2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم شما راجع به پرولوتون و شیاف پروژسترون اطلاع دارید؟

پرولوترون نه مصرف نکردم

ولی شیاغ پروژسترون

بیشتر خانم های این تاپیک استفاده می کنند منم از یه هفته قبل انتقال تا الان استفاده می کنم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبین ؟ خداروشکر سایت باز شد . بچه ها من ۹ روزه شیاف پروژسترون رو قطع کردم ولی این ساک خ ...

کیسه اب گرم بزار رو کمرت و شکمت

طناب بزن 

بمیرم برات من سه بار تو حال شما بودم درکت میکنم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
سلام عزیزم. شما استراحت در چ حدی بود؟

من روز اول دراز کشیدم

از روز دوم برای خودم وهمسرم غذا می پختم بقیه وقتها دراز کی کشیدم توالت فرنگی استفاده کردم

از روز سوم ظرف هم شستم روزی یه بار می رفتم بیرون امپول پروژسترون می زدم تا ۱۱ روز همین روال داشتم 

روز یازدهم بی چک زدم خیالم که راحت شد در حد ۵ دقیقه یا گمتر رفتم حموم.

شادی صدام کنید
نکن این کار رو به بدن خودت آسیب میزنی. آخه شما روزی دوتا داشتی، الان روزی یکی رو بخور تا جمعه حداقل. ...

سونوی امروزوانجام بدم ببینم انتقالوچندشنبه میخوان انجام بدن امیدوارم دوشنیه باشه که یکم وقت داشته باشم برای قط کردن پردنیزولون😥

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ماهی که پانکچر کردم و وارد سیکل شدم نه انجام ندادم. ولی ماهای قبلش اره انجام میدادم. اما بعد انتقال ...

مرسی عزیزم  . من شکمم خیلی سرده . نمیدونم چرا هر چقدرم میبندم فایده ای نداره 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بعد از سقطم دکتر متخصص زنان واسم نوشت گفت مخصوص سقطه نمیدونم آزمایش ایمنی بود یا نه عکساشو میزارم بی ...

آزمایش ایمنی کامل توی اینها نیست. من هم سه بار سقط داشتم یه بار قلب تشکیل شد و توی ۸ هفته ایست کرد، دوبار بدون قلب. فاکتورهای ایمنی مهمترینش cd56 ، TAk و tpoهست. یه cd138 هم هست که مربوط به سلولهای پلاسما و یا همون عفونت مزمن هست.