2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044664 بازدید | 684402 پست

یکی از دوستام که ده سال بود تو کار ناباروری بود و دارو می‌خورد گفت بنظر من تقویت شاید برای اسپرم یکم کارساز باشه ولی تخمک نه گفت هزینه الکیه بیشتر بستگی داره اون پریودی که تخمک کشی داره تخمک هات زیاد باشه و آمپولی که می‌زنی رو بدنت خوب جواب بده حالا که میبینم همینطوره هم واقعا چون مثلا شما میکس یک ماه اووابوست خوردی من که شش ماه اووابوست خوردم کیوتن ژل رویال انواع ویتامین و فولیک و گرمیجات بقول شما گفتم میترکونم آخر یه بسته جنین شد انتقال دادن بی بی که منفی علائم هم صفر یعنی خیلی راحت هیچی به هیچی هرچی هزینه کردیم هرچی وقت گذاشتیم

خوبه که دارن بررسی های لازم رو انجام میدن .متاسفانه برای من که اینطور نبود.خودت هم علایمی از عفونت د ...

بله زمانبر هست ولی خودم راضی هستم از اینکه دارم بررسی میشم امیدوارم نتیجه ای هم بگیرم .شما چند بار انتقال ناموفق داشین؟ خوب میتونین به دکترتون پیشنهاد بدین ..نه علائمی که ندارم ولی ممکنه کلا بدون علامت باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم ولی رو من جواب عکس داد کاملااااا ،تنها چیزی ک رو من خوب جواب میده گونال بقیه اش انگار اب م ...

عزیزم بلاست سی وبی شدن یاسه روزه؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
یکی از دوستام که ده سال بود تو کار ناباروری بود و دارو می‌خورد گفت بنظر من تقویت شاید برای اسپرم یکم ...

اره منم موافقم دیگه ب خودم ثابت شد ن امپول ن مکمل تاثیری نداره بگیر نگیر داره کلا من چهار بار پانکچر شدم یکی درمیون عالی میشه

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
عزیزم بلاست سی وبی شدن یاسه روزه؟

ن عزیزم اونا ک بلاست بودن پنج روزه بودن و ۱۱تا 

این جوجه هاا ی مقدار ضعیف تر بودن  ۳روزه و b_c ولی دوسشون داشتم بالاخره بچه هامن 😀😀😀 گفتم حتی شده دو هفته پیش خودم باشن بهتره تا توی نی

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
خدا کنه همش سردرگمم خسته شدم😔

نه نگران نباش همه چیز خوب پیش میره  استرس هم بخودت راه نده که برای تخمکهات خوب نیست سعی کن بهش فکر نکنی همه چیز رو بخدا بسپار بهترینها برات اتفاق میافته .برو بیرون کمی تفریح کن و حال دلت رو خوب کن .تا روز پانکچر بهش فکر نکن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگه همین باشه راه حلش چیه هیسترو یا فقط قرص انتی بیوتیک ؟

فکر کنم آنتی بیوتیک باشه .دقیق نمیدونم 

اصلا جلوی پریود رو نمیگیره سر موعد میشی

سلام عزیزم منظورم اینه این قرص مثل پروژسترون باعث پریود میشه؟یعنی کسی که پریود نامنظمی داره و باقرص پریود میشه اگر این قرص و قطع کنه حتما باید پریود شه؟یا ممکنه نشه و باید پروژسترون استفاده کنه

سلام عزیزم منظورم اینه این قرص مثل پروژسترون باعث پریود میشه؟یعنی کسی که پریود نامنظمی داره و باقرص ...

نه ربطی به پریود شدن نداره شما وقتی میدونستی پریودت منظم نیست یک هفته قبل تموم شدن فرصت مثلا سه روز که قرص خورده بودی باید آمپول پروژسترون می‌زدی که هیچ تاخیری نیفته

میشه بگین تو رویان هزینه پانکچر و انتقال چقدره؟

من انجام ندادم هنوز انجا .ولی از یکی از متصدیهای صندوق رویان پرسیدم گفت ۱۲ تومن ولی گفت با سونو و داروها و ... ۱۸ تومن .حالا احتمالا کم و زیاد توی این رنج باشه .به نظر من با داروها و ... برای پانکچر معمولی نه روش شانگهای حدودا ۲۵ باید در نظر گرفته بشه 

اره قربونت دیگه برنمیگرده ایران  والا من تازه چکاپ کامل شدم هیسترو هم شدم من فقط دوتا نی برده ...

خوب پس خداروشکر جنینات هستن 😍 ان شاالله با همینا باردار میشه توکل بخدا 😍 کی میخوای بری برای شروع سیکل 

من انجام ندادم هنوز انجا .ولی از یکی از متصدیهای صندوق رویان پرسیدم گفت ۱۲ تومن ولی گفت با سونو و دا ...

اها پس هزینه ش با مام یکیه فقط ابن سینا یکم کمتره ۱۵میشه فقط پانکچر و انتقال ابن سینا

خب معمولا تو سیکل های انتقال که آنست بیوتیک میدن چه کاریه درد بکشیم و بیوپسی بشیم 👀🤷🏻‍♀️

نمی دونم 😬😬 شایدم آنتی بیوتیک ندن .چون اصلا اطلاعی در موردش ندارم .😬 شاید کار دیگه ای انجام میدن اگه مشکلی باشه