2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اره سایت همون روز بسته شد ، هنوز سقط نشده عزیزم . از دیروز یه کوچولو دل درد دارم ولی هنوز ...

من دکتر برام دارو نوشت واژینال گذاشتم و اول دلدردها یکمی بیشتر شدن و خونریزی داشتم ولی اصلش دفع نمیشد. تا اینکه یه روز بعد از اخرین دوز داروم، دلدردهام شدیدتر شد و با فاصله کم. هر یک دقیقه دو دقیقه انقباض داشتم. مسکن استفاده میکردم که بهتر بشه، نمیدونم چقدر تاثیر داشت. هر ۶ ساعت استامینوفن میخوردم. قابل تحمل بودن انقباضا ولی اسون نبودن، ولی از پسش برمیای. همسرت اگه کنارت باشه موقع انقباضا کمرت رو بماله کمک میکنه. یه چند ساعتی درد کشیدم اینطوری. خودمم سعی کردم داخل خونه بالا پایین بپرم،طناب بزنم، یکم بدوم، زعفرون غلیط بخورم (چون بدنم به داروها دیر جواب میداد). وقتی دردها قطع شد، فردا صبحش که رفتم دست‌شویی جنین دفع شدش. مسکن حتما استفاده کن، هر ۴ الی ۶ ساعت. بعضیا میگن اگه ایبوپروفن و استامینوفن رو یکی در میون استفاده کنی تاویرش بیشتره، مثلا الان استامینوفن بخوری، ۶ ساعت بعد ایبوپروفن، دوباره ۶ ساعت بعد استامینوفن. امیدوارم اخرین باری باشه که تجربه میکنی سقط رو. فقط اگه خونریزیت شدید بود یعنی هر یک ساعت یه پد رو خیس میکردی، یا تب کردی، یا دلدردها غیرقابل تحمل بود، حتما برو اورژانس

شادی جان ایشالا که بارداریت عالی پیش بره من خیلی دعا کردم از خدا با تمام وجودم خواستم اشک ریختم و ل ...

سلام عزیزم

این حرفات رو با تمام وجودم درک میکنم

تو رو خدا فقط کم نیار و غصه نخور

نوبت شما هم میرسه

وقتی مثل این چیزایی که تعریف کردی

اعتراف میکنی که کار دست خداست و خودش چاره سازه

وقتی بهش میگی من کار مردم رو راه میندازم ولی تو از من صدها برابر مهربونتری، محاله خدا نگاهت نکنه

اونوقته که درهای رحمت به روت باز میشه و به خواسته ی دلت میرسی

تلاش و توکل تو رو به هدفی که داری میرسونه ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام باران جان خوبی؟منو یادتونه؟من با پرگووریس ۵ تا تخمک ازم گرفتن و ۳ تا جنین تشکیل شد ولی رشدش متو ...

عزیزم ناراحت شدم از نتیجه ایی که گرفتی، ان شااله به زودی با یه بارداری سالم دلت شاد بشه.

من همون موقع که بعد پانکچرم برام یه جنین تشکیل شد مقالات زیادی خوندم، واسه بعضی ها پرگووریس به تنهایی جواب نمیده و تخمک ها به بلوغ نمی رسند و یا واکنشی به اسپرم نمیدند ( جنین من رو بهم کیفیت رو نگفتند ولی روز دوم صبحش یادمه گفتند هنوز واکنشی با اسپرم  نداده و عصرش گفتند واکنش داده و روز سوم هم گفتند برم واسه انتقال).

همسر من آستنواسپرمی شدید بود. یعنی مورفو ۱ درصد و تحرک با کلی دارو از صفر شده بود دو درصد.

من مطمئنم همسرم علاوه بر این مشکل واریکوسل شدید هم داره (به خاطر شواهدی که دیدم ) ولی هیچوقت حاضر نشد واسه این مورد بره دکتر چون بشدت حساسه.

خودم علاوه بر اینکه ذخیره تخمدانم پایین بود و مشکلاتی که واسه سقط مکرر داشتم، یکسال گذشته دوره پری ام فقط یه روز شده بود. بهم گفتند وارد یائسگی شدم.

ان شااله که خدا بهت یه معجزه قشنگ و سالم یه زودی میبخشه

سلام باران جان خوبی؟منو یادتونه؟من با پرگووریس ۵ تا تخمک ازم گرفتن و ۳ تا جنین تشکیل شد ولی رشدش متو ...

یکی از دوستام همسرش تهران پیش دکتر ارولوژی میرفت، ایشون هم واریکوسل داشت (فکر کنم دکتر جنتی بود اگه اشتباه نکنم) دکتر بهش پیشنهاد داد اورتومول فرتیل پلاس مصرف کنه. من هم از این تجویز استفاده کردم و برای همسرم اورتومول رو خریدم، حدود ۷ ماه مصرف کرد، البته عصرها مجبورش میکردم که از پک یخ ده دقیقه استفاده کنه، با آب سرد دوش بگیره، موقع خواب لباس زیر نمی پوشه و.... دکتر اسرافیلی هم تابستون به من پیشنهاد داده بود که هر دو تامون اورتومول مصرف کنیم (هم مخصوص خانم ها اورتومول داریم و هم اقایون) ولی من واسه خودم نخریدم چون خودم بیشتر از یکساله که فمبیون ۱ مصرف میکنم.

سلام دوستان من از هفته نوزده حرکات بچه ها رو احساس کردم تا دیروز دو طرفم بالا پا میزدن از امروز صبح پا زدناشونو زیر دلم احساس میکنم خیلی نگرانم ک نکنه مشکلی باشه اومدن پایین کسی اینجوری بوده

عزیزم ناراحت شدم از نتیجه ایی که گرفتی، ان شااله به زودی با یه بارداری سالم دلت شاد بشه. من همون مو ...

خیلی ممنونم عزیزم پس ممکنه از پرگووریس باشه..

حقیقتش خیلی ناراحتم میترسم دوباره چنین مشکلی برام پیش بیاد 

فدات شم گلم خیلی ممنونم ان شا الله❤🙏

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
یکی از دوستام همسرش تهران پیش دکتر ارولوژی میرفت، ایشون هم واریکوسل داشت (فکر کنم دکتر جنتی بود اگه ...

ممنونم عزیزم

دوستتونم باردار شدن؟

همسر من ک بنده خدا انواع و اقسام داروها رو تو این سه سالی ک تو اقدامم امتحان کرده هیچکدوم نتیجه نداده 

دیگه این آخریا خسته شد و دارو رو گذاشت کنار و از حدود دوماه قبل پانکچرم دیگه هیچ دارویی نخورد.

حالا ک این اتفاق افتاده و دیده من خیلی ناراحتم میخواد دوباره دارو رو شروع کنه میخوام اینبار یه دارویی بگیرم ک ازش  نتیجه گرقته باشن

ممنونم گلم این قرص رو میگیرم توکل ب خدا

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خیلی ممنونم عزیزم پس ممکنه از پرگووریس باشه.. حقیقتش خیلی ناراحتم میترسم دوباره چنین مشکلی برام پیش ...

واکنش بدن هر کسی به هورمونها متفاوته یکی عالی به پرگووریس جواب میده یکی هم مثل من جواب نمیده. ولی مقالاتی هم که وجود داره این احتمال رو نوشته که پرگووریس به تنهایی احتمال تخمکهای نابالغ رو افزایش میده ولی ترکیبی با هورمونهای دیگه خوب جواب میده. قبلا برات نوشتم که خودم بعد پانکچر و انتقال ناموفقی که داشتم در موردش سرچ کردم. بعد با دکترم درموردش حرف زدم که برای پانکچر بعدی بهم پرگووریس و گونال هر دو رو داد، این دوتا با هم خوب عمل میکنند. البته به مصلحت خدا من قبل شروع سیکل باردار شدم.

عزیزم شماساکن رشتین؟دکترتون کی بودراضی نبودین؟

بببین گلم دکترای رشت برای زنان وزایمان خوبن خوب این همه بستگان ما رشت بادار سدند وبه سلامت زایمان کردند

ولی به نظر من در زمینه ای وی اف صاحب نظر نیستند

شادی صدام کنید
ممنونم عزیزم دوستتونم باردار شدن؟ همسر من ک بنده خدا انواع و اقسام داروها رو تو این سه سالی ک تو ا ...

دوستم هم خدا رو شکر یه دختر داره. همسر ایشون فقط یه ماه اورتومول مصرف کرد، انگار بعدش به علت تحریم ها نتونست پیداش کنه. ولی مکمل های مشابه اش رو حتما می تونید پیدا کنید. 

اینجا که کلا دکترها به مصرف ویتامین ها واسه مردها اعتقادی ندارند. در حالیکه وقتی اسپرماتوژنز هر ۷۵ روز یه بار انجام میشه یعنی اینکه حتما تغذیه و ویتامین ها بی تاثیر نیستند. به همین دلیل شما سه ماه قبل شروع سیکل همسرتون رو تقویت کنید،ان شااله اینبار به سلامتی جواب میگیری

من دکتر برام دارو نوشت واژینال گذاشتم و اول دلدردها یکمی بیشتر شدن و خونریزی داشتم ولی اصلش دفع نمیش ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم ، انشاله برای هیچ کس پیش نیاد انشاله همه دوستان بارداری های سالم و راحتی تجربه کنن