2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
باردار شدن هم شده گذروندن هفت خوان رستم،،من اولین بارداری رو تو جلوگیری شدم طوری که شوکه بودم کی بار ...

دقیقا منم همینطور، البته من اولین اقدام ولی خارج رحمی بود و با چه سختی سقطش کردم. چون هیچ مشکلی اون موقع نداشتیم جلوگیری کردیم ولی وقتی باز اقدام کردم  افتادم تو پروسه ای وی اف ، بازم طبیعی باردار شدم ولی باز سقط شد

سلام عزیزم خوبی؟❤ حدود ۱۴ تا جنین تشکیل شده عزیزم🤲🤲🤲😍😍😍🥰🥰🥰 همسرم رفت کارت فریز رو گرفت تا ...

به به با سلامتی .ان شاالله با اولین انتقال مامان بشین ..چه داروهای برای پانکچر استفاده کردین شما 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عجیبه پیشنهاد تخمک اهدایی دادن با وجود اینکه تخمک دارید خودتون!!!امیدوارم این سری نتیجه بگیرید& ...

ممنون عزیزم، همیشه 5تا تخمک ازم میکشن ولی ی جنین تشکیل میشه، نمیدونم ولی به این نتیجه رسیدم که شاید ازمایشگاهشون مشکل داره، اخه هرموقع پانکچر شدیم همیشه هم تختی هامم همین تعداد داشتن و نهایت دوتا تشکیل شده

ممنون عزیزم، همیشه 5تا تخمک ازم میکشن ولی ی جنین تشکیل میشه، نمیدونم ولی به این نتیجه رسیدم که شاید ...

ان شاءالله این سری نتیجه بگیری ولی خدای نکرده اگر نشد مرکزو عوض کن توکل به خدا‌..کاش یه گروه تو ایتا بود اونجا خیلی راحت تر از سایته کسی گروه نداره؟

ان شاءالله این سری نتیجه بگیری ولی خدای نکرده اگر نشد مرکزو عوض کن توکل به خدا‌..کاش یه گروه تو ایتا ...

ممنون انشالله. بهمچنین برای شما

من ایتا ندارم کاش تلگرام بودیم اون بهتره

مرکزی که میرم تو اصفهان خیلی تعریفشو میکنن و میگن خوبه

این دفعه ام خیلی وسوسه شدم برم تهران مرکز مان ولی شرایطش برام پیش نیومد

سلام دوستان امروز شوهرم آزمایش دادم بازم dfi بالا بود یعتی بالاتر هم رفته قبلا ۳۲ بود الان  ۳۹ سه روز دیگه پانکچر دارم و احتمالا شوهرم باید تسته شه و نمونه از بیضه بگیرن 😔😔😔 حالا هزینه شو که نداریم به کنار موندم فایده ای داره یا نه  خیلی داغونم توروخدا کسی تجربه داره؟ یعنی تو بیضه نمونه سالم هست؟ یا این که ممکنه نباشه و همه چی کنسل بشه😪😪😭😭😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
برای تشخیص مشکل احتمالی .مثلا برای من گفتن چون سه تا انتقال ناموفق داشتی ممکنه رحمت عفونتی چیزی داشت ...

رادیس جان کدوم دکتر بهت این رو گفت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها فردا باید آزمایش بدم ، قلبم از سینم داره میزنه بیرون فکر کنم به فردا نرسه و امشب پرید بشم

ان شاء الله که فردا این موقع با خبر خوش میای. این هفته برای منم خیلی هفته مهمیه دوشنبه نوبت سونو هست و چهارشنبه باید جواب آزمایش و آنومالی ببریم برای دکتر. از همین الان استرسش دارم. ان شاء الله برای هممون هفته خوبی باشه. 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ممنون انشالله. بهمچنین برای شما من ایتا ندارم کاش تلگرام بودیم اون بهتره مرکزی که میرم تو اصفها ...

من واقعا سختم بود برم راه دور همین شهر خودمون رفتم،اخه خیلی میخواد سونو و دکتر بری راه دور رفتن خیلی سخته

تلگراام چون فیلترررشکن میخواد برای منم اصلا وصل نمیشه..ایتادهم مثل تلگرامم فقط بدون فیلتره

اگر گروهی چیزی بود خبر بده به منم

سلام عزیزم خوبی؟❤ حدود ۱۴ تا جنین تشکیل شده عزیزم🤲🤲🤲😍😍😍🥰🥰🥰 همسرم رفت کارت فریز رو گرفت تا ...

خداروشکر انشالله که بگیره برات عزیزم برا منم دعا کن😔

خداروشکر انشالله که بگیره برات عزیزم برا منم دعا کن😔

کسی میدونه هزینه پیوبسی همونه نمونه از بیضه چقدر میشه؟

سلام خانوما ،من ی سوال دارم وقتی تو سیکل انتقال کاملااا درد پریودی دارم حس میکنم با پروژسترون فقط دارم بتاخیر میندازمش ،از کجا بفهمم دردش طبیعیه کسی بوده از روز چهارم انتقال درد شدید ،تیر کشیدن رحم رو داشته باشه؟؟ روز ششم ترشحات قهوه ای داشتم با درد شدید ،فقطم همون روز بود اما الان درد دارم انگار ک رحمم سرده با اولین دمنوش پریود میشم🥺🥺حس میکنم اگه درد لانه گزینی باشه یکی دو روزه اما این درد طولانی میشه دردش کاملا شبیه تایم پریودی فقط انگار با پروژسترون مانع میشم روز هشتم انتقالم ،زمانی ک سرپا هستم دردش بیشتره 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗