2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044787 بازدید | 684410 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.خوبی عزیزم  ماهم خوبیم کولیک پدرمو دراورده شبا دو سه ساعت بیقراره و گریه امپول دوماهگی ...

من 8 ام واکسن زدم واسه کولیک به من روتفیلور و دایمتیکون و کامی کالم داده.من مشکل کولیک ندارم مال من رفلاکس اذیت میکنه.منم شیرم سیر نمیکنه  همش دارم میخورم

هنوز تهرانی؟فک کردم برگشتی.حالا فردا برو دیگه.انشاله که خیره

اره خونه خواهرم موندم ولی خب این دکتر رو فردا نیست چهارشنبه ست ولی باز فردا میرم شاید مشکلم حل شد نمیتونم تا اون موقعه اعصابم رو راحت کنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچها چیکار کنم عفونت گرفتم انگار. هم الان هم ظهر قاطی شیاف عفونت زرد رنگ دیدم. خطرناکه؟ روز ۸ انت ...

زنگ بزن ازمرکزی ک انتقال دادی بپرس عزیزم،قبلاموقع انتقال ازیترومایسین میدادن روزاول دوتاروزای بعدیکی ولی اینسریرب منم ندادن،نمیشع خودسرانه دارومصرف کردزنگ بزنین ازخودمرکزسوال کنید

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچها چیکار کنم عفونت گرفتم انگار. هم الان هم ظهر قاطی شیاف عفونت زرد رنگ دیدم. خطرناکه؟ روز ۸ انت ...

به دکترت بگو فلوکونازول بخوری اشکال داره؟

فلوکونازول یک روزه خوبت میکنه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
به دکترت بگو فلوکونازول بخوری اشکال داره؟ فلوکونازول یک روزه خوبت میکنه

حالا فردا زنگ میزنن مرکز میپرسم.

عفونت نداشتم نمیدونم بخاطر این شیاف هس عفونت گرفتم یا نه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم من امروز دوبار ترشح زرد رنگ دیدم خارشم دارم. عفونت گرفتم بنظرت خطرناکه چیکار کنم؟ روز ۸ ...

دامن بپوش تو خونه لباس زیر نپوش

منم تو انتقالم خارش داشتم فکر کردم عفونت ولی نبود

شادی صدام کنید
زنگ بزن ازمرکزی ک انتقال دادی بپرس عزیزم،قبلاموقع انتقال ازیترومایسین میدادن روزاول دوتاروزای بعدیکی ...

باشه حالا فردا زنگ میزنم.

کلا این شیاف اکتوژست خارش میگیرم

دامن بپوش تو خونه لباس زیر نپوش منم تو انتقالم خارش داشتم فکر کردم عفونت ولی نبود

سالن خونمون بزرگه همینطوری یخه اگه بخوام دامن بپوشم ک هیچی

میشه شیافمو رکتال بزارم؟

[QUOTE=257904516]سالن خونمون بزرگه همینطوری یخه اگه بخوام دامن بپوشم ک هیچی میشه شیافمو رکتال بزارم؟[/QUOTنمی تونم اطلاعات غلط بهت بدم ولی تا جایی که می دونم مجاز به استفاده از هیچ نوع دارویی خوراکی نیستی داروهای معمولا عفونت از طریق واژینالم نمی تونی استفاده کنی

شادی صدام کنید