2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044576 بازدید | 684400 پست
سلام عزیزم خودت خوبی نی نی خوبه به سلامتی رفتی ان تی ایشالا که همه چی اوکی بود اندازه سرویکس خوب بود ...

خداروشکر اره رفتم ان تی وروجک‌خواب بود پوزیشنش خوب نبود ۱/۵سونو طول کشید تا بیدارشد و تغییر پوزیشن داد 

خداروشکر پس احتمالا هماتومت جذب شده اره سردردت بخاطر پروژسترونه من از ده روز قبل که قطع کردم خیلی بهترم دیگه سردرد نشدم

سلام عزیزم خوبی شما پارسال بود قبل از انتقالی که مثبت شدم انجام دادم

الحمدلله منم خوبم

ان شاء الله جور بشه بهمین زودی ها بازم سیکل رو شروع کنی و نتیجه بگیری 😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دکتر تا دکتر فرق داره تو مام  بعضیاشون سریع میگن اهدایی ولی دکتر علیرضایی آخرین پیشنهاد ر ...

دکتر علیرضایی دکتر جنین شناسه؟؟خانم هستش؟

رفتیم مام خودمون باید اصرار کنیم با ایشون وقت میخوایم؟من اسمشون رو خیلی شنیدم؟

تا داروها رو قطع نکنی فکر کنم پریود نشی عزیزم(به من که اینجوری گفته بودن)پس نگران پریودی نباش اگه هم ...

ممنون از انرژی مثبتت عزیزم 

نه درد پریودی و علایم دیگه ندارم فقط هربار خودمو پاک میکنم لک قهوه ای میبینم البته بیشتر شبیه خونابه قهوه ای لخته اینا نیس

بنظرم قبل اهدایی حتماااا ی بار تو مام تخمک کشی کن چون جنین شناسشون خیلی خوبه و فرق داره  اگه خ ...

همینکار رو میکنم ممنون بابت راهنمایی عزیزم،میشه بپرسم دفعه های قبل چه تعداد تخمک و جنین با چه کیفیتی داشتید و تو مام به چه صورت شد؟🙏🏼❤️

دکتر علیرضایی دکتر جنین شناسه؟؟خانم هستش؟ رفتیم مام خودمون باید اصرار کنیم با ایشون وقت میخوایم؟من ...

نه دکتر زنانه.اصرار نمیخواد از تو سایت مام بزن نوبت دهی اینترنتی هر روزی که میخوای بری وقت بگیر.همه آزمایش هارو داره.محض اطمینان از دکتر اورولوژی هم تو اون تایم ی وقت بگیر شایداحتیاج بشه که معطل نشی.خود مرکز داروخونه داره نزدیکشم ی داروخونه است.

ممنون از انرژی مثبتت عزیزم  نه درد پریودی و علایم دیگه ندارم فقط هربار خودمو پاک میکنم لک قهوه ...

بهش به دید مثبت نگاه کن عزیزم

حتی مواردی بودن اولین ازمایش خونشون منفی شده و دو روز بعد رفتن ازمایش دادن مثبت شدن

این یعنی ماباید همواره امیدوار باشیم😍(البته این نا امیدی بی ادب همش میاد بهمون سر میزنه😂😂 چه میشه کرد اخه)

بهش به دید مثبت نگاه کن عزیزم حتی مواردی بودن اولین ازمایش خونشون منفی شده و دو روز بعد رفتن ازمایش ...

سلام گلم،خوبی؟اگر یادتون باشه ما باهم منفی شدیم،من دیگه دکتر نرفتم،شما اقدام خاصی انجام دادی؟

نتیجه میده عزیزم؟بریم فیزیوتراپی دیگه نمیخواد خودمون با روغن سیاهدونه ماساژ بدیم دیگه درسته؟

من که نتیجه ای که میخواستم گرفتم ان شاءالله شما هم نتیجه بگیری

درکنارش انجام بدی ، حتی اگه مثلا فیزیو در هفته دوبار رفتی بین روزات بادکش هم انجام بدی خوبه

نه دکتر زنانه.اصرار نمیخواد از تو سایت مام بزن نوبت دهی اینترنتی هر روزی که میخوای بری وقت بگیر.همه ...

ممنونم عزیزم از اطلاعات خوبت😘

من حالا میخوام یهانتقال دیگه همین شهرستان انجام بدم اگه نشد میخوام بیام تهران😔جدا از هزینه ها ،نکران رفت و امد و معطلی هستم بیشتر

(البته امیدوارم انتقال اینسریم مثبت بشه و کار به تهران نکشه)گفتم تحقیقاتم رو بکنم که بعدش معطل نشم

به نظرت مرکز بهتر از مام کجا میشه؟اخه هزینه ها زیاده میگم برم یه مرکز خوب ،باز ته دلم نگم فلان جا بهتر بود🤔

سلام گلم،خوبی؟اگر یادتون باشه ما باهم منفی شدیم،من دیگه دکتر نرفتم،شما اقدام خاصی انجام دادی؟

سلام عزیزم

بله یادم هست

راستش من بعد دومین پریودی رفتم یعنی اول مهر

استرادیول دادن که ضخامتم  زیاد رفت بالا و سیکل رو کنسل کردن

الان قرارع شنبه هیسترو بشم

شما نمیخوای بری دکتر باز؟