2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
چند دقیقه پیش شبکه ۴ یه برنامه داشت  پایان ناباروری میگفت یکی از روش ها استفاده از ساو ...

ما به این روش فکر کردیم وتحقیق کردیم.طبق اون چیزی که متوجه شدیم تو مرحله تحقیقاتی 

شادی صدام کنید
ببخشید این سوال رو‌میکنم اگه دوست داشتی جواب بده فقط برام سوال پیش اومد جنین اهدایی چون از نظر بیولو ...

دوستم قراره جنین اهدایی بگیره برای کرفتن جنین اهدایی یه سری کارای اداری داره مثل اینکه دادگاه هم رفته بودند کاغذ بلزی داره یه کم

در مورد فرزندخواندگی اگه فرزند از راه قانونی گرفته باشند مثل پرورشگاه یا بهزیستی برای بچه بیمه عمر باز می کنند این یک

دو اینکه صلح عمر یه همچین چیزی می رن دادگاه یک سوم اموال بعد از فوت والدین به فرزند می رسه محضری اش می کنند

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم قراره جنین اهدایی بگیره برای کرفتن جنین اهدایی یه سری کارای اداری داره مثل اینکه دادگاه هم رفت ...

اگه از راه قانونی اقدام نکرده باشند مثل نوزاد یکی از اقوام‌گرفته باشند خوب دردسرهایی هست مگر اوالذین به خواست خودشون ملکی زمینی چیزی به نام بچه کرده باشند که فراوانی نداره چون الان خانواده های زیستی هم چیزی به اسم بچه شون نمی کنند حالا حداقل تا زمان ازدواج

شادی صدام کنید
سلام دوستان ببخشید اونایی که روغن سیاه دونه استفاده میکنن فقط رو شکم تخم دون ها یا زیر شکم و بیرون و ...

چند قطره بریز داخل ناف بعد پخش کن قسمت رحم و تخمدان ، روی واژن نزن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچها

دختر داییم ب مامانم گفته دیشب خواب دیدم زهره دانشگاه قبول شده همگی خیلی خوشحال بودیم .پرسیده بود زهره باردار نیس؟

الان دیدم خواب دیشب تعبیرش برعکسه.

کلا ناامید شدم😔😔😔

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خواهش عزیزم .بله متاسفانه این مساله ای هستش که هنوز قانون در موردش تصمیمی نگرفته .یعنی من چند سال قب ...

اره واقعا چون پسرش رو خیلی دوست داشت زنش هم خیلی سعی کرد ولی کاری از پیش نبرد میگفت اصلا فکر نمیکردیم همچی کاری بکنه وگرنه تو زنده بودن همه چی رو به نامش می کردیم و ازون بدتر پسره بعد ۲۵سال فهمید بچه واقعی شون نیس زندگیشون کلا بهم ریخت 

متاسفانه پول بد چیزیه خدا نکنه یکی هم اعتقاد و باورش کم باشه

دوستم قراره جنین اهدایی بگیره برای کرفتن جنین اهدایی یه سری کارای اداری داره مثل اینکه دادگاه هم رفت ...

نامردیه همش باید برسه بهش چون قطعا پدر و مادری که سالها ی بچه رو بزرگ میکنن فرقی براشون با فرزند خودشون نداره محبت فرزند به ی سلول جنسی اسپرم و تخمک که نیس 

بچها دختر داییم ب مامانم گفته دیشب خواب دیدم زهره دانشگاه قبول شده همگی خیلی خوشحال بودیم .پرسیده ب ...

تو رو خدا خودت رو با این چیزا و فکرا درگیر نکن ان شالله حتما مثبت میشی و میای و خبر خوش رو بهمون میدی  

اره واقعا چون پسرش رو خیلی دوست داشت زنش هم خیلی سعی کرد ولی کاری از پیش نبرد میگفت اصلا فکر نمیکردی ...

چقدر ناراحت کنندست این موضوع . ولی اگر مال و اموال زیادی داشت باید از همون اول یه ملکی به نامش میزدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چند دقیقه پیش شبکه ۴ یه برنامه داشت  پایان ناباروری میگفت یکی از روش ها استفاده از ساو ...

من اینو زنگ زدم گفت اگه خوبه خود و بدون دارو پریود می‌شید جواب میده برابقیه گفت در دست مطالعه است.

چقدر ناراحت کنندست این موضوع . ولی اگر مال و اموال زیادی داشت باید از همون اول یه ملکی به نامش میزدن

ملک چند تا خونه به نامش بوده مامانشم مهرس رو اجرا گذاشت گرفت و سهم الارث خودشم گرفت داد به پسرش ولی خیلی ملک و اموال بازم داشت همه اینا نصفشم نشده بود 

انشاالله که همه چی برات به خوبی پیش بره عزیزم من برای جنین اهدایی اقدام کردم گلم

ممنون عزیزم.انشاءالله شماهم به خواستت برسی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ملک چند تا خونه به نامش بوده مامانشم مهرس رو اجرا گذاشت گرفت و سهم الارث خودشم گرفت داد به پسرش ولی ...

باز هم خدا رو شکر که تونست یه مقدارش پس بگیره .فقط یه سوال .الان که پسره همه چی رو فهمید رابطش با مادرش خوبه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...