2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش مطمئن باش انتقال اول مامان میشی من اصلا زیاد استرس پانکچر و اینا رو نداشنم بش فک نم ...

انشالله مرسی بابت دلگرمیت خدا نی نی هاتو حفظ کنه عزیزدلم💖💖

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عه مرسی عزیزم سایز یک میخرم چنتا بسته دو چنتا بسته بخرم 

دوتا بسته کمه.حداقل دوتا بگیر.

حداکثر ۴ و ۵ بسته

دو هم ۴ و ۵ بسته

۳ بیشتر استفاده میشه

مارک مرسی و ببم و مولفیکس 

😉

سلام عزیزم  بله دوباره باید از نو شروع کنم فعلا دکتر یه خروار چک اپ و مشاوره داده که باید انجا ...

سلام رادیس جان امیدوارم هرچه زودتر دلت شاد بشه و نی نی داربشی گلم. من متاسفانه اگر مشکلتون رو گفتین یادم نیست و اینکه  روندتون چطور بوده. میشه نحوه مصرف این  داروهایی که گفتی رو توی سیکل پانکچر کامل توضیح بدی؟ چندتا النوا تو چه روزی و ...... میخوام از دکترم بخوام ایندفعه به منم النوا  بده. دکترم گفته آخرین باره که برام پانکچر میکنه.

راستی دوستان دکترم بمن استرادیول دادن و گفتن از ده روز قبل پریودیت بخور، بهشون گفتم مشکل ضخامت و پریودی ندارم همیشه سر موقع پریود میشم . گفتن برای یکدست شدم فولیکول هات بهت دادم. تا دوره پانکچر بعدش شروع کنیم. شما چیزی در این مورد شنیدین؟ سرچ کردم تو ی مقاله خوندم  نوشته بود رشد فولیکول رو کند و کم میکنه

سلام خانوما  کسی بوده بین شما با اسپرین دچار لکه بینی بشه؟ دکترم گفت سریع اسپرین رو قطع کن ولی ...

اگر بعد دوروز فقط لک داری نگران نباش عزیزم، ببین گلم بخوای رو احتمالات حساب کنی ، احتمال همه چیز هست ولی تو فقط باید امیدوار باشی و استرس به خودت راه ندی . داروهات رو طبق دستور مصرف کن. اسپرین چون خون رو رقیق میکنه برات حذف کردن.

زود نوبت میدن ؟ یعنی روز اول پریود بخواییم برای روز دوم‌پریود وقت بگیریم میدن ؟

اگه پر نباشه آره

روز یک واسه روز سوم بگیر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عه مرسی عزیزم سایز یک میخرم چنتا بسته دو چنتا بسته بخرم 

دو بسته بخر

من از اول ۲ گرفتم

شاید خدایی نکرده نسازه زیاد نگیر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برام دعا کن منم انتقال اول مامان بشم خیلی دلم گرفته 😭😭😭😭 امروز شنیدم یکی تو فامیل که مشکل نابارو ...

امیدوارم توام هرچه زودتر مامان بشی عزیزم. ماها با شنیدن بارداری خیلی خوشحال میشیم چون سختی نشدن رو کشیدیم ولی اخرش ده دلمونم یهو میگیم پس نوبت من کی میشه برا همونه که یهو دلمون ی جوری میشیم. تو فامیل نزدیکمون یکی سقط کرد اینقدر براش ناراحت شدم و گریه کردم اونقدری برام شوک بود که  زودتر از موعد پریودشدم. حالا اون بچه سومشونم بود.دیگه وای بحال ماها که اولیش هم برامون آرزو شده

عزیزم 🥺ان شاالله ب زودی زود دوباره باردار میشی فقط از نظر آزمایش های انعقادی بررسی شو چون لانه گزین ...

ممنون عزیزم قبل انتقال سوم ازمایش دادم یه فاکتور مشکل دار داشتم ک گفتن با آنوکسا حل میشه ولی نشد

خانوما یه سوال خواهشا نریزید سرم قضاوت نکنید 🤦‍♀️😂 یه موقعا که اینطوری بی دلیل خوب پیش نمیره اوضاع ...

گلم این همش برمیگرده به اعتقادات خودت، من اطرافیانم دیگه چله و دعا و نذر و نیازی و چیزی نبوده که برام نخونن و نکنن، خودمم اوایل میخوندم ولی اتفاقی نیافتاد . دیگه من اعتقادم اینه از خود خدا فقط بخوام.