2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684412 پست
سلام عزیزم . تصمیم‌گرفتی که دوباره پانکچر کنی ؟ سری قبل با سینال اف جلو رفتی رادیس جان ؟ من ۱۷ ام ک ...

سلام عزیزم 

بله دوباره باید از نو شروع کنم فعلا دکتر یه خروار چک اپ و مشاوره داده که باید انجام بدم که زمانبر هست چون حس و حال اینکه همه رو یهو انجام بدم ندارم فعلا .نه من اصلا سینال استفاده نکرده بودم توی هر دوتا پانکچرم الونوا داشتم با پی دی هموگ ..آره خیلی عوارض داره 🤦‍♀️ من همین سه روز پیش پریود شدم  ان شاالله توام بزودی پریود بشی و سیکل انتقالت رو شروع کنی 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره شروع کن نا امید نشو  

آره مجددا باید شروع کنم .هزینه ها هم بالا رفته 🤦‍♀️🤦‍♀️ هزینه های پیش بینی نشده سنگین هم یه هو از زمین و زمان میاد 🤦‍♀️🤦‍♀️ اعصاب و روان هم که تعطیل 🤦‍♀️🤦‍♀️ نمیدونم حالا کی بشه برم مجدد توی سیکل پانکچر .وضعیت داروهم که با تحریمها از اینم بدتر خواهد شد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم که جواب دادی .من سقف بیمه ام پرشده انقدر آزمایش و ... دادم 😬🤦‍♀️ بعد شرایط خاصی داره بر ...

خواهش میکنم . آره داروهای هورمونی نباید استفاده کنی مثلا همسرم‌تاموکسیفن خورده بود گفتن نمیشه باید ۴ روز داروی هورمونی نخورده باشین . ویتامین و ...‌مهم نیست ولی خب چون آزمایش گرونی بود من از سه روز قبل هیچ دارویی رو مصرف نکردم ( با اینکه ژنتیکه ولی نکردم ) 

برو دفتر مرکزی بیمه ، بگو این ژنتیکه ربطی به بقیه ازمایشها نداره شاید با بیمه حسابش کردن .راستی آزمایشگاههای مرکزی ارزونتره 

از دکترت بپرس بگو کجا رو قبول داری 

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم روز ۵ هستم اصلا علائم ندارم از دیروز سینه هام درد شده فقط همین. درد پریود هم اصلا ندارم‌ توداری ...

نه به جز همون درد سبنه هام هیچ علائمی ندارم ص

انشالله برا هر دومون‌مثبت بشه و دامنمون سبز بشه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سلام دوستای گلم من الان از مرکز اومدم بیرون خداروشکر رشدش خوب بود وهمه چیزش خوب بود برای دو هفته دیگ ...

سلام عزیزم خداروشکر ، خیلی خیلی خوشحال شدم . انشاله تا اخر بارداری همه چی عالی پیش بره 

خواهش میکنم . آره داروهای هورمونی نباید استفاده کنی مثلا همسرم‌تاموکسیفن خورده بود گفتن نمیشه باید ۴ ...

خوب پس منم هر وقت خواستم برم چند روز قبلش دارو نمیخورم .فعلا باید برم‌هیسترو و نمونه برداری از اندومتر رحم رو هفته بعد انجام بدم تا برسم سراغ این 😬 مرسی عزیزم باشه بعدا میبرم ببینم کاری می کنن یا نه .من همون آزمایش ژنتیک رویان انجام میدم گفتن همون جا انجام بدم 

سلام دوستای گلم من الان از مرکز اومدم بیرون خداروشکر رشدش خوب بود وهمه چیزش خوب بود برای دو هفته دیگ ...

خداروشکر ان شاالله به سلامتی بقیه مسیر رو طی کنی 🤲🌷

ماما میگه prp برای تو جواب نمیده چون ضخامتت بالاتر از ۵ نمیره نمیدونم راست میگه یا نه

وا امتحان نکرده مگه میشه نظر قطعی داد .شما دکترت رو عوض کن یا به دکتر بگو برام‌ prp رو امتحان کن .از الانم ال آرژنین روزی سه تا بخور با فرتیل سی ام .پیاده روی و ... هم داشته باش .استرادیولم خارجی مصرف کن برو تو سیکل ان شاالله اینسری جواب میگیری .پچ استرادیول چی امتحان کردی؟ خیالها استفاده کردن .تازه قرص استرمارینم هیت که در کنار استرادیول ایرانی استفاده میکنن .داروزیاده چرا انقدر زود حرف ناامیدانه زده دکترت 

سلام عزیزم .ببخشید میتونم جسارتا بپرسم هزینه آزمایش کاریوتایپ و ایمنی چقدر شد؟

سلام عزیزم خواهش میکنم .

آزمایش کاریوتایپ و انعقاد و چند تا چیز دیگه بود خودم هم به آزمایشگاه گفتم hivو آنزیمهای کبد رو  اضافه کنه( چون شنیدم روز تخمک کشی ازمایشhiv و هپاتیت میخوان ) همه با هم شد ۶میلیون، فکر کنم هزینه کاریوتایپ ۱۳۰۰ بود عزیزم

تورو خدا یکی جواب منو بده دوفاستون پریود رو جلو میندازه؟ممکنه هین مصرفم پریود بشم؟من شهرستانم و روز دوم پریودی باید کلینیک باشم نمیدونم باید چکار کنم الان دل درد دارم😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
تورو خدا یکی جواب منو بده دوفاستون پریود رو جلو میندازه؟ممکنه هین مصرفم پریود بشم؟من شهرستانم و روز ...

سلام عزیزم من ماه دوم که خوردم وسطش پریود شدم . همون روز رفتم دکتر و گفت بدنت حساسه اشکال نداره این ماه دیگه بقیشو نخور ، یه قرص دیگه داد گفت از ماه بعدی اونم بخور اسمش یادم نیست