2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست

سلام دوستان ببخشید اونایی که روغن سیاه دونه استفاده میکنن فقط رو شکم تخم دون ها یا زیر شکم و بیرون واژن هم روغن مالی میکنید؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دوستان ببخشید اونایی که روغن سیاه دونه استفاده میکنن فقط رو شکم تخم دون ها یا زیر شکم و بیرون و ...

من فقط زیر شکممو چند قطره هم داخل نافم مریختم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نکنم بد باشه تو انتقال پرهیز غذایی انچنانی نداریم

اهااا ممنونم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
همچنین ، بار اولمه هم پانکچر هم انتقال

عزیزم بیا از علائمت بگو من امروز زیر دلمم درد میکنه 

عزیزم بیا از علائمت بگو من امروز زیر دلمم درد میکنه 

چند شنبه انتقال دادی؟

من روز ۸ هستم.

هیچ علائمی ندارم.

در حد ده دقیقه روزی تخمدان چپم میگیره و درد میشه همین

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
چند شنبه انتقال دادی؟ من روز ۸ هستم. هیچ علائمی ندارم. در حد ده دقیقه روزی تخمدان چپم میگیره و در ...

من روز ششم منم تخمدان چپم درد میکنه و گاهی زیر دلم درد میکنه 

اره خیلی کم شد،دفعه های پیش سینال میگرفتم اینسری گفتم بیشترهزینه میکنم گونال میگیرم ولی نتیجش خوب نش ...

دونه ای ۲ میلیون چهارصد بود ؟ ایرانی بود ؟ آخه گونال خارجی ۸ تومنه ؟ 

اهداکننده تخمکش ه کم بود یا جنین کم تشکیل شد ؟

ببخشید شما ذخیره اتون کم بود که اهدایی گرفتین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چیکار کردی خوب بشه؟

من چند روز قبل انتقال یا یخ میذاشتم یا گرمش میکردم ، که دکتر گفت اثر امپولا رو کم میکنی با این کارت ، دیگه هیچکاری نکن . خودشون کم کم بهتر میشن نگران نباش 

سلام عزیزم خوبی؟ آره رفتیم ولی اساسی گیر کردم. رفتم بیمارستان تامین اجتماعی دادم ک رایگان بود. نگو ا ...

سلام عزیزم شکر خدا خوبم ..ای بابا چه دردسری درست شده برات سر mri 🤦‍♀️ نه نمیدونم چقدر فاصله باید بین دوتا mri گرفتن باشه زنگ بزن به مراکز تصویربرداری ازشون بپرس ..یعنی اصلا دکتر نبود که اونروز بنویسه یا باید میزاشتی بعدا دکتر بنویسه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچها براتون پیش اومده جای امپول پروژسترون یکم کبود بشه و از تو گلوله باشه؟

اره عزیزم همین‌جوری میشه‌نکرانم نشو من فقط یه بار حوله گرم گذاشتم از هفته ۶ که امپولم قطع شد جای کبودی وگلوله ها خوب شد

شادی صدام کنید