2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و امروز روز ۱۵ بعد انتقال جنین بود که متاسفانه آزمایش منفی شد ...... نمیدونم بلافاصله دکتر ...

عزیزم ناراحت شدم انشاالله خدا صبر و تحملش هم بهت بده منم امروز باز بی بی گذاشتم منفی بود اصلا امیدی ندارم با این بی علامتی و بی بی های منفی😔اگه سوال کردی و فهمیدی چندتا پریود بعد انتقال میشه تخمک کشی کرد به منم بگو چون فقط میدونم کسی جنین فریز داشته باشه دو ماه بعدش میتونه کاشت کنه ولی تخمک کشی نمی‌دونم فورا بشه یا نه خبر بده مرسی💋

چکار کردی؟ الان نی نی دارید؟ بنطر شما مام بهتره یا رویان؟

داستان من مفصل

کوتاه بگم ای وی اف کردم 

الان هفته ۹ باداری ام

من رویان نرفتم برای همین نمی تونم با مام مقایسه کنم بگم کدوم بهتره

خودم مام می رم دکتر نیره تمیزی.

شادی صدام کنید
نگران نباش عزیزم .کدوم مرکزی ؟پشمالو هم همسرش با دی اف آی بالا تسه شد و خدا رو شکر الان بارداره  ...

ابن سینا هستم، واقعا شرایط سختیه الان داریم به بدبختی پول عمل رو جور میکنیم ولی میترسم بی فایده باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ابن سینا هستم، واقعا شرایط سختیه الان داریم به بدبختی پول عمل رو جور میکنیم ولی میترسم بی فایده باشه ...

پشمالو  بیا تجربه ت رو بگو لطفا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
منم چهارشنبه صبح نوبت سونو دارم که دکتر وضعیت نی نی چک کنه.دوستم چشمام ببندم باز کنم ساعت ۱۲ ظهر چها ...

منم همين طورم . این روزها هم می گذره ولی ان شاء الله برای همه به خوبی بگذره

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نه سه روز دیگه البته اگه کنسل نشه چون وضع اسپرم شوهرم خراب تر شده و dfiبالاتر رفته نمیدونم بینم چی م ...

انشاالله که وضع همسرتون خوب میشه🤲 

dfi همسر من قبل از عمل واریکوسل ۲۲ بود الان نمیدونم چنده من بهش ژل رویال و عسل دادم، قرص فریتل اید ،موز مغزیجات، معجون (شیر موز خرما گردو )،ویتامین e,c,زینک،انار هم خیلی میخورد و اینکه حجامت هم کرد نمیدونم ربطی داشت یا نه عزیزم

عزیزم رفتم کارت داروییم رو دیدم من منوپور و اورگالوتران و اویترل داشتم 

ممنون-بجز منوپور بقیه رو اصلا نمیشناسم👍🏻میخواستم ببینم اونجا پایه دارویی شون‌گونال و پیورگان ‌و مثلا فقط خارجیه یا ایرانی هم میدن که دیدم منوپور ایرانی دادن

ممنون-بجز منوپور بقیه رو اصلا نمیشناسم👍🏻میخواستم ببینم اونجا پایه دارویی شون‌گونال و پیورگان ‌و مث ...

عزیزم همه داروهایی که استفاده کردم ساخت خود دانمارک بود اینجا که داروی ایرانی نیس اصلا 🤣🤣بعضی داروها مثل منوپور ایرانیشم هست که کلا به نظر من سمت داروی ایرانی نرو چون یکی از دوستای من تو شیراز دوبار با داروی ایرانی پانکچر شد فقط چند تا جنین بی کیفیت براش تشکیل شد که بهش گفتن برو اهدایی بگیر دیگه با کلی سختی پانکچر سوم تونست داروی خارجی پیدا کرد و تو پانکچر سوم هشت تا جنین چرید آ براش تشکیل شد و دوقلو هم الان بارداره 

سلامت باشی رادیس جان 🌹انشاالله مرسی🤲❤ من چون تنبلی تخمدان و پلیکیستیک دارم اول دکتر بهم قرص دروسب ...

قرص دروسبین از چندم پریود باید استفاده بشه کاراییش چیه؟ تو مام این قرص رو دادن چون منم تنبلی دارم؟

پشمالو  بیا تجربه ت رو بگو لطفا

@پشمالووو      

عزیزم دوستمون هم قراره با دی اف آی بالا پانکچر بشه .بیا از تجربیات خودت بگو و یکم از نگرانیش کم کن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...