2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
سلام گلم الان 21 هفته هستم سه روزه بیمارستان بستری هستم دهانه رحمم کمی باز شده دکتر میگه سرکلاژ تو ا ...

تو سنو انومالی راجع ب دهانه رحمت و سرویکس چیزی نگفتن؟

تو این وقت مقدس، سر نمازم برات دعا می کنم. 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی چند هفته بودن بخدا خیلی زور داره بعد از 16 سال با اون همه بدبختی باردار بشی بعدش اینجوری دنیا رو ...

سلام عزیزم ان شاالله که خداوند بچه هاتو خفظ کنه هانیل هم همین تایم بود حتما حتما استراحت مطلق داشته باش پناه بر خدا خودش بهت دوتا جوجه داده خودش هم نگه دارشون هست 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
کیا بعد انتقال لکه بینی داشتن ؟؟یه هفته لکه بینی قهوه ای دارم بنظرتون پریود شدم؟یا امیدی هست😥

ان شاالله که پریود نشدی بارداری نگران نباش لکه دیدن هم علآئم بارداری پناه بر خدا ان شاالله جواب ازمایشت مثبته ان شاالله شنبه خوش خبر باشی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

من هی دیدم تو نی نی سایت هی تاپیک می زنند حس ششمی ازشون سوال می کنند

منم چهار بار از ۴ نفرشون می پرسیدم هر ۴ تاشون گفتند نی نی سالم به دنیا میاد

به نظرتون حس شون درسته؟

تو شرایطی هستیم که به هر چیزی دست می اندازیم

البته که اول خدا

شادی صدام کنید
بنظرم قبل اهدایی حتماااا ی بار تو مام تخمک کشی کن چون جنین شناسشون خیلی خوبه و فرق داره  اگه خ ...

مرسی بابت راهنمایی عزیزم🌹😘میشه بپرسم چندبار قبل چه تعداد تخمک و جنین با چه کیفیتی داشتید و تو مام چه تغییری کرد؟🙏🏼

کیا بعد انتقال لکه بینی داشتن ؟؟یه هفته لکه بینی قهوه ای دارم بنظرتون پریود شدم؟یا امیدی هست😥

تا داروها رو قطع نکنی فکر کنم پریود نشی عزیزم(به من که اینجوری گفته بودن)پس نگران پریودی نباش اگه هم درد پریودی داری  که طبیعیه اکثرا دارن

امید داشته باش و دو روز دیگهازمایش خون بده ،به بی بی زیاد نمیشه اطمینان کرد تا حالا که استراحت کردی و منتظر موندی این دو روز هم روی اون،امیدوارم برای شما انفاق های خوب بیفته

@Ati7966   عزیزم خوبی؟؟ دوقلوها خوبن؟؟ چند روزه نیومدی

سلام عزیزم خودت خوبی نی نی خوبه به سلامتی رفتی ان تی ایشالا که همه چی اوکی بود اندازه سرویکس خوب بود ؟ منم خوبم قربونت چند روزه همش سر درد دارم نمیدونم چزا اونسری که دکتر گفت بخاطر این همه پروزسترون هست دیگه مجبوری چند روزی یه بار نصف استامینفون میخورم تا دوشنبه برم دکتر ببینم کم میشه پروژسترونم چون الان روزی دوتا شیاف و دوتا امپول دارم خداروشکر ۶ روزی هست لکه بینی نداشتم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام گلم الان 21 هفته هستم سه روزه بیمارستان بستری هستم دهانه رحمم کمی باز شده دکتر میگه سرکلاژ تو ا ...

ای وااای عزیزم ایشالا به خیر بگذره . کمر درد هم داشتی ؟ کلا دوقلوها باید حتما سرکلاژ بشن بهتره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سونو مرکز مام داپلره حتماااا نشون میده برا من ی پولیپ نیم میلی بود ینی خیلییی ریز ولی کاملا نشون داد ...

شما از مام راضی بودی؟؟میشه یه کم توضیح بدی چه جوریه؟رسیدکیشون خوبه؟

ازمایشها رو همونحا انجام میدن؟(چونمن باید از یه استان دیگه بیام میپرسم)همونجا داروخانه داره؟(اخه دیدم گاهی بچه های تهران برای دارو ها میگردن در داروخانه هایمختلف)

نوبت دهیشون زود هستش؟یا معطلی داره؟

ببخشییییید سوال هام زیاد شد😔جای دیگه نمیتونم بپرسم

لطفا اگه دوستان دیگه ای اطلاعاتی دارن در مورد مراکز تهران به من بگن  کدوم بهتره؟