2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044460 بازدید | 684390 پست
مگه ای وی اف طبیعی اجازه میدن من فکر کردم ای وی اف همشون سزارینن

نه عزیزم ای وی اف هم بعد سه ماه اگه همه چی نرمال باشه میشه بارداریه نرمال و دیگه فرقی با بقیه بارداری ها نداره 

عزیزم منظورش از کار کردن نی منظورش اینه مواد شوینده که برا شستن سرویسا استفاده میکنیم برا جنین ضرر د ...

آهان نه شوینده نمی زنم که با آب خالی وپودر لباسشویی دستی می شورم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منظورش از کار کردن نی منظورش اینه مواد شوینده که برا شستن سرویسا استفاده میکنیم برا جنین ضرر د ...

خدا بهتون قوت وتوان بده 

واینکه نی نی تون به سلامت به دنیا بیاد چون بچه کوچیک دارید اونم رسیدگی می خواد

شادی صدام کنید
چی می دونم میگم مردم حامله میشن سرکار میرن یا بچه کوچیک دارند به بچه شونم می رسن دیگه اینجوری ام ه ...

عزیزم  ما مردم نیستیم ما فرشته ایم‌،😁آخه شستن سرویس خم شدن داره  حالا در حد همون پخت و پز شستن یکم تمیزکاری بسه دیگه.نترس کار خونه همیشه است نی نی هم بیاد بیشترم میشه.

چه داروهایی پیشنهاد میدین برای کیفیت تخمک و اسپرم؟ شوهرم که فرتیل آید-ال کارنتین-کیوتن-آندروفرتی-حتی ...

سلام عزیزم ذخیره ات چند ؟؟من دوبار مام انتقال داشتم 

نمیدونم چرا جدیدا هرکی میره مام پیشنهاد اهدایی میدن

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

سلام دوستان، پری جان گفته بودی روندمو اینجا بگم که چی شد

امروز روز 5پریودیم بود رفتم سنو، از دو پریدیم که النوا زدم،  6تا فولیکول سایز 6 تخمدان راست و 5 تا سایز 6فکر کنم گفت یا 5 تخمدان چپ داشتم. ضخامت رحمم 3و نیم بود . دوستان این تعداد فولیکول با این سایز با مصرف النوا خوبه ؟

خودم انتظار تعداد فولیکول بیشتری داشتم. 

دارو هم سینال و هاش ام جی تا سه روز بزنم و باز برم سنو.

برام خیلی دعا کنین دکترم میگه این اخرین باره برات پانکچر میکنم . 

نه عزیزم ای وی اف هم بعد سه ماه اگه همه چی نرمال باشه میشه بارداریه نرمال و دیگه فرقی با بقیه باردار ...

من فقط سونو ان تی گفتم ای وی افم اونم بعدش تو برگه سونو نوشت آزمایشگاه هم برام زد جون ای وی اف باید حتمااا سلفری بده ۳۷۰۰ الکی هزینه شد درسته خب عوضش خیالمون راحت شد … دیگه بعد اون هرجا رفتم سونو دیگه حرفی از ای وی اف نزدم 😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..