2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
ممنونم عزیزم شکر خدا پرولاکتینم خیییلی بالا رفته بود برا همین نوشت. تو نت هم نوشته بالای هزار ک بره ...

اگه پرولاکتین بالا باشه ولی با دارو کنترل شده باشه نیمنویسن ؟

برای من بالا میره ولی با دارو ‌کنترل شده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
از دکترای شهرمون اصلا راضی نیستم داروهایی که مرکز مام میده اصلا دکترای رشت اسم اشم نشنیدن.برخورد خوب ...

عزیزم شماساکن رشتین؟دکترتون کی بودراضی نبودین؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم شکر خدا پرولاکتینم خیییلی بالا رفته بود برا همین نوشت. تو نت هم نوشته بالای هزار ک بره ...

سابقه داشتی الان چند یبار دیگه ازمایش بده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ایخدا چه سختی کشیدی یعنی رزاقی سرم کم داد عجیبه واقعا، دکترای رشت که هیچ خیلی از مراکز تهرانم از سرم ...

والادکترفوق تخصص ایمونولوژی گفت باوزن70تو6تاسرم لازم داشتی یعنی 30گرم من 10گرم دکتررزاقیربرام نوشته بودن

بچهدهاکسی ازهپارین اطلاعات داره من سری قبل دکتررزاقی انوکساپارین 60هزاربرام روزی یبارنوشته بوددکتررشتم روزی دوبارهپارین5000نوشته تونت زده هپارین ضعیفتردکتررشتم میگه دوتاهپارین انداره یه انوکساس ماتاهفته 12هپارین میدیم 

ممنون میشم جواب بدین

دوستان ملینهای قوی چی خوبه براجلوگیری ازیبوست،کیوی والوبخاراوانگوروگلابی روغن زیتون انجیره دیگه چی خوبه؟کمپوت انجیروگلابی موادنگهدارنده داره خوبذنیس درسته؟

من هم همینطور. کلا چیزهای ترش و شور رو دوست دارم ولی به خاطر معده ام زیاد نمیتونم بخورم.الان توی بار ...

سلام باران جان خوبی؟منو یادتونه؟من با پرگووریس ۵ تا تخمک ازم گرفتن و ۳ تا جنین تشکیل شد ولی رشدش متوقف شد یعنی کلا هیچ جنینی برام قابل انتقال نبود ، قبل اینکه دارومو بگیرم دکترم گفته بود با پرگووریس جنینات با کیفیت میشن حالا نمیدونم چرا اینجوری شد ...

دکتر جنین شناس عرفان بهمسرم گفتن کلا کیفیت تخمکام خوب نبودن...ممکنه بخاطر پرگووریس اینطوری شده باشه؟آخه حتی یدونه هم جنین خوب برام نشد🥺

شما ک طببعی باردار شدین همسرتون مشکل داشتن؟یا نه ایشون مشکل خاصی نداشتن فقط ذخیره شما کم یود؟

من همسرم آزمایشش تو عرفان مورفولوژی ۲ درصد و تحرک ۸۲ درصد بود

میخواستم ببینم اگر همسرتون مشکل داشتن چ داروهایی مصرف کردن ک طبیعی باردار شدین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام باران جان خوبی؟منو یادتونه؟من با پرگووریس ۵ تا تخمک ازم گرفتن و ۳ تا جنین تشکیل شد ولی رشدش متو ...

پروگوریس از کجا خریدی.  زخیرت چند بود ایندفعه گونال اف بزن قبلش تقویتی بخور سه ماه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم ببخشید که انقدر دیر جواب میدم. وقتی ازم سوال پرسیدی سایت دیگه خراب شد و نتونستم پست بذارم جواب ...

مرسی عزیزم اره سایت همون روز بسته شد ، هنوز سقط نشده عزیزم . از دیروز یه کوچولو دل درد دارم ولی هنوز خبری نیست 

پروگوریس از کجا خریدی.  زخیرت چند بود ایندفعه گونال اف بزن قبلش تقویتی بخور سه ماه

از داروخانه ذوالفقاری فرد سعادت آباد ۱۶ تاشو گرفتم ۱۰ تومن 

ذخیرم ۰.۹ بود ....نمیدونم والا فعلا تصمیم نگرفتم چیکار کنم عزیزم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام باران جان خوبی؟منو یادتونه؟من با پرگووریس ۵ تا تخمک ازم گرفتن و ۳ تا جنین تشکیل شد ولی رشدش متو ...

هدیه جان منم اولین پانکچرم با پرگووریس بود، فولیکول خیلی زیاد داشتم باکه سایز های عالی که حتی منجر به هایپر شدنم شد ولی فقط ی تخمک ازم کشیدن. رفتم پیش ی دکتر دیگه، بهم گفتش بخاطر پرگووریس بوده. کیفیتت پایین اومده. البته دکترمم چندساعت دیر اومد برا عمل جنین شناسم گفت احتمالش زیاد بوده که ازاد شدن. دفعات بعد با سینال بود تعداد فولیکول کمتر شد و تخمک هام بیشتر.

از داروخانه ذوالفقاری فرد سعادت آباد ۱۶ تاشو گرفتم ۱۰ تومن  ذخیرم ۰.۹ بود ....نمیدونم والا فعل ...

پس زخیرت کم بود دکترت کیه.  اوابوست اینوفولیک. دی اچ ای.  دی.  امگا.  سی.  بخور قبلش 

هدیه جان منم اولین پانکچرم با پرگووریس بود، فولیکول خیلی زیاد داشتم باکه سایز های عالی که حتی منجر ب ...

نمیدونم والا عزیزم من خیلی امید داشتم ک حداقل یه جنین با کیفیت برام تشکیل بشه فکر نمیکردم داروی خارجی هم جواب نده.

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏