2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
آخی عزیزم، ایشالله سری بعد حتما مامان میشی ناراحت نباش ،کدوم شهری؟ چن سالته؟ و اینکه دکترت بهت چی گف ...

من ۲۸ سالمه تهرانم دیروز بخاطر منفی شدنم رفتم دکتر گفت این دفعه برات هیسترو خراش انجام میدیم، به یه دکتر  ایمنولوژی هم معرفیم کرد برای ازمایشای ایمنی و انعقادی....

دکتر علیرضایی عزیزم، ببین خودش هم بهم گفت برای گرفتن تخمک اهدایی تا چهل سالگیت صبر کن، اگر عجله برای ...

چی بگم والله .انشالله که هر چی خیره برات  پیش بیاد عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته واقعا  برا سقط دکتر علیرضایی میگه سقط زیر سه ماه درصورتیکه مادر مشکل ایمنی انعقادی نداشت ...

چقدر نظرات پزشک ها با هم متفاوت .هر کسی یه مطلبی عنوان میکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هیچی گفت میخوام با تخمک و اسپرم خودمون امتحان کنیم  استاره جان متاسفانه امکانات همه برا تهرانه ...

انشااله که اینبار نتیجه میگیره .بله متاسفانه شهرستان هیچ امکاناتی نداره ولی در عوض خوب بلدن جیب مردم رو خالی کنن

بچه ها به من همفکری میدید  من دو بار پانکچر شدم و سه تا انتقال منفی داشتم علت ای وی اف هم مور ...

سلام نغمه جان 

خوبی؟ شما بودی که رویان رفتی جدیدا؟ اونجا بهت پیشنهاد اهدایی داد؟ کلا خیلی شانس و احتمال دخیله. ممکنه بار سوم پانکچر بشی و موفقیت آمیز باشه. باز بستگی به خودت داره که بخوای فرصت دوباره داشته باشی یا نه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان،اگه درموردپردنیزولون اطلاعات دارین لطفاراهنماییم میکنین؟چجوری بایدقطع بشع چندروزقبل انتق ...

سلام بنظرم فقط دکتر میتونه تشخیص بده که قطع بشه یا نه

من حدود دو هفته قبل از انتقالم برای اولین بار با دکتر زرنانی ویزیت شدم. از دو ماه قبل پردنیزولون میخوردم. طبق ازمایشاتی ک داشتم بهم گفت شما اصلا ب پردنیزولون نیازی نداری و از همین الان کم و بعد قطعش کن و دیگه مصرف نکن. 

و برام ازمایشات کاملتر نوشت گفت اگه قبل از انتقالت ازمایشاتت رو ببینم نظر قطعی درمورد داروهات میدم و الان چیزی ک گفتم طبق ازمایشاتی هست ک داشتی و ناقصن.

خلاصه من کمش کردم و دیگه پنج روز ب انتقالم کامل قطع شد... ازمایشات جدیدم بعد از دو هفته اماده شد و روز اول انتقالم تونستم دوباره با دکتر ویزیت بشم. گفت طبق ازمایشات تکمیلیت نباید قطع کنی چون نیاز داری و از امروز دوباره شروع کن. اگر باردار شدی از زمانی که قلب جنین دیده شد به جای یک قرصی که میخوری، دو تا بخور. و پایان سه ماهگی دیگه قطعش کن.

این توضیحات رو دادم که متوجه بشی اون پنج روز قبل از انتقال که نخوردم اتفاقی بوده و باید میخوردم اما بعضی از دوستان ک با دکتر زرنانی ویزیت شدن بهشون گفته بود چند روز قبل از انتقال باید قط کنید و دوباره چند روز بعد از انتقال شروع کنید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نظر هر دکتری متفاوته دکتر انصاری پور به من گفتن یه هفته قبل انتقال قطع بشه بعد یه هفته بعد انتقال دو ...

هانی جون نظر دکتر زرنانی رو بهش گفتم❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها به من همفکری میدید  من دو بار پانکچر شدم و سه تا انتقال منفی داشتم علت ای وی اف هم مور ...

سلام نغمه جان

بنظرم بازم پانکچر بشو و چون ذخیره ات پایین اومده دو بار پانکچر کن که تخمک بیشتری بگیرن

بنظرم مشکل از کیفیت جنین نبوده وقتی تعداد جنینت کمه تعداد دفعات انتقالت کم میشه و شانست پایین میاد. 

ایشالا مثبت میشی عزیزم با همین جنینای باقی مونده کی میری انتقال ؟  تو کارت جنینم نوشته بود ۱۵ ...

انشالله پریود بشم میرم برای انتقال باید دیگه بشم. فقط واسه dfi تسه کردم یا مورفو؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشااله که اینبار نتیجه میگیره .بله متاسفانه شهرستان هیچ امکاناتی نداره ولی در عوض خوب بلدن جیب مردم ...

ممنون عزیزم ایشلا خودتم به زودی مادر میشی 😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام نغمه جان بنظرم بازم پانکچر بشو و چون ذخیره ات پایین اومده دو بار پانکچر کن که تخمک بیشتری بگیر ...

سلام فرزی جون خوبی عزیزم ؟ نی نی چطوره ؟ الان چن هفته ای ؟ 😍

انشالله پریود بشم میرم برای انتقال باید دیگه بشم. فقط واسه dfi تسه کردم یا مورفو؟

ایشالا عزیزم آخرین انتقاله سال دیگه نی نی بغلته 😍 

برا دی اف ای تسه کردیم 

بچه هایی که تازه انتقال دادید و تو این ۱۴ روز هستید

بیایید از خودتتون بگید ، روز چند انتقال هستید ، 

من خودم هفت روز کامله وارد روز هشت شدم

زهره

نهالی

مامان نازنین

رها ۱۶

جانان۱۱۱

امشب سوره واقعه رو به نییت سالم بودن و چسبیدن جنینامون میخونم و از صمیم قلب برا همه دعا میکنم

شما هم دوست داشتید بخونید

اگر شخص دیگه ای هست که انتقال داده بگید اضافه کنم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام گلم

سلام شروین‌جان‌چطوری خوبی؟گل پسرت چطوره؟همه چی روبه راهه؟خودت بهتری؟دختر من گریه نمیکنه اصلا فقط نمیخوابه‌ همش شیر میدم میخوابونمش تا میام‌بلند شم‌میبینم بیداره دوباره از اول خوابوندنش 1ساعت طول میکشه اما خود خوابش 10 دقیقه.باعث شده از کارام عقب بیوفتم.پسرت چند روزه شده به سلامتی؟