2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
 هنوز نه عزیزم.هفته 37ام.دوفاستون اتفاقا خوبه.من از شب 16تا25میخوردم که تا اون موقع اگه قرار بو ...

آهان بسلامتی باشه انشاءالله هرموقع زایمان کردی.اره منم بهش همینو میگم میگه نه این مانع میشه.باشه عزیزم ممنون از راهنمایت

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
 هنوز نه عزیزم.هفته 37ام.دوفاستون اتفاقا خوبه.من از شب 16تا25میخوردم که تا اون موقع اگه قرار بو ...

میگم شما از نسرین وبقیه بچه ها خبر نداری؟؟خیلی وقته که نیومده بودم تایپیک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم شما از نسرین وبقیه بچه ها خبر نداری؟؟خیلی وقته که نیومده بودم تایپیک

نه نسرین خیلی وقته نیامده.شروین  و زیزی زایمان کردن.ببین خیلی دکترا بعد انتقال برای رحم دوفاستون میدن که جای جنین محکم شه.برای پلی کیستیک هم حتما پیاده روی و رعایت رژیم انجام بده.اگه اضافه وزن داری که کم کن.

سلام عزیزم قربونت خوبیم شکر خدا شما خوبین نه هنوز درنیاورده اومده زیر لثش قشنگ معلونه ولی درنیاورده ...

سلام عزیزم خداروشکر ایشالله همیشه خوب باشید

پسرمن دندون دراورده دوتا🥰🥰🥰

وزن پسرم ۶ماهگی ۸۲۰۰بود پسرمنم رفلاکس داره این ماه فقط۲۰۰گرم وزن گرفته تاحالا شده۸۴۰۰

غذا میدی؟؟غذارفلاکس روبهترمیکنه

نه نسرین خیلی وقته نیامده.شروین  و زیزی زایمان کردن.ببین خیلی دکترا بعد انتقال برای رحم دوفاستو ...

اره خودم دوتا انتقال قبلی دکتر بهم داد.اضافه وزن که دارم ولی شرایط پیاده روی ندارم حالا سعی میکنم رژیم بگیرم 

اره خودم دوتا انتقال قبلی دکتر بهم داد.اضافه وزن که دارم ولی شرایط پیاده روی ندارم حالا سعی میکنم رژ ...

بسلامتی.همون تو خونه راه برو.وزنت کم کن تو بارداری هم خیلی کمکت می‌کنه.انشاله که به زودی میای خبر خوب میدی،🥰

بسلامتی.همون تو خونه راه برو.وزنت کم کن تو بارداری هم خیلی کمکت می‌کنه.انشاله که به زودی میای خبر خو ...

اره تو خونه گاهی اوقات راه میرم.انشاءالله تاببینیم خدا چی برامون درنظر گرفته

اره چون 6بارانتقال ناموفق داشتم الان 4تاجنین دارم کلا  همونودوتا دوتامیخوادانتقال بده

عزیزم با تخمک اهدایی ۴ تا جنین شد برات کلا ؟ هزینه اش چقدر شد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم با تخمک اهدایی ۴ تا جنین شد برات کلا ؟ هزینه اش چقدر شد ؟

اره خیلی کم شد،دفعه های پیش سینال میگرفتم اینسری گفتم بیشترهزینه میکنم گونال میگیرم ولی نتیجش خوب نشدانتظاره حداقل 7-8تاروداشتم،فقط هزینه اهداکننده وازمایشوسونوهاوواسطه وداروها 30وخورده ای شد،یه گونالم اضافه اومددونه ای2400گنال بوددکتراضافی نوشته بود😕😕

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

خانما روز پنجم انتقالمه عدسی بخورم بد نیست؟؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
اره خیلی کم شد،دفعه های پیش سینال میگرفتم اینسری گفتم بیشترهزینه میکنم گونال میگیرم ولی نتیجش خوب نش ...

انتقال های قبلی ات با تخمک اهدایی بود یا این انتقال اول ات با تخمک اهدایی؟

شادی صدام کنید