2777
2789

اول اینکه اونایی که میخان بگن فیکه حرفام لطفا در ضمن احترام تاپیکمو ترک کنن

تو تاپیک قبلم گفتم از اینکه بهش بگم بچه دارم میترسم ولی الان بهش گفتم و اون گفت مشکلی نداره و من واقعااا عاشقتم 

اون واقعا عاشقه و هوس نیست اینو مطمئن باشین توضیحش طولانیه و خلاصه میکنم حرفامو 

دو بار ازدواج کرده جدا شده ماشین خارجی داره خرجج کنن عالیههه یک مثال بگم براتون مثلا یک پالتو بیست میلیونی ظرف دو روز اشنایی و ....کلی هزینه برام کرده میگه عاشق چشمات شدم چشمام سبزه حالا سن منم کم نیست از من یکسال بزرگ تره منم اصلااا قصد ازدواج ندارم. زنای قبلشم ازش مهریه خونه و پول و سکه گرفتن 

من ازدواجی نیستم هر چی سنگ میندازم جلوش میگه ول کنت نیستم مثلا گفتم خونه و ماشین میخام میگه میدمت بچتم بیاد با ما زندگی کنه دوستش دارم( بچم پسره). حق طلاقم میدم بهت .

ولی من ازدواجی نیستم میگه میام در خونتون بد جور پیگیرت میشم تازه هم از مسافرت کیش برگشتیم واسه اشنایی رفته بودیم الان میگه من میخامت ولم نمیکنمت 

اول گفت دوستی یا ازدواج الان میگه  ازدواجججج

بگین چیکار کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یه نفر با حضور بچه رفتی کیش ؟؟ 

اونم واسه آشنایی ؟؟ 

از همین جا یه تشکر میکنم از مادر و پدرم که درست تربیتم کردن

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️