2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
صبر کن تا همون روز که بهتون گفتند بیبی چک بزنید یا برید آزمایش،  ان شااله که نتیجه مثبت می گیری ...

توکل بخدا

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شادی جان مرسی جواب دادی ، این چند روز سایت بسته بود دیوونه شدم به خدا . عزیزم پس طبیعیه که انقد ...

ببین عزیزم من شرایط ات کاملا درک می کنم من دیگه قبل نوروز زنک زدم به دکترم خدا خیرش بده گفت نگران نباش اون خودش سقط میشه ده روز اول عید که اصلا خبری نبود.روز یازدهم تو اشپزخونه بودم یهو حس کردم باید برم دستشویی.....

خدا واسه کسی نخواد.

شادی صدام کنید
عزیزم ببخشید بنظرت جارو برقی و تی و کارای سنگین انجام بدم اشکال نداره ؟ همش نگرانم رحمم اسیب نبینه ی ...

الهه جان جاروبرقی کار سنگین نیستا بعضی خانم ها تو باداری جاروبرقی می کشن. من خونه تکونی اساسی کردم.پروانه می زدم ۵۰ تا صدتا.از کوه می رفتم بالا.اصلا خیلی کارها 

بعد اینکه‌جعفری دو سه لیوان پشت سر هم دم کن بخور.

شادی صدام کنید
ببین عزیزم من شرایط ات کاملا درک می کنم من دیگه قبل نوروز زنک زدم به دکترم خدا خیرش بده گفت نگران نب ...

مرسی عزیزم شرمنده خیلی اذیتت کردم ، به خدا من تو این چند سال این همه سختی کشیدم و درد کشیدم و اذیت شدم ولی از لحاظ روحی این ۱۰ روز یه چیز دیگس. واقعا ترسیدم . انشاله خدا خودش ببینه من تنهام کمکم کنه راحت دفع بشه 

الهه جان جاروبرقی کار سنگین نیستا بعضی خانم ها تو باداری جاروبرقی می کشن. من خونه تکونی اساسی کردم.پ ...

دوباره روحیه گرفتم یکم ترسم ریخت    انشاله از فردا خیلی بیشتر فعالیت میکنم ، جعفری هم حتما میخورم مرسی عزیزم 

عزیزم ببخشید بنظرت جارو برقی و تی و کارای سنگین انجام بدم اشکال نداره ؟ همش نگرانم رحمم اسیب نبینه ی ...

اصلا نترس فعالیت که بکنی می افتی به لک وخون ریزی

چند ساعتی خون ریزی می کنی نترس سخته دردناک ولی بهرحال اجتناب ناپذیر درد غیر قابل تحملی نداره. من سه بار خونه سقط کردم دوبارش تنها بودم بار دوم همسرم بود ولی کاری از دستش بر نمی اومد برام انجام بده. پس نکران نباش تنهایی قوی باش خیلی چیزا ازت دفع میشه نترس

چیزی هم‌نیاز نیست بفرستی ازمایش

از یه ساک چیز قابل توجهی به دست نمباد 

دلیل سقط تو ازمایش ها معلوم میشه.

بعدشم به مرور وکم کم چیزای گرم بخور رحم ات تقویت شه.

بودن افرادی که یک ماه بعد از سقط بادار شدند منظورم این نگران وضعیت رحم نباش.

از این ور بوم هم نیافت احتیاط های لازم داشته باش.

حدالامکان سعی کن خودت سقط کنی دست دکترا نیافتی.

شادی صدام کنید
مرسی عزیزم شرمنده خیلی اذیتت کردم ، به خدا من تو این چند سال این همه سختی کشیدم و درد کشیدم و اذیت ش ...

می فهمم.

واقعا می فهمم

اینم بگم تجربه ام‌میگن بعد از سقط جیگر خوبه من که بعد از سقط دل ودماغ غذا خوردن نداشتم ولی به بارش جیگر خوردم‌نکو جیگرش سالم نبود مسمومیت گرفتم یعنی دل پیچه ای گرفتم که نگو ونپرس

ولی از لحاظ روحی یه پروسه دوماهه داشت بعد که تموم می شد با مهمونی وکوه نوردی این جور کارها جمع وجورش می کردم.

شادی صدام کنید
سلام خانما اونایی که پانکچر و انتقال دادین، شده که بعد انتقال منفی و پریود شدن، درد و تیر کشیدن سین ...

توده خوش خیم باشه نگران نباش فقط شش ماه یکبار کنترل شو عزیزم 

چقدر خوشحالم سایت درست شده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
می فهمم. واقعا می فهمم اینم بگم تجربه ام‌میگن بعد از سقط جیگر خوبه من که بعد از سقط دل ودماغ غذا خ ...

مرسی عزیزم واقعا ما ها که تو این مسیریم فقط همو درک میکنیم . من واقعا ممنونم ازت که وقت میزاری برام ، از بقیه دوستان هم منونم . انشاله روزای خوب برای هممون زوده زود برسه 

تو شانگهای دو بار تخمک کشی میشی. مثلا برا یکی مث من ک ذخیره تخمدانم کمه و از طرفی تخمکهام متاسب و هم ...

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم ، وای چقدر دلم برای همتون تنگ شده بود 

اینبار آزمایش ذخیره دادی ؟چند بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش