2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
بیمه تکمیلی نداری ؟زودتر ببر تحویل بده یه وقت میبینی میگن باید زودتر میاوردی

نه ندارم تکمیلی 

این کارای اداری رو خودم انجام میدادم همیشه چون صبحا خیلی گیره همسرم الان ک من نمیتونم اونم اصلا وقت نداره منتظر ی تایم خالی هستیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مدارکت ببر چون اونا همین جوری چند ماه طول میدن بدن.دوستم واسه وام علوم پزشکی که برای ناباروری میدن ث ...

اره واقعا حساب کتاب ندارن 

من همسرم صبحا خیلی گیره ولی دیگه نهایتا این ماه باید ببره مدارکو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دروغ چرا... من قوی نیستم شب و روز کارم گریه کردنه روزی فکر نمیکردم به این جا برسم توی تصوراتم اص ...

حنانه جان عزیزم خوش اومدی به جمعی که همگی ی درد مشترک داریم، منم اصلا قوی نبودم و اصلا نمیخواستم باور کنم که باید ای وی اف کنم. یکسال تموم زمان برد تا باهاش کنار بیام ، منی که نه شوهرم مشکل خاصی داره و نه خودم الان توی چهارمین مرحله ای وی اف هستم.گلم امیدتو از دست نده و قوی پیش برو همیشه هم اینجا سر بزن ، منکه خیلی انرژی و انگیزه میگیرم وقتی میام اینجا، وقتی حرف ها و تجربیات رو میخونم آروم تر میشم.

امیدوارم هرچه زودتر طبیعی باردار بشی ولی عزیزم درمان و انجام ای وی اف اون قدرهام که اولش برامون تابو هست نیست و اگر برات مهمه بقیه چیزی ندونن نیاز نیست به اطرافیانتم بگی. 

هرموقع هم دلت گرفت و غصه داری بیا اینجا درددل کن.

هیچوقتم امیدتو از دست نده💞💓💞💓

27 سالمه و همسرم 28 من هرجای ایران باشه میرم فقط یه سوال من بیام تهران , رفت و امد هاش برای من که ...

نه عزیزم از همون اول ک برات نمیذارنش که 

اول میرین ویزیت هم خودت هم همسرت براتون ی سری آزمایش و عکس رنگی اینا مینویسن این میشه ی جلسش 

شاید دکتر اورولوژی برا همسرت دارو بده بگه استفاده کن بعد دوباره بیا آزمایش اسپرم بده 

بعدش به امید خدا مشکلی نباشه اوکی میده برا میکرو 

داروهای پانکچر رو شروع میکنی روز ده پری میری سونو بعد بهت تاریخ پانکچر میده  جنیناتو تشکیل میدن و پریود بعدی تازه میری برا انتقال روز ده پری ضخامت اندومتر رو چک میکنن و بهت تاریخ میده برا انتقال جنین 

روزی ک انتقال میدی میتونی با پرواز برگردی من که صبح انتقال دادم عصرش برگشتم اهواز 

میتونی هم سه روز بمونی بعد برگردی خونه استراحت کنی هرجور خودت راحتی 

ولی استراحت اصلا مطلق نیست نسبیه ینی آروم آروم کاراتو انجام میدی فقط چیز سنگین بلند نمیکنی و در کل حواست باشه ولی مطلق اصلا خوب نیس اتفاقا 

شما هم اهوازی؟؟😔😍 من اهواز دکتر دادفر اینو بهم گفت و البته قایدی گفت واریکسول عمل بشه با ...

اره عزیزم منم اهوازم چهار بار منفی شدم اهواز همین دادفر بهم گفت برو اهدایی بگیر اینقد خودتو اذیت نکن شاید شوهرت مشکل ژنتیکی شناخته نشده داره 

بعد اون جلسه ب زور همسرمو راضی کردم اومدیم تهران گفتم ی بارم ی مرکز دیگه امتحان کنم اگه نشد دیگه کاری ندارم

خداروشکر بار اول تو مام مثبت شدم الان ۲۲ هفتم 

ممنون عزیزم فقط ی سوال دیگه چقد بعد از پانکچر میتونم برم مسافرت؟

وقتی پریود میشی همه دردای پانکچرت میره انگار راحت میشی 

پریود بعد پانکچر هم معمولا ی هفته ده روز میفته جلو بعد اون میتوتی بری مسافرت 

من که خودم یا اینکه ۱۵ تخمک داشتم ولی اصلا هایپر نشدم دوروزه عادی عادی بودم چون قبلش طبق فولیکولام بهم قرص و آمپول داده بود دکتر علیرضایی و یادمه روز عمل بهش گفتم من سری قبل ک اهواز پانکچر کردم خیلیییی اذیت شدم شکمم آب آورد داغون شدم با اعتماد بنفس گفت اینجا ازین خبرا نیس خیالت راحت واقعا هم دو روز عادی عادی بودم 

خونریزی بدون علت عزیزم فقط یک احتمال بود که اونم سقط قل دومم بود که خداروشکر به خیر گذشت. نه دکترم ا ...

عزیزم ببخش میپرسم اگه خدای نکرده یکی از قل ها سقط بشه اون یکی میمونه یا مثلا دور از جون دیدم ایست قلبی میکنن تو شکم مادر تا ۹ ماه میمونه اون یکی هم ؟ شما هم کیسه و جفت جدا بودی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
برای منم دعا کنید توروخدا من تک فرزندم خواهر برادر ندارم هیچکسو ندارم خودم تنهایی دارم این غمو م ...

عزیزم نکو اینجوری 

قوی باش تو خودت داری والبته خدا رو هر چقدر هم خواهر برادر داشته باشی بازم این بار روی دوش تو.پس روی روحیه ات کار کن که قوی باشی دنیا که به اخر نرسیده.این همه راه حل  هست واسه بچه دار شدن

باور کن من از روی پشمالو خجالت می کشم من میگم از گیلان تا تهران دوره پشمالو میگه من از اهواز تنها اومدم تهران انتقال دادم

یا جانان از گیلان تا حالا چندبار ای وی اف کرده ببین چه شیرزنی هایی تو این تاپیک هستند تو هم همه توان جسمی وروحی ات جمع کن که اول به لطف خدا بعد پیشرفت علم شما هم صاحب فرزند بشید

شادی صدام کنید
 و امروز روز ۱۵ بعد انتقال جنین بود که متاسفانه آزمایش منفی شد ...... نمیدونم بلافاصله دکتر ...

سلام عزیزم

خیلی متاسفم واقعا حس بدیه 

معمولا دو یا سه پریود  فاصله میندازن

الهی تو همین مدت طبیعی باردار بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
واسه من هر سه بار بدون بیهوشی بود. واقعا درد داشت، دردش خیلی بیشتر از معاینه است. دیگه به اندازه یه ...

ای داد بیداد 🤦‍♀️🤦‍♀️ من همینجوری با اسپوکولوم مشکل دارم اینم درد داشته باشه که خیلی بده 🤦‍♀️🤦‍♀️ برای منم تشخیصی هستش برای اینکه ببینه عفونت داره با نه .باشه بهشون میگم حتما مرسی از اینکه گفتین 👌🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...