2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا به زودی نتیجه بگیریم همه مون درکت می کنم چیزای ممنوع برای مردها چیه تو اصلاح سبک ؟

فدات عزیزم بهمچنین. 

تقریبا برای زن و مرد فرقی نداره. ولی برای آقایون شوری جات ، ترشی جات و میوه های نرسیده مثل انواع چاقاله ها خیلی تاکید دارن. گوشت مرغ صنعتی، گاه و گوساله. روغن های مایع و جامد، گوجه، میوه های تراریخته، ماست ، دوغ، قهوه، انواع دخانیات. همینا یادم بود.

باشه حالا فردا زنگ میزنم. کلا این شیاف اکتوژست خارش میگیرم

دکترم میگه واژینال تاثیرش بیشتزه حالافرذابپرس ببین میتونی رکتالم استفاده کنی یافقط واژیناله

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره خونه خواهرم موندم ولی خب این دکتر رو فردا نیست چهارشنبه ست ولی باز فردا میرم شاید مشکلم حل شد نم ...

عزیزم .حتما فردا برو یه سر بزن و پیگیری کن. اگر هم گفتن چهارشنبه بیا اصلا قبول نکن.شده برو دفتر مدیریت و مشکلت رو بگو .روز چندمی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگر کمتر از ۱۲ عدد فولیکول ازتون توی پانکچر میگیرن و کمتر از  نصف تخمکهایی که ازتون میگرفتن تب ...

حتی اگر گرید جنین بلاست هم باشه باز بی کیفیت محسوب میشه و باید اهدایی گرفت؟

سلام به همگی عزیزان

دو هفته پیش سونو شدم که دکتر گفت ۵ هفته ای و فقط ساک دیده میشه و برای امروز وقت داد .

امروز رفتم و دو تا جنین دیده شد و قلبشون هم تشکیل شده بود. 

برای تک تک چشم انتظارها و همه اونایی که باردارن از ته قلبم دعا کردم که انشاالله خدا دلشونو شاد کنه.

برای منم دعا کنید که جنینام بمونن برام 🌺🌺

به دکترتون بگید آمپول ایرانی داخل سیستم ثبت کنه برید از داروخانه پولش رو بگیرید هر سری که میریم پیش ...

نهال جان من منظورتو نمیفهمم میشه باز برام توضیح بدی؟ دکتر ها که همون داروهای اصلی رو هم به زور مینویسن چه برسه به اضافه. برای من سینال دکترم مینوشت دقیق هر دفعه اندازه میگرفت که تا چندروزم میرسه بعد بهم میگفت چه روزی برم که باز بقیشو بگیرم ی وقت چیزی اضافه نگیرم. یادمه خیلی خیلی رو این موضوع حساس بود. خصوصا سه ماه پیش که اخرین پانکچرم بود.

سلام عزیزم خوبی .دختر من‌36هفته به دنیا اومد  2800بود با شیر خودم وزن‌نمیگرفت بهش شیر خشک‌‌کمکی ...

عزیزم دختر من از بدو تولد شیرخشک میخوره فقط شیر ندادم بهش بعد دختر من رفلاکس پنهان داشت زیاد علائمی نداشت فقط دکتر معاینه کرد گفت رفلاکس داره شیرخشک هم معمولی میخوره واسه رفلاکس اطلاع زیادی ندارم شرمنده 

اگه من جات باشم بیشتر بهش شیرخشک میدم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍