2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044664 بازدید | 684402 پست
ابن سینا هستم، واقعا شرایط سختیه الان داریم به بدبختی پول عمل رو جور میکنیم ولی میترسم بی فایده باشه ...

درکت میکنم عزیزم .واقعا تامین هزینه ها خیلی سخته ولی خوب انشالله که نتیجه میگیری. تازه یادم اومد زینبی بابا هم با دی اف آی ۳۸  با همون انتقال اول مامان شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای عزیز

من متاسفانه پنجمین انتقالمم منفی شد 

رویان جنین دارم دکترم اشرفی بوده که چون فقط دوروز بیشتر نمیاد اونجا بقبه روزا مریضاشو دکتر معدنی میبینه 

بخاطر این و اینکه دوبار پیششون انتقال دادم میخام دکترمو عوض کنم

خواهش میکنم اگه آشنایی دارید با دکترای رویان یه دکتر خوب بهم معرفی کنید 

مشایخی و مصطفایی خوبن؟  

بعدم من آزمایش ژنتیک و کاریو تایپ و ایمنی و انعقادی همه رو دادم

اگه آزمایشی هست بݝیر از اینا لطف میکنید بگید من از دکترم بخام برام بنویسه 

چون بدون بررسی مجدد همینطور پشت سرهم انتقال میدن حالا یا میگیره یا نه 

نه سه روز دیگه البته اگه کنسل نشه چون وضع اسپرم شوهرم خراب تر شده و dfiبالاتر رفته نمیدونم بینم چی م ...

عزیزم من لایو دکتر اطرج رو که نگاه می‌کردم تو صحبت هاش گفت دلیل نمیشه دی اف ای بالا باشه اسپرم با کیفیتی نتونیم با تسه بگیریم اصلا ربطی نداره شاید شما جنینی که می‌خواد با تسه برات تشکیل بشه خیلی با کیفیت تر از این بشه که شوهرت طبیعی مقدار کم اسپرم بی کیفیت تو نمونه بدون عمل تحویل بده -شاید خدا اینو خواسته که بهتر جواب بگیری

نه سه روز دیگه البته اگه کنسل نشه چون وضع اسپرم شوهرم خراب تر شده و dfiبالاتر رفته نمیدونم بینم چی م ...

بعد هم کنسل نمیشه تخمک کشی شما نهایت تخمک شما رو فریز می‌کنم تا بعد شوهرت بهتر بشه با این همه فولیکول که ولت نمیکنن بالاخره باید کشیده بشن البته انشاالله جنین شد فریز کنن الانم استرس برای تخمکت و حتی اسپرم شوهرت بد خوش بین باش

سلام خانومای عزیز من متاسفانه پنجمین انتقالمم منفی شد  رویان جنین دارم دکترم اشرفی بوده که چو ...

متاسفم دوست عزیزم بابت انتقال منفیت .فکر میکنم همین مشایخی بهتر از  بقیه باشه و بعد مصطفایی 

من خودم دکترم شیوا بود ولی بیشتر با محیطی ویزیت شدم 

از شیوا اصلا راضی نبودم ولی محیطی خوب بود 

چند تا جنین داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بعدم من آزمایش ژنتیک و کاریو تایپ و ایمنی و انعقادی همه رو دادم اگه آزمایشی هست بݝیر از اینا لطف می ...

مشکل ایمنی انعقادی نداری ؟

عزیزم همه داروهایی که استفاده کردم ساخت خود دانمارک بود اینجا که داروی ایرانی نیس اصلا 🤣🤣بعضی دارو ...

اهل فکر کردم منوپور شما همینه که ما استفاده کردیم👌😂 اخه اینجا دونه ۱۱هزارتومنه با بیمه نگو اسم شون یکیه ساخت شون فرق داره🤭خارجی اگه بخوام فکر کنم فقط النوا و گونال هست چیز دیگه میشناسین؟

از النوا راضی هستی نسبت به داروهای قبلی خیلی تفاوت ایجاد کرد؟

نمیدونم عزیزم راستش من همیشه بالای ۱۲تا تخمک داشتم اما اینبار با النوا ۵تا ،اما شنیدم کلا النوا بیشتر رو کیفیت موثر تا تعداد ،و اینک معمولا النوا با گونال جواب میده ک خب من نداشتم،

داروخانه دکتر سالاری تبار گرفتم

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
متاسفم دوست عزیزم بابت انتقال منفیت .فکر میکنم همین مشایخی بهتر از  بقیه باشه و بعد مصطفایی&nbs ...

ممنون عزیزم

جنین دارم ۱۵ تا 

ولیمشکلمو اصلا پیدانکردن که چرا نمیگیره پلی کیستیکم بعضی وقتا توی همین رویان سونو میشم میگن پلی کیستیکم نیستی بخدا اصلا موندم چیکارکنم مشکلم بغیر از ناباروری لکه بینی بین دو پریوده بعضی ماههافقط در حد چند روز پاکم این مشکلمو نتونستن برطرف کنن با ال دی هم لکه بینی دارم حتا با شبی دوتا 

استروژنم بهم دادن با اونم لکه بینی دارم 

ولی انگار براشون مهم نیست که اول مشکلمو برطرف کنن بعد بندازنم توسبکل اتتقال

امروز برنامه دکترا رو نگاه میکردم دیدم مشایخی بیشتر روزا هست حداقل آدم کمتر میفته دست این دکتر و اون دکتر 

دوس دارم یه دکتر وسواس و دقیق باشه که مشکلمو پیدا کنه همینطوری انتقال نده برام

نمیدونم عزیزم راستش من همیشه بالای ۱۲تا تخمک داشتم اما اینبار با النوا ۵تا ،اما شنیدم کلا النوا بیشت ...

اره همینطور ببین مثلا من با سینال که ایرانی بود ۲۰تا تخمک داشتم ولی با گونال ۱۰تا اما جنین های که با گونال تشکیل شد کیفیتش از سینال بهتر شد -در واقع کمیت مهم نیس کیفیته که مهمه اما دکتر بهم گفت برای بعضیا ایرانی بهتر جواب میده بعضیا هم خارجی -من تا رونمایی که خودمو سنجیدم ایرانی فقط تخمکم رو زیاد می‌کرد ولی خارجی بجاش کیفیتم رو در مقابل دوستم براش خارجی خوب نبود و سینال خوب بود امیدوارم همه شون برات جنین بشن 💋❤️