2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
نه عزیزم از همون اول ک برات نمیذارنش که  اول میرین ویزیت هم خودت هم همسرت براتون ی سری آز ...

خودت میدونی

راه دوره و سخت...

راهنماییم میکنی؟

من نمیخوام طول بکشه

الان شوهرم طبق گفته دادفر داره قرص تقویتی میخوره

از الان اقدام کنم واسه میکرو,؟

حضوری باید بریم یا تلفنی ؟

رویان چقد میشه 

مام چقد میشه؟

میشه کلا راهنماییم کنی؟😢😢😢

میده عزیزم وبذار بهت بگم بیشتر از یه بچه میده فقط باید قوی باشیم صبور به امید خدا نتیجه می گیری

توروخدا دعام کن

تحملم کم شده

صبرم کم شده

نیاز به دعاهاتون دارم

چشمام پره اشک هر وقت شوهرم نیست

فقط گریه شده کارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ذخیره ات چند ؟؟من دوبار مام انتقال داشتم  نمیدونم چرا جدیدا هرکی میره مام پیشنهاد ا ...

تو مام چه آمپولی تجویز کردن همون سینال فقط؟من ذخیره یک بار ۴ بود یک بار۳/۵

توروخدا دعام کن تحملم کم شده صبرم کم شده نیاز به دعاهاتون دارم چشمام پره اشک هر وقت شوهرم نیست ...

قربونت برم تو چندسال پیش منی اوایل که متوجه شدم سقط مکررم روز وشب کارم گریه بود چه روزای بدی بود واقعا طول کشید تا باهاش کنار اومدم ولی به لطف خدا هم امیدوارم 

بعد از هر سختی آسونی

شادی صدام کنید
سلام دوستان امروز شوهرم آزمایش دادم بازم dfi بالا بود یعتی بالاتر هم رفته قبلا ۳۲ بود الان  ۳۹ ...

نگران نباش توی بیضیه اسپرمها سالمن و نیازی نیست نگران dfi باشی ان شاالله همه چیز به خوبی میگذره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلامت باشی رادیس جان 🌹انشاالله مرسی🤲❤ من چون تنبلی تخمدان و پلیکیستیک دارم اول دکتر بهم قرص دروسب ...

مرسی عزیزم که کامل توضیح دادی 😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانوما ،من ی سوال دارم وقتی تو سیکل انتقال کاملااا درد پریودی دارم حس میکنم با پروژسترون فقط دا ...

به نظر من علائم بارداری دارین و ان شاالله باردار هستین 🌷🤲

سلام دوستان، پری جان گفته بودی روندمو اینجا بگم که چی شد  امروز روز 5پریودیم بود رفتم سنو، از ...

چرا آخرین بار مگه چنددفعه تکرار کردی همه رو مرکز ناباروری اصفهان و پیش یه دکتر رفتی؟الان یعنی همراه النوا گفته سینال و هاش ام جی هم بزنی هر سه باهم؟انشاالله عزیزم نتیجه بگیری تعداد فولکول بازم تو سونوهای بعدی بیشتر میشه هم تعداد هم سایز بالا میره هربار بعد هم که تعداد زیاد مهم نیس کیفیت مهمه من هر موقع تعداد تخمکم کمتر بود کیفیتش بهتر شد🤭هرچند ۱۱تا کم نیس فعلا

میشه بپرسم کجا قراره انجام بدی و هزینه ش چقدر میشه ؟

رویان عزیزم .هزینه اش رو نپرسیدم راستش رو بخوای

سلام عزیزم مبارکه شما روز هشتم پریود چند تا فولیکول داشتید

مرسی عزیزم ❤روز هشتم نمیدونم ،روز دهم هم که رفتم از دکتر نپرسیدم چند تاست فقط پرسیدم امپولام خوب جواب داده گفت زیادی هم جواب داده چون یه کم اب اورده بودم،الانم که فریز کردن دو تا پریود بعدیم برم برای انتقال عزیزم