii73

14_sara123

15_ hannaneh74

16_ کاربر تکراریست

۱۷_ asemaneabi

18_باران۳۱

۱۹_ پشمالووو

20_ ati

21_baharak

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان عزیز میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان   ...

قبول باشه عزیزم و ممنون از مهربونیت، ان شاءالله نیت قشنگت به زندگی خودت برگرده. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ببین مثلا برای شوهر من آزمایش دی اف ای ننوشته بودن حالا دکتر رستمی فورا براش نوشته خودمم میخواست هیس ...

دیروز شیراز بودم رفتنم شیراز زحمته ولی بازم روش فکر میکنم

عزیزم سونو سه بعدی همون که توی مطب انجام میدند ؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلامت و پاینده باشه مایا خانم

ممنونم عزیزم ان شالله تو هم به سلامتی گل دخترت رو بغل بگیری 

والا الان مایا خانم اسمم برا خواهری که هنوز نمیدونیم خواهره یا نه انتخاب کرده گفته ملانی میزاری🤣🤣🤣من و باباشم هویجیم🤣🤣🤣

دیروز شیراز بودم رفتنم شیراز زحمته ولی بازم روش فکر میکنم عزیزم سونو سه بعدی همون که توی مطب انجام ...

بله عزیزم توی مطب انجام میدن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من ارمغان 

عزیزم همسر مهم‌تر از بچه ست،شوهرت رو نگهدار با هم خوب باشید بچه درسته شیرینه آخر سر ازدواج میکنه دور میشه این شریک زندگی که تا پیری باهم هستید ،بچه شد چه بهتر نشد نباید حرف طلاق بیاری

خداردشکر که خوبین .😍 ان شاالله تا اخر بارداری خوبی داشته باشین 🤲🌷 نه پرسیدم گفتن انجام نمیدیم داخ ...

سلام عزیزم. خوبی؟ رقتی رویان دیگه؟  منم دو ماه پیش رویان برای تست عفونت مزمن بیوپسی انجام دادم. خود بیوپسی درد خاصی نداره فقط نیم ساعت قبلش شیاف میدن بگذاری. من چون عجله ای شد کارم یک دقیقه قبلش گذاشتم و درد داشتم بخاطر باز نشدن دهانه رحم. توی همون مطب انجام دادم با دکتر مصطفایی. با کدوم دکتر پیش می ری شما؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ان شااله که صدها برابر ثواب این دعاها به خودت برگرده و به زودی و سلامتی مامان بشی

من ماامان یه وروجک  تقریبا یکساله هستم😍 

البته بعد ۱۰ _ ۱۲ سال اینور اونور کردن

فکر کنم فراموش کردین منو😀

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست