2777
2789

خودم ناهارشو میزارم یه بیسکوییت یا کیک یک میوه گاهی ابمیوه هم میزارم. صبحها دو لقمه نون پنیر یک شیر یک کیک یک میوه نمیدونم دیگه چیا بهش بدم جایگزین میوه هم یا موزه یا نارنگی

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

من امروز ماکارونی و سس تک نفره گذاشتم 

موز و یه بیسکوییت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظهریا هر روز اینارو میدی ینی هر روز اسنک میدی ببره خودت درست میکنی؟

مال من بشدت بد غذاس ن بابا هروز نمیدم اسنک با موز وکاکائو میدم یا اسنک سوسیس سیب زمینی 

لقمه نمیخوره شکلاتی چیزی بش میدم پفیلا میدم ببره

شیر کیک فنجونی 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

صبحی همیشه. 

مغز پسته. بادام هندی بادام و موز می خوره 

میره مدرسه هیچییی نمی خوره تا بیاد نهار بخوره 

قرص می خوره استهاش صفر میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ماشالله به بچه هاتون، بچه های ما با میوه کلا قهرن، یه کیک رو هم ناتمام میارن خونه.همونم نمیخورن

پس چی میخوره؟شیفتای ظهر چیزی میخوره که میره؟منم گاهی یکم از غذاش یا میوش میمونه

من مواقعی سیب زمینی ابپز میکنم برش میزنم میذارم تو ظرف با نمک و چنگال میبره البته پسرم عاشقِ سیب زمی ...

عه اینم فکر خوبیا فردا براش بزارم 

عه اینم فکر خوبیا فردا براش بزارم

بذار گل انشالله که پسندش بشه من پسرم خوش خوراکه تنوعِ خوراکیاشو میبرم بالا که فقط کیک نخواد ببره 

یادم رفت اینو بگم ناگت طرح ستاره ای هم خیلی دوست داره براش سرخ میکنم میذارم تو ظرف میبره😘

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بذار گل انشالله که پسندش بشه من پسرم خوش خوراکه تنوعِ خوراکیاشو میبرم بالا که فقط کیک نخواد ببره یاد ...

منم ناگت همیشه خودم درست میکنم اتفاقا امروز درست کردم تو نون باگت گذاشتم برد