2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
چی بگم والا.خب نسخه رو براشون  بفرست.کاش همونجا بودین بهتون میگفتن.حتما ی حکمتی توشه.توکلت بخدا ...

تا من اونجا بودم هیچی نگفتن وقتی برگشتم گفتن حالا باید فردا برم باز بینم تکلیفم چیه خیلی کلافم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها میشه برام دعا کنید خیلی تو کارام گیر میفته من اصلا کشش این چیزا رو ندارم زود کم میارم از غروب چندبار بغض کردم اصلا حالم خوب نیست 😔😔😔😭😭😭😭😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها میشه برام دعا کنید خیلی تو کارام گیر میفته من اصلا کشش این چیزا رو ندارم زود کم میارم از غروب ...

انشالله گره کارت بازشه عزیزم،انشاالله فرداخبرخوش بهتون بدی🙏💜🌹

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها میشه برام دعا کنید خیلی تو کارام گیر میفته من اصلا کشش این چیزا رو ندارم زود کم میارم از غروب ...

قربونت برم ناراحت نباش به خدا من همه کارام کردم همه داروهام استفاده‌کردم ۷ و۸ روز قبل انتقال امیکرون گرفتم

نمی تونی تصور کنی چقدر گریه کردم

شادی صدام کنید
قربونت برم ناراحت نباش به خدا من همه کارام کردم همه داروهام استفاده‌کردم ۷ و۸ روز قبل انتقال امیکرون ...

مریض شدم در حدی که نمی تونستم از روی تخت پاشم تو اون وضعیت فقط گریه می کردم برای انتقالم.

شادی صدام کنید
مریض شدم در حدی که نمی تونستم از روی تخت پاشم تو اون وضعیت فقط گریه می کردم برای انتقالم.

سلام عزیزم من امروز دوبار ترشح زرد رنگ دیدم خارشم دارم.

عفونت گرفتم بنظرت خطرناکه چیکار کنم؟

روز ۸ انتقالم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام نغمه جان  خوبی؟ شما بودی که رویان رفتی جدیدا؟ اونجا بهت پیشنهاد اهدایی داد؟ کلا خیلی شانس ...

نه عزیزم، رویان فقط رفتم تشکیل پرونده دادم، دیگه برای باقی کارها نرفتم، مام پیشنهاد داد

سلام نغمه جان بنظرم بازم پانکچر بشو و چون ذخیره ات پایین اومده دو بار پانکچر کن که تخمک بیشتری بگیر ...

سلام عزیزم، خوبی؟ نی نی خوبه؟

دفعه پیش هم دو بار پشت هم پانکچر کردم، با نه تا جنین رفتم تو سیکل های انتقال، ولی خوب متاسفانه نشد 

سلام عزیز دلم خوبم شکر خدا رو شکر که دوباره شروع کردی انشالله به زودی با خبر خوب بیای. بله سقط شد مت ...

متاسفم عزیزم .خیلی ناراحت شدم 😔😔

خدا میدونه وقتی مثبت شده بودی چقدر خوشحال شدم

انشالله که خدا خیلی زود دلت رو با یه دو قلو شاد کنه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...