2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست
خودم قبل تخمک کشی آخری که الان انتقال دادم -به مدت شش ماه آووابوست خوردم-یک ماه ژل رویال استفاده کرد ...

سلام عزیزم واقعا همه کارارو کردی دیگه 

آزمایش شوهرتم برا میکرو خیلی عالیه 

دی اف ای چند‌بود ؟ 

با جنین شناس مرکز حرف میزدی ببینی کیفیت تخمک چطوره ؟ 

تو‌ کارت جنین مرکز مام مشخصات تخمک رو میزنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
از چند روز بعدش رنگش صورتی افتاد؟من همون هاله هم نشد🤦‍♀️بجز شما چندین نفر دیگه هم دیدم روز پنجم مثب ...

ایشاالا مثبته هنوز خیلی زوده چ خبره روز ۵ هنوز داره میگه من کیم این جا کجاست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهراشمادرموردخوردن سیرخام همراه غذابعدانتقال جنین اطلاعاتی دارین؟من غلظت خون دارم هپارین واسپرین استفاده میکنم،میخواستم بدونم سیرخوردنش مشکلی نداره؟چون رقیق کننده هست میخورم،چون خونرسانی ب رحمم ضعبفه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بسلامتی عزیزم مبارکتون باشه 🥰😘😘 همون بار اول نتیجه گرفتین داروهاتون چیا بود؟ میشه بگی با کدوم دک ...

ممنونم عزیزم 

من با دکتر علیرضایی بودم اهدایی نگرفتم 

خداروشکر بار اول مثبت شدم مشکل اسپرم بود که همسرم تسه شد 

قبلا ۴ بار اهواز منفی شدم 

برا نوبت دهی مشکلی نبود از سایت نوبت میگرفتم و تلفنی هم هست 

دارو پانکچر سینال و اچ ام جی بود و انتقالم ایرانی بود کلا 

بچه‌ها چرا اینقدر زود بیبی میزنید؟ آخه روز ۵؟ من روز ۱۵ هم که ازمایشم مثبت شد بازم بیبی خیلییییی کمرنگ بود. اینقدر عجله نکنید فقط استرس میگیرید به خدا.

روز ۱۱ هم حتی میتونه زود باشه. خیلی ها رو من دیدم که تا آخرین لحظه بیبی منفی بوده ولی ازمایش مثبت شده . به امید خدا برای شما هم مثبت میشه

یه چیزی میخواستم بگم که سوالشو اینجا ندیدم ولی میگم شاید کسی بخواد بدونه🤭🤭

دکتر زنان آزمایش شوهرم رو که دید گفت من برات ای وی اف انجام نمیدم چون به احتمال زیاد جنین تشکیل نمیشه. گفت صد در صد باید عمل واریکوسل انجام بده بعد. ما رو فرستاد پیش اورولوژیست ولی اون نامه داد که ای وی اف جواب میده و عمل نکرد.

گفت احتمال اینکه بعد از عمل واریکوسل دیگه حتی اسپرمی برای ای وی اف نمونه هست.

خواستم بگم اگه مشکل واریکوسل داره همسرتون این مورد رو هم لحاظ کنید حتما.🌺

یه چیزی میخواستم بگم که سوالشو اینجا ندیدم ولی میگم شاید کسی بخواد بدونه🤭🤭 دکتر زنان آزمایش شوهرم ...

من هم همسرم واریکوسل شدید داشت گرید ۳ عمل کرد ،۳ ماه بعد از عملش آزمایش اسپرم  داد متاسفانه بدتر شده بود به دکترم گفتم چرا بدتر شده گفت داریم به این تنیجه میرسیم هر کی عمل واریکوسل میکنه نتیجه ای نمیبینه.

امروز هم که رفته بودم برای پانکچر یه خانمی هم بود که میخواست پانکچر کنه گفت مشکل از همسرمه واریکوسل داره ولی دکتر اورولوژی گفت برای ivf نمیخواد عمل کنه.

حالا من شنیدم بعد از ۱ سال عمل واریکوسل جواب مثبت میده،شاید همسرم من زود رفت آزمایش اسپرم داد.🤷‍♀️

بچه ها از آزمایشگاه  به من زنگ‌ زدن که دوباره  برم آزمایش خون بدم  برای کاریوتایپ ،من به خاطر پانکچر امروزم پروفن خوردم شیاف پروژسترون زدم داروهای دیگه خوردم ،اشکالی نداره ؟؟؟

داروهای ناباروری نسبت به هم بهتر و بدتر ندارن. فقط پاسخدهی و واکنش بدن هر فرد نسبت به این داروها مت ...

اخه سینال و گونال جوابدهی شون رو بدن من متفاوت بوده از لحاظ تعداد و کیفیت،یعنی چیز دیگه ای باعثش شده و اشتباه پیش خودم ربطش دادم به آمپول؟

انشاالله که باردارمیشی باهمیناخواهرجان،بلاست خیلی خوبه،همسرتون تومرکزناباروری ازمایش انالیزاسپرم ودی ...

مرسی عزیزم انشالله شما هم موفق باشین بله دی اف آی اسپرم انجام دادیم تو مرکز ناباروری عددش ۱۸ بود و مشکلی نبود