2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044165 بازدید | 684362 پست
دوستان عزیز میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان   ...

عزیزم ان شالله هزاربرابر ثواب دعاهات به خودت و زندگی ات برگرده و به زودی خدا چراغ خونت رو روشن کنه 

منم منفی شدم

براتون چند شد میخواین دارو هارو قطع کنید 

من هرروز این موقع انعکاس میزدم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم چه ذوقی داره. سلامت باشند هر دو تا

اره خیلی ذوق داره ولی اشتباه کردم بهش زود گفتم بچم هنوز زمان رو درک نمیکنه هرروز صبح بیدار میشه میگه مامان ملانی امروز میاد 🙂🙂یا هرروز که میگم میخوام برم دکتر میگه میری که ملانی رو دربیاری از شکمت🤣

عزیزم ان شالله هزاربرابر ثواب دعاهات به خودت و زندگی ات برگرده و به زودی خدا چراغ خونت رو روشن کنه&n ...

از دعای خیرت ممنون عزیزم😀😀😀

منم یه نی نی دارم الحمدلله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم ان شالله هزاربرابر ثواب دعاهات به خودت و زندگی ات برگرده و به زودی خدا چراغ خونت رو روشن کنه&n ...

پس خداروهزار بار شکر و برات حفظ اش کنه و به زودی براش ی خواهر یا برادر بیاری🤣

پس خداروهزار بار شکر و برات حفظ اش کنه و به زودی براش ی خواهر یا برادر بیاری🤣

با دعاهای  پشت سر هم شما هیچ بعید نیست 😂😂😂😂

خدا نی نی های شما ها رو هم براتون حفظ کنه و به هرکی نداره ببخشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اوه اوه کارت حسابی سخته مگه مادرشوهرای خارجکی هم مثل مادرشوهرای ایرانی ان🤣🤣🤣🤣

اره بابا! مادرشوهر همه جا اسمش رو شه.

مادر شوهرم مسن هست حدودا ۷۷ سالشه، خانم واقعا خوبی هست، دوستش دارم ولی دیگه مادر شوهره🤣 همه چیز رو باید با ریز جزئیات بدونه. ما ۲۰۰ کیلومتر فاصله داریم ازشون،  هفته ایی ۳ بار رو حداقل زنگ میزنند گاهی هم بیشتر 😅

منم منفی شدم

خیلی متاسفم میدونم الان چه حالی داری امیدوارم خدا به دلت ارامش بده و به زودی به خواسته دلت برسی عزیزم نگران نباش این راه سختی داره ولی اخرش جواب صبوری هات رو میگیری پایان شب سیه سپید است 

اره بابا! مادرشوهر همه جا اسمش رو شه. مادر شوهرم مسن هست حدودا ۷۷ سالشه، خانم واقعا خوبی هست، دوستش ...

اوه اوه پس با تینکه همسایه ایم فرهنگ دانمارکیا خیلی متفاوته اینجا خیلی سردن تو روابط دیگه دختر و پسر بزرگ که میشن کاری به بچه هاشون ندارن سالی ی بار اگه همو ببینن