2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره حتما امروز میرم از دیشب خوابم نبرده و همش گریه کردم بخدا به اندازه کافی استرس و بدبختی دارم دیگه ...

توکل بر خدا .انشالله که هر چی خیره برات پیش میاد .کم و بیش این مسائل برا هممون پیش اومده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچها زنگ زدم مرکز گف بعد شیاف خودتو با ژل شستشو بشور.

من تاحالا ژل شستشو نخریدم چ مارکی بخرم؟

بعد گف نه شیاف رو واژینال بزار بهتر تاثیر میزاره 

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها زنگ زدم مرکز گف بعد شیاف خودتو با ژل شستشو بشور. من تاحالا ژل شستشو نخریدم چ مارکی بخرم؟ بعد ...

داروخونه سوال کنین شرایطوبگین شایدبرای پوستای حساس مارکی باشع منم خیلی سال پیش گرفته بودم مارکش یادم نیس بعدگفتن باکتریای سالمم ازبین میبره درازمدت استفاده نشه بهتره دیگه نخریدم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اصولا جنین های با کیفیت پایین تر رو توی آزمایشگاه به مرحله بلاست میرسونن تا اثر مثبتی روی بارداری دا ...

جنین های کیفیت پایین که احتمال بلاست شدنشون خیلی کمه عزیزم،معمولاگریدهای بالامثل آشانس بیشتردارن ک بلاست شن،من دوتاجنین آ وب داشتم بلاست نشدیکیش باطل شداون یکیم کامپکت گریدب شد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچها زنگ زدم مرکز گف بعد شیاف خودتو با ژل شستشو بشور. من تاحالا ژل شستشو نخریدم چ مارکی بخرم؟ بعد ...

ایرانی فیروز ژل دوران بارداری و شیردهی

خارجی لافارِر یا سانوسان سری ماما

حتما بدون عطرش رو تهیه کنید

کله پاچه خوردن روز ۱۰ انتقال اشکال داره.؟ 

فعلا فقط اینها رو نخورید

• غذاهای دریایی دودی یا مانده در یخچال
  • ماهی‌های دارای سطح بالایی از جیوه
  • گوشت خام یا نیم‌پز
  • خمیر کیک یا شیرینی خام
  • تخم‌مرغ زرده روان و عسلی
  • سس خانگی حاوی تخم‌مرغ خام
  • محصولات لبنی غیر پاستوریزه مانند شیر و انواع پنیر و دوغ
  • انواع جوانه‌های خام مانند ماش و شبدر و گندم و ...
  • سبزیجات یا میوه‌های ضدعفونی نشده
  • نوشیدنی‌های حاوی کافئین – الکل
  • ویتامین A اضافی
  • سایر غذاهایی که به آن‌ها حساسیت دارید
  • ادویه هایی نظیر زنجبیل، شیرین بیان، دارچین، زعفران و ...
دو ماهشه گلم شما بودی حساسیت پروتیین گاوی داشتی؟ علایمش چی هستن

قطره اینفاکول میگن خیلی خوبه 

نه عزیزم من نبودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان خوشبختانه امروز رفتم کلینیک مشکل حل شد خیالم راحت شد ممنون از همتون که دعا کردید عزیزای دلم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مرسی عزیزم‌ فکر کنم منم روزی 3بار کنم شیر خشک رو.حالا امپرازول پودری رو‌کرده گرانول باز اون اثرش بیش ...

عزیزم بیشتر بده شیرخشک روزی ۵ بار بده

دختر من از دوماه تک و توک برمیگشت از چهارماه دیگه کامل برمیگرده.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان خوشبختانه امروز رفتم کلینیک مشکل حل شد خیالم راحت شد ممنون از همتون که دعا کردید عزیزای ...

سلام عزیزم .خوب خدا رو شکر .انشالله که همه چی به خوبی برات پیش بره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم .خوب خدا رو شکر .انشالله که همه چی به خوبی برات پیش بره

مرسی قشنگم انشالله همچنین برا هممون خیر باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍