2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
آزمایش ایمنی کامل توی اینها نیست. من هم سه بار سقط داشتم یه بار قلب تشکیل شد و توی ۸ هفته ایست کرد، ...

نمیدونم

آذر وقت دارم از دکتر افسانه محمدزاده بهش میگم کامل بررسی کنه علاوه بر بچه خاستنم دیگه طاقت سقط رو ندارم هم روحی هم جسمی دیگه نمیتونم 

میخام علت سقط هام معلوم بشه بعد بارداری داشته باشم 

تو بارداری های قبلیم انوکسوپارین دور ناف میزدم و قرص آسپرین میخوردم و یدوفولیک و شیاف پروژسترون زدم که بی فایده بود واسه من 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
نمیدونم آذر وقت دارم از دکتر افسانه محمدزاده بهش میگم کامل بررسی کنه علاوه بر بچه خاستنم دیگه طاقت ...

اینکه جنین قبل تشکیل قلب سقط میشه میتونه یه احتمال هم مشکل اتوایمنی باشه که دکتر بر اساس بررسی آزمایشات مربوط به ایمنی  بهت پردنیزولون یا سرم یا هر دو رو میده. من از هفته ۴ بارداری تا پایان ۱۲ ، هر دو هفته یه بار سرم اینترالیپید داشتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه جنین قبل تشکیل قلب سقط میشه میتونه یه احتمال هم مشکل اتوایمنی باشه که دکتر بر اساس بررسی آزمای ...

من خودمم شک دارم به ایمنی 

پردنیزولون رو شنیدم عوارض داره  احتمال لب شکری جنین هست درسته؟ 

سرم رو هم که میگن پیدا نمیشه خدا به دادم برسه مسیر سختی دارم 

مشکل شما هم انعقادی؟

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
نمیدونم آذر وقت دارم از دکتر افسانه محمدزاده بهش میگم کامل بررسی کنه علاوه بر بچه خاستنم دیگه طاقت ...

دوست خوبم میشه جواب منو بدید من امروز روز نهمه که یدونه جنین بلاست انتقال دادم و ظعر بی بی چک زدم ولی منفی شد میخام بدونم زمان مناسبی گذاشتم؟الان باید دیکه نشون میداد که مثبتم یا زود کذاشتم؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
اینکه جنین قبل تشکیل قلب سقط میشه میتونه یه احتمال هم مشکل اتوایمنی باشه که دکتر بر اساس بررسی آزمای ...

دوست خوبم میشه جواب منو بدید من امروز روز نهمه که یدونه جنین بلاست انتقال دادم و ظعر بی بی چک زدم ولی منفی شد میخام بدونم زمان مناسبی گذاشتم؟الان باید دیکه نشون میداد که مثبتم یا زود کذاشتم؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
ماهی که پانکچر کردم و وارد سیکل شدم نه انجام ندادم. ولی ماهای قبلش اره انجام میدادم. اما بعد انتقال ...

در حدی که دوست داری و احساس رضایت کنی

خدا رو شکر سایت درست شد بچه ها پنج شنبه رفتم دکتر به دکتر گفتم با سیکل نچرال هم ضخامتم  بالا ن ...

عزیزم من یادم رفته شما هیستروسکوپی کردین؟ بنظر منم با دو بار زوده ناامید بشی عزیزم. نمیشه دکترتو عوض کنی؟

من بار اول خوب بود ضخامتم روز ۱۰ ، ۱۰ بود. ولی دو بار بعدی بالاتر از ۶ و خورده ای نمیرفت بار سوم بعد هیسترو تا ۸ و خورده ای بالا رفت. ناامید نشو 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها روش شانگهای چیه ؟ برای چه افرادی مناسبه ؟

تو شانگهای دو بار تخمک کشی میشی. مثلا برا یکی مث من ک ذخیره تخمدانم کمه و از طرفی تخمکهام متاسب و هم سایز هم بزرگ نمیشن.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من چون تو بارداری هایی که داشتم قلب تشکیل نشده  از استرس این دارم میمرم که نکنه یه وقت با IUi ...

اصلا فک نکن  به این چیزا. با دید مثبت جلو برو. قرار نیس هر اتفاقی ک قبلا افتاده تکرار بشه. ان شاالله این دفعه مثبت میشید و میمونه براتون😍

منم دو بار طبیعی باردار شدم ولی خارج رحمی شد. اگه ب اینا فک کنم دیگه نه باید طبیعی اقدام کنم نه سراغ آی وی اف بیام. شکر خدا باز این راه هست خدا کنه هممون نتیجه بگیریم

من خودمم شک دارم به ایمنی  پردنیزولون رو شنیدم عوارض داره  احتمال لب شکری جنین هست درسته ...

احتمال لب شکری شدن هست ولی توی دوزهای بالا و این احتمال زیاد نیست. من مشکل اتو ایمنی بالا و سلولهای پلاسما دارم

الهه جون فعالیت زیادا  خیلی زیاد دمنوش خیلی زیاد بعد عزیزم گفتم‌جعفری دم کن بخور خوردی؟ اینم ...

سلام شادی جان مرسی جواب دادی ، این چند روز سایت بسته بود دیوونه شدم به خدا . عزیزم پس طبیعیه که انقدر طول بکشه ؟ من فک کردم ۹ روز طولانی شده . مرسی عزیزم ادامه میدم به خوردن دمنوش ها و فعالیتم هم بیشتر میکنم گفتتم شوهرم جعفری بخره . شادی جان دکتر گفت چون ساک خالیه قرص نمیدم فعلا اگه تا حدود ۱۰ روز دفع نشد قرص میدم 

کیسه اب گرم بزار رو کمرت و شکمت  طناب بزن  بمیرم برات من سه بار تو حال شما بودم درکت میک ...

مرسی عزیزم چشم طنابم میزنم مدام میرم تو حموم زیر اب گرم میشینم ، انشاله از این به بعد دیگه هیچ وقت تحربه نکنی 

الهه جون فعالیت زیادا  خیلی زیاد دمنوش خیلی زیاد بعد عزیزم گفتم‌جعفری دم کن بخور خوردی؟ اینم ...

عزیزم ببخشید بنظرت جارو برقی و تی و کارای سنگین انجام بدم اشکال نداره ؟ همش نگرانم رحمم اسیب نبینه یه وقت اگه کار سنگین بکنم اگه بدونی چقدر میترسم چون همش خونه تنهام 

دوست خوبم میشه جواب منو بدید من امروز روز نهمه که یدونه جنین بلاست انتقال دادم و ظعر بی بی چک زدم ول ...

صبر کن تا همون روز که بهتون گفتند بیبی چک بزنید یا برید آزمایش،  ان شااله که نتیجه مثبت می گیرید