2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044161 بازدید | 684362 پست
😔😔😔 واقعا سخته انشاالله دفعه بعدی مثبت میشه توکل بخدا کدوم مرکز بودید شما؟

من ارمغان 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا همین بارم طلا هامو فروختم هزینشو ندارم امیدم ندارم

عزیزدلم😢 

میفهمم چی میگی

همه جوره به ادم فشار میاد

جسمی، روحی، مادی ...

خدا برات جبران کنه و معجزه ش نصیبت بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوازده ساله از خدا خواستم معجزه قشنگشو بهم نشون بده اما تا الان حکمت و برام تو این دیده که صبر کنم ت ...

عزیز دلم ان شالله به زودی دلت شاد میشه و میای و خبر خوب بارداریت رو بهمون میدی 

بله من اهدایی گرفتم مرکز یه ادرس اینرنتی میده که اونجا مشخصات خودت وهمسرت وارد می کنی وثبت نام می کن ...

اخه من فکر کردم همون روز که میره برای پانکچر باید اسپرم هم اماده باشه یعنی تخمک هارو فریز میکنن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بله من اهدایی گرفتم مرکز یه ادرس اینرنتی میده که اونجا مشخصات خودت وهمسرت وارد می کنی وثبت نام می کن ...

بهتون گفتن چند تا تخمک بوده و چند تا جنین شده ؟؟

ببخشین میپرسم هزینتون چقدر شد؟

همسرتون با کدوم دکتر ویزیت شدن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
مامان نازنین منم امروز منفی شد ازمایش بتام

خیلی متاسفم مامان نازنین عزیزم و با همه وجودم درکت می کنم و می دونم چقد این دقایق و روزها سخته، بغضتو قورت نده و اشک بریز ولی ناامید نشو. فقط زمان حالتو خوب می کنه... نمی دونم چی بگم که آروم بشی اما اینو می دونم که خدا این روزها رو برامون جبران می کنه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیز دلم ان شالله به زودی دلت شاد میشه و میای و خبر خوب بارداریت رو بهمون میدی 

ممنون عزیزم با دعای شما که الان به خدا نزدیکترین...

بهارک جون خیلی لذت می برم از اینکه اینقدر خالصانه هر روز واسه یکی از خانومای گروه سوره مریم می خونی، الهی هر نیت خیری که داری به خودت و زندگیت برگرده. آمین

اخه من فکر کردم همون روز که میره برای پانکچر باید اسپرم هم اماده باشه یعنی تخمک هارو فریز میکنن

من واقعا نمی دونم عزیزم 

من اصلا سوال نمی پرسیدم هر چی می گفتند انجام می دادیم

شادی صدام کنید

[QUOTE=258937648]بهتون گفتن چند تا تخمک بوده و چند تا جنین شده ؟؟ ببخشین میپرسم هزینتون چقدر شد؟ همسرتون با کدوم 

من نمی دونم چندتا تخمک شد هزینه هاشم نمی دونم

من تو ۵ سال ۴ تا باداری داشتم که منجر به سقط شد ویکبار ای وی اف تو همین ۵ سال ولا به لای سقط هام ۴ اتفاق خیلی بد برام افناد که البته ربطی به باداری نداشت 

این گفتم که بگم من در مورد روند ای وی اف  ام هیچی نمی دونم اصلا نمی خواستم بدونم در توانم نبود همه کارها همسرم کرد.حتی پارسال هم گفتند بیاین برای انتقال انقدر حالم به خاطر چیزایی دیگه بد بود که نرفتم.گذاشتم برای امسال که بهتر شده باشم 

شادی صدام کنید
حتما خدا جواب صبرت رو میده. ان شااله به زودی دلت با یه معجزه قشنگ شاد میشه

ممنون عزیزم ان شاءالله، امیدوارم ماه های باقی مونده بارداریتو با سلامتی و آرامش بگذرونی... سیسمونی بخری و لذت ببری از اینکه فرشته ی خدا باهاته و قراره به زودی صورت ماهشو ببینی و بوش کنی