2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044537 بازدید | 684394 پست
ممنون عزیزم جنین دارم ۱۵ تا  ولیمشکلمو اصلا پیدانکردن که چرا نمیگیره پلی کیستیکم بعضی وقتا تو ...

منم رویان بودم .جدا از بخش جنین شناسی که واقعا راضی بودم راستش از پزشک ها راضی نبودم .خیلی کوتاهی میکردن .به نظر من اگر میتونی جنینهات رو انتقال بده مام .فک میکنم پزشک های اونجا خوب باشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چرا انکسوپارین و آسپرین و پردنیزولونم میخوردم  منتها نمیدونم شایدم آندومترم پایین بوده با ۷ و ...

اگر هم تونستی با دکتر زرنانی ویزیت بشو .خیلی از بچه ها تحت نظرش بودن و نتیجه گرفتن.آندومتر باید بالای ۸ باشه ولی خوب گاها بالای ۷ هم انتقال میدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها پس هزینه ش با مام یکیه فقط ابن سینا یکم کمتره ۱۵میشه فقط پانکچر و انتقال ابن سینا

نه مام نسبت به جاهای دیگه ۳ الی ۴ تومنی بیشتر هست  .رنج قیمتها تقریبا یکسانه .این قیمتی بود که بصورت تخمینی گفت بیشترم به قول دوستان حد بالا رو در نظر میگیرن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون-بجز منوپور بقیه رو اصلا نمیشناسم👍🏻میخواستم ببینم اونجا پایه دارویی شون‌گونال و پیورگان ‌و مث ...

الگاتران و اویترال رو منم برای پانکچر اول داشتم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگر هم تونستی با دکتر زرنانی ویزیت بشو .خیلی از بچه ها تحت نظرش بودن و نتیجه گرفتن.آندومتر باید بالا ...

ایشون هم مام هستن؟

رویان همین که آندومتر به ۷ برسه تاریخ انتقال رو مشخص میکنن و کارو جلو میبرن دکترمعدنی میگفت حداقل استاندارد برای انتقال هفته 

بله زمانبر هست ولی خودم راضی هستم از اینکه دارم بررسی میشم امیدوارم نتیجه ای هم بگیرم .شما چند بار ا ...

من کلا سه بار انتقال داشتم که دوبار رویان بود 

ممنون باهمسرم مشورت کنم ببینم چی میشه 

انشاالله که خیلی زود دلت شاد بشه عزیزم

ایشون هم مام هستن؟ رویان همین که آندومتر به ۷ برسه تاریخ انتقال رو مشخص میکنن و کارو جلو میبرن دکتر ...

نه دکتر زرنانی فوق تخصص ایمونولوژی و سقط مکرر هستن و همینطور شکست مکرر در آی وی اف 

درست میگن اگر آندومتر سه خطی باشه ۷ خوبه ولی خوب میتونن باز هم داروها رو ادامه بدن تا بیشتر بشه

من کلا سه بار انتقال داشتم که دوبار رویان بود 

پس شما از رویان راضی نبودین .حالا من توی بیمارستان بهمن نتیجه نگرفتم امدم رویان .گفتم شانسم رو اینجا امتحان کنم 

الگاتران و اویترال رو منم برای پانکچر اول داشتم .

اره اینجا هم هر سیکل ی دارویی رو امتحان میکنند تا شاید پاسخ بدن به داروی جدید متفاوت باشه ولی من دیگه خداروشکر به امتحان کردن بقیه داروها نرسید همین ی بار پانکچر شدم

اره اینجا هم هر سیکل ی دارویی رو امتحان میکنند تا شاید پاسخ بدن به داروی جدید متفاوت باشه ولی من دیگ ...

خداروشکر 🤲🌷