2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
بچه ها به من همفکری میدید  من دو بار پانکچر شدم و سه تا انتقال منفی داشتم علت ای وی اف هم مور ...

چرا سریع به فکر تخمک اهدایی میفتن ولی به فکر اسپرم اهدایی نمیفتن؟؟ متاسفم برای تفکر نادرست بعضی پزشکان

اینه تفاوت جنس زن و مرد در این کشور

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

اگر کمتر از ۱۲ عدد فولیکول ازتون توی پانکچر میگیرن و کمتر از نصف تخمکهایی که ازتون میگرفتن تبدیل به جنین میشدن و همچنین گرید جنین ها پایین بودن یا کمتر از نصف جنین ها سالم از فریز خارج میشن یعنی تخمک هاتون ضعیفه و اهدایی جواب بهتری میده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا سریع به فکر تخمک اهدایی میفتن ولی به فکر اسپرم اهدایی نمیفتن؟؟ متاسفم برای تفکر نادرست بعضی پزشک ...

عزیزم اتفاقا بهم گفت اسپرم اهدایی هم یک راهه، ولی گفت بچه مال پدره قانونا و چون تخمک تو رحم شما رشد میکنه بهتره تخمک بگیری

عزیزم اتفاقا بهم گفت اسپرم اهدایی هم یک راهه، ولی گفت بچه مال پدره قانونا و چون تخمک تو رحم شما رشد ...

دقیقا چون تخمک تو رحم شما قراره رشد کنه خیلی بهتره که تخمک هم از همون بدن باشه این کاملا ثابت شده و علمی هست

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام عزیرم خوبی؟؟آهان ممنون شاید آخه این اولین باره اینجور شدم.دیگه به خدا خسته شدم خدا خودش به دادم ...

انشاالله که همه چی برات به خوبی پیش بره عزیزم

من برای جنین اهدایی اقدام کردم گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم اتفاقا بهم گفت اسپرم اهدایی هم یک راهه، ولی گفت بچه مال پدره قانونا و چون تخمک تو رحم شما رشد ...

نغمه جان کدوم مرکزی ؟که بهتون گفت تخمک اهدایی ؟آخه وقتی مورفولوژی و تحرک صفره .هر چقدر تخمک خوب باشه باز هم فک نکنم بتونه جبران کنه

اتفاقا من همین سوال رو از جنین شناسی رو کردم که گفتن هر دو باید کیفیت لازم رو داشته باشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نغمه جان کدوم مرکزی ؟که بهتون گفت تخمک اهدایی ؟آخه وقتی مورفولوژی و تحرک صفره .هر چقدر تخمک خوب باشه ...

ببخشید این سوال رو‌میکنم اگه دوست داشتی جواب بده فقط برام سوال پیش اومد جنین اهدایی چون از نظر بیولوژیک بچه شما حساب نمیشه قانون چجوریه مثلا دور از جونتون دور از جونتون بعد از فوت پدر مادر بهش ارث‌میرسه؟؟

چون ما تو فامیلمون ی خانواده بودن ی نوزاد رو گویا ۲۴-۲۵سال قبل از ی خانواده ای به فرزندی قبول کرده بودن و کسی خبر نداشت گویا فقط برادر مرده خبر داشته بعد که مرده فوت میکنه همون برادرش میره شکایت میکنه که ارثش به این بچه نمیرسه و مال منه متاسفانه قانون مسخره ما هم حق رو دادن به برادره  

بچه ها به من همفکری میدید  من دو بار پانکچر شدم و سه تا انتقال منفی داشتم علت ای وی اف هم مور ...

چند دقیقه پیش شبکه ۴ یه برنامه داشت 

پایان ناباروری

میگفت یکی از روش ها استفاده از ساول های بنیادی هستش اگه نخوان از تخمک اهدایی استفاده بشه

داخل ابن سینا انحام میدن و جز روش های جدید در دنیا هستش که اینجا انحام میدن

تا جایی که فهمیدم سلول های بنیادی رو از خون قاعدگی میکیرن و بعد به تخمدان تزریق میکنن

یه خانمی رو هم مثال زنده بود که ذخیره تخمدان پایین داشت براش یه بار پانکچر کردن دو تا جنین ضعیف داشت انتقال دادن نشد

با این روش نتیجه گرفته بود

به نظرم میتونی روی این روش هم خودت تحقیق کنی و بعد تصمیم بگیری

فک‌کنم اینجا اکثرا تهرانی نیستن من خودم اهوازم تهران میکرو کردم ولی برا بارداری همین اهواز زیر نظرم& ...

سلام عزیزم شما وقتی اومدی مام چه مکملایی به همسرت دادی؟ بعد اسپرم همسرت چه طور بود میشه تعداد و مورفو اینا رو بگی. همسرت مشکل داشت دیگه درسته؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید این سوال رو‌میکنم اگه دوست داشتی جواب بده فقط برام سوال پیش اومد جنین اهدایی چون از نظر بیولو ...

خواهش عزیزم .بله متاسفانه این مساله ای هستش که هنوز قانون در موردش تصمیمی نگرفته .یعنی من چند سال قبل داخل نت خوندم که هنوز در این مورد قانون خاصی تصویب نشده .دیگه نمیدونم الان به چه صورت هست 

و چقدر اون برادر نامرد بود😔 .مطمئنم که روح برادرش هم چقدر عذاب کشید 

ببخشید این سوال رو‌میکنم اگه دوست داشتی جواب بده فقط برام سوال پیش اومد جنین اهدایی چون از نظر بیولو ...

فکر کنم از نظر قانونی فرزند خودشون حساب میشه  از نظر فقهی هم مشکلی نداره

فرزند خواندگی کلا جریانش فرق داره 

اگه بلاست میشده حتما اسپرم‌و تخمک خوب بوده دیگه چون جنین قوی باشه بلاست میشه‌، از لحاظ ایمنی ، انعقادی بررسی شدی ، شاید ایمنی بدنت بالاست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشاالله که همه چی برات به خوبی پیش بره عزیزم من برای جنین اهدایی اقدام کردم گلم 

@آستاره     خوبی عزیزم فکرکنم خوزستانی بودی اگه اشتباه نکنم انشاالله هرراهی که میری برات خیرباشه و نتیجه عالی بگیری کدوم مرکز هستی عزیزم؟؟

چند دقیقه پیش شبکه ۴ یه برنامه داشت  پایان ناباروری میگفت یکی از روش ها استفاده از ساو ...

بعضی از دکترا هم میگن در حد مقاله است ، صد در صد ثابت نشده ، هزینه اش هم یکم بالست فکر کنم ۱۲ میلیون اینا باشه ولی برای کسی که هزینه اشو داره امتحان کردنش‌ضرر نداره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش