2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
بچها زنگ زدم مرکز گف بعد شیاف خودتو با ژل شستشو بشور. من تاحالا ژل شستشو نخریدم چ مارکی بخرم؟ بعد ...

ژل شستشوی مخصوص بانوان  هیدرودرم

منم قراره بخرم

موندمچه مارک بخرم

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی عزیزان دو هفته پیش سونو شدم که دکتر گفت ۵ هفته ای و فقط ساک دیده میشه و برای امروز وقت ...

به سلامتی عزیزم،خدا حفظشون کنه

با پیامت از ته دل خوشحال شدم و لبخند اومد رولبام،خیلی حس خوبیه هرکدوممون مثبت میشیم

احتمال گرفتن جنین بلاست هچینگ شده (درصورت عدم مشکلات رحمی، انعقادی، ...) خیلی بالاست

سلام

یادمه من درخواست کردم هچینگ رو،بهم گفتن برات درخواست جنین بلاست میدیم ،اگر میدونستم همزمان با بلاست هچینگ هم میشه انجام داد اصرار میکردم،اینبار بهشون میگم حتما

فقط جنین که به مرحله بلاست نرسه رو نمیشه هچینگ کرد؟؟؟؟

سلام بچه ها  الان از ازمایشگاه زنگ‌زدن که جوابه آزمایشم آماده است(آزمایش کاریوتایپ و انعقاد خون ) گفتن باید بیاید یه سری توضیحات هستش بهتون بدیم، همسرم گفته مشکلی هست توی آزمایش ها گفتن نه یکسری توضیحات هستش که ما باید بدیم .

امروز نمیتونیم بریم بگیریم فردا میریم .

خیلی نگران شدم نکنه مشکلی باشه ؟؟؟ چهار شنبه هم پانکچر دارم

به نظرتون مشکلی هست که اینطوری گفته؟🤦‍♀️

کسایی که این آزمایش رو دادین به شما هم توضیحاتی دادن یا نه؟؟

بچها براتون پیش اومده جای امپول پروژسترون یکم کبود بشه و از تو گلوله باشه؟

من هر شب دوتا تو یه سرنگ میزنم تمام گلوله و کبود دردم میکنن😥😥😥😥 تقریبا ۳ ماهه دارم میزنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم بیشتر بده شیرخشک روزی ۵ بار بده دختر من از دوماه تک و توک برمیگشت از چهارماه دیگه کامل برمیگر ...

خیلی ممنونم که جواب دادی من خیلی نگران بودم که چرا بر نمیکرده پس جا داره هنوز دختر من 2ماهه شده صدارو کامل میشنوه حتی از صدای بلند جغجغه چشاش گرد میشه اما سنت صدا برنمیگرده دو تا شنوایی سنجی هم بردم گفتن مشکل نداره اما من خیلی نگران بودم.ممنون خیالم رو راحت کردی

سلام به همگی عزیزان دو هفته پیش سونو شدم که دکتر گفت ۵ هفته ای و فقط ساک دیده میشه و برای امروز وقت ...

واااای عزیزم مبارکه شما هم دوقلو شدی😍😍😍 ایشالا که بارداری خوبی داشته باشی به سلامت بغلشون کنی . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچها زنگ زدم مرکز گف بعد شیاف خودتو با ژل شستشو بشور. من تاحالا ژل شستشو نخریدم چ مارکی بخرم؟ بعد ...

شرکتای دیگه رو نمیدونم ولی فیروز ژل شست و شوی بانوان برای بارداری رو داره. این بهتره ب نظرم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها  الان از ازمایشگاه زنگ‌زدن که جوابه آزمایشم آماده است(آزمایش کاریوتایپ و انعقاد خون ...

کاریوتایپ چجوریه ازمایشش؟ برا منم پیشنهاد دادن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

زهره جان علائم مثبت بودنه

بچه ها این آمپول پروژسترون رو چطور میکشید داخل سرنگ؟

چون روغنیه از سوزنش که نمیشه، من سوزنش رو برمیدارم با خود آمپوله میکشم 

ولی یه کم کثیف کاری میشه. درست انجام میدم. 

گفتم نکنه راه حل داره من نمیدونم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟