2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
اره تا جایی که من میدونم خیلی هم بیشتر قدردان مادرشه پسر خیلی خوبی بود 

خوب خدا رو شکر 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یک جنین برام تشکیل شد 😭 سه روزه گرید ab که همون رو انتقال دادن یکشنیه 

خوبه واسه تو حداقل یکی تشکیل شد از من ۳ تا تخمک گرفتن هیچکدوم جنین نشد انشالله که تست بارداریت مثبت می شه ناامید نباش

خوبه واسه تو حداقل یکی تشکیل شد از من ۳ تا تخمک گرفتن هیچکدوم جنین نشد انشالله که تست بارداریت مثبت ...

وای با دل شکستت برام دعا کن بگیره ، دیگه فعلا هزینشو ندارم واقعا ، انشاالله تو این راه سریع موفق بشی، 

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بچها دختر داییم ب مامانم گفته دیشب خواب دیدم زهره دانشگاه قبول شده همگی خیلی خوشحال بودیم .پرسیده ب ...

ازکجا میدونی برعکسه 

حق داری منم میخوام بیخیال باشم نمیشه به نظرم خیلی روزا دیر میگذره

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
وای با دل شکستت برام دعا کن بگیره ، دیگه فعلا هزینشو ندارم واقعا ، انشاالله تو این راه سریع موفق بشی ...

من از بعد ظهر زیر دلم درد میکنه دعا کنید مثبت شه خیلی نگران شدم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ای جانم😍😍مبارکش باشه دختر من ۷ ماهگی ۷۶۰۰ اصلا شیر نمیخوره آره غذا میدم ولی شیر خوردنش بهتر نشده ...

سلام عزیزم خوبی .دختر من‌36هفته به دنیا اومد  2800بود با شیر خودم وزن‌نمیگرفت بهش شیر خشک‌‌کمکی‌دادن‌90تا صبح 90 تا شب.بعد 1ماهگی‌رفلاکس براش پیش اومد شدید از بینی جهشی.دکتر بهش امپرازول داده و‌شیر خشک Ar.با امپرازول بهتر شده امادهمچناند شیر میاد تو‌دهنش شیر خشکه سیرش نمیکنه‌و‌گرسنه هست.شما هم خودتون پرهیز غذایی داشتین واسه رفلاکس؟؟؟ممنون میشم توصیه ایی دارین بهم‌ بگین.الان دخترم 2ماه و‌5روزش هست

نغمه جان کدوم مرکزی ؟که بهتون گفت تخمک اهدایی ؟آخه وقتی مورفولوژی و تحرک صفره .هر چقدر تخمک خوب باشه ...

عزیزم من مام میرفتم، جنین شناسی هم گفت مشکل اسپرمه، ولی دکترم گفت تخمک خیلی مهمتره

چند دقیقه پیش شبکه ۴ یه برنامه داشت  پایان ناباروری میگفت یکی از روش ها استفاده از ساو ...

عزیزم فکر کنم برای ما که مشکل اسپرم هم داریم جواب نده، اون برای زمانیه که خانم تخمک نداشته باشه

اگه بلاست میشده حتما اسپرم‌و تخمک خوب بوده دیگه چون جنین قوی باشه بلاست میشه‌، از لحاظ ایمنی ، انعقا ...

یک سری بررسی های اولیه رو انجام دادیم، ولی مشکل نبود، با اینحال انتقال اخرم اسپرین و انوکسا و پردنیزولون داشتم

ای جانم😍😍مبارکش باشه دختر من ۷ ماهگی ۷۶۰۰ اصلا شیر نمیخوره آره غذا میدم ولی شیر خوردنش بهتر نشده ...

مرسی عزیزم🥰🥰🥰

پسرمنم اشتهاش کم بود برم دکتر گوارش اطفال بهش امپرازول  پودری داده میریزم توی شیرش یکی دوروزه بهتر شده پیشنهاد میدم شماهم ازدکترش بپرس