2777
2789
عنوان

خانم هایی که ماشین ظرفشویی دارین

59 بازدید | 13 پست

بنظرشما با دست ظرف شستن راحت تره یا با ماشین 

من الان دچار دوگانگی شدم  نمیدونم ظرفارو بزارم ماشین بشوره یا با دست 🙄

اخه گاهی اوقات انقدر میخوام جا به جا کنم ظرفارو که همه جا بشن  میگم اگه با دست میشستم راحت تر بودم 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با دست می شورم نمی دونم چرا عادتم شده مگه مهمون داشته باشم با ماشین ظرفشویی بشورم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

صددرصدماشین خیلی کم بادست میشورم

منم انقدر شوهرم ظرف کثیف میکنه اکثرا با ماشین  

فقط  انقدر میخوام جابه جا کنم کلافه میشم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
من با دست می شورم نمی دونم چرا عادتم شده مگه مهمون داشته باشم با ماشین ظرفشویی بشورم.

مادرم همین طورهاما خب پس ماشین برای چیه 

مادرم همین طورهاما خب پس ماشین برای چیه

شوهرم همینو میگه که پس برای چی خریدی ول کردی اون جا میگم طاقتم نمی گیره ببینم ظرفا کثیفن باید همون لحظه بشورمشون حالا بعضی وقتا خود شوهرم وقتی می خواد ظرف بشوره می ذاره تو ماشین ولی من نه خودم می‌ شورم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

من شب ۱۲ ب بعد روشن میکنم خددش خاموش میشه

شما پودر استفاده میکنید یا ژل ؟

هرروز استفاده میکنید ماهانه چند تا ژل یا قرص یا پودر مصرف میکنید

بهتره ازاین که یک ساعت طول بکشه ظرف شستنت وخراب شدن دستا

اره واقعا کمر برای ادم نمیمونه

شما پودر استفاده میکنید یا ژل ؟هرروز استفاده میکنید ماهانه چند تا ژل یا قرص یا پودر مصرف میکنید

من قرص فیری  خریدم  

نه پودر میریزم نه ژل 

بدون لک و تمیز تحویل میده مخصوصا لیوانها 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

هر روز روشن نمیکنم فعلا ظرفهام کمه باید جمع کنم 

ولی زود ب زود روشن میکنم دستگاهم کار کنه خراب نشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری